View Full Version : Помощ дайте права на учениците и учителите
DarkRider
11-26-2012, 18:39
Искам да създам тази тема за да разбера какви са ученическите права, защото имам проблем с една госпожа и не знам как да процедирам.Ако може малко актуална информация ще бъде страхотно.
А сега и конкретен въпрос може ли учител да дава на ученици да четат книги и после да ги изпитва на тези книги и да им пиши оценки?
LoupGarrou
11-26-2012, 19:12
Всичко може ...
Всичко може.
А и да не може нещо, трудно ще го докажеш. Опиташ ли - лошо за теб самия.
SHPAIdURmeN
11-26-2012, 19:55
Kакто казаха всички +.
Абе прецакан си и това е :D
ccdesigns
11-27-2012, 01:33
To попринцип не може, има си учебник и програма по която да преподава и изпитва, ама нема къде да одиш, най-много проблеми да си навлечеш. Най-много ваште, ако успеят да направят нещо.
DarkRider
11-27-2012, 06:53
Еми аз направих едно запитване до Регионалния инспекторат по образованието ако от там не получа отговор ще пиша до по високи инстанции, защото друго решение май няма в училище всички са пас и нищо не могат да ми помогнат или по скоро не искат.
black pearl
11-27-2012, 13:23
Толкова ли те мързи да прочетеш една книга ?
someonerandom
11-27-2012, 14:52
С учител и сервитьорки не се заяждаш.Сервитьорката може да ти се изплюе в супата,а учителя може просто да ти стъжни животеца.
И какво,ако се окаже,че не може?Ако въпросната госпожа ти остане,ще си и черна овца до края на образованието си.И то най-вероятно не само на нея,ами и на целия колектив.Сега се замисли какво точно значи това.Не се допуска най-елементарно незнание,не се допуска пропуск в домашните.И това е само ако уцелиш някакви по-принципни.Защото всеки учител може по предмета си така да те изпита,оплете и усуче,и такива въпроси да ти зададе,че колкото и да си учил,няма да отговориш.А има и такива,дето чисто и просто в края на срока/годината ще ти бутнат някоя друга двойка в дневника и ще ти смъкнат успеха.Ако ги попитат-изпитан си,но не помниш/не си се явил за изпитване/нямал си домашно/дрън-дрън.Върви доказвай,че няма такова нещо.Не се прави на важен и си прочети книгата,докато завършиш,така ще е.