View Full Version : обезкосмяване за момичета
обезкосмяване на интимни части как ? бръсненето не ми допада, въпреки че се бръсна, излизат малки пъпчици // а епилирането и колата маска не са за мен, аз не издържам на болка // а фотоепилацията струва доста пари // други безболезнени начини ?
Еми пробвай с кола, може и да свикнеш все пак. С епилатор е страховито.
kalpazanka
11-26-2012, 19:45
С тия претенции ми е трудно да си ви представя някой ден в родилно...
ShtrudeL
11-26-2012, 19:50
Ама много сте интересни. Изброявате всички начини за обезкосмяване, отхвърляте ги и питате как да се обезкосмите.
е пАаАа' избери си кое да изтърпиш, ебати
inatchiika
11-26-2012, 19:55
Пробвай колата може й да свикнеш,ако пък не продължи с бръсненето,срещу пъпчиците използвай най-обикновен крем ЗДРАВЕ
anonymous708973
11-26-2012, 20:42
С тия претенции ми е трудно да си ви представя някой ден в родилно...
Ъм, точно ти би трябвало да знаеш, че с една инжекция в гръбнака си 6 и не усещаш почти нищо.
IseeDEADbodies
11-26-2012, 20:55
Със скейтборд също е добра идея, или с велосипед. Или говориш за Кока Кола? В такъв случай, Спрайт също е добра алтернатива !
^е не е точно така,вярвай ми.
и за бъбречните кризи така ми говореха,но хаха.. :д
иначе отивай на козметичка, сама кола няма да можеш да си направиш.
това е най - готиния начин за обезкосмяване,според мен.
Psyko Nuts
11-27-2012, 00:02
Със скейтборд също е добра идея, или с велосипед. Или говориш за Кока Кола? В такъв случай, Спрайт също е добра алтернатива !
Ох, че смешно.
nymphadora
11-27-2012, 05:53
Пъпчиците от бръсненето ти се получават,защото се бръснеш с изтъпяла самобръсначка.Също така след бръснене се мажи с хидратиращо кремче.
swag style mdfkz.
11-27-2012, 09:33
TROLOLOLO :DDDD
kalpazanka
11-27-2012, 11:55
Ъм, точно ти би трябвало да знаеш, че с една инжекция в гръбнака си 6 и не усещаш почти нищо.
Зависи има ли кой да плати масрафа. ;)
anonymous708973
11-27-2012, 12:50
Все си мисля, че това далеч не е глезотия, когато една жена ражда.
hahahahahhaha fuckin lol`ed
Все си мисля, че това далеч не е глезотия, когато една жена ражда.
Къв ви е проблема не мога да разбера . Нали вече е "модерно" да се ражда със секцио , знаеш ли кви дискретни белези оставя . Чиста работа . После детето на детска ясла , после на градина , вкъщи кухненски робот, миялна , пералня , сушилня , прахосмукачка , мъжа на курва вечерта , ти цял ден по кафета и салони .. ех че е трудно да си жена в днешно време
IseeDEADbodies
11-27-2012, 13:50
Трудно е... знаеш ли колко трудно се научват клюките за всичките ти приятелки, знаеш ли колко трудно се преживява счупен нокът, знаеш ли колко е трудно да не знаеш к'во искаш... етц, етц.
anonymous708973
11-27-2012, 14:41
Къв ви е проблема не мога да разбера . Нали вече е "модерно" да се ражда със секцио , знаеш ли кви дискретни белези оставя . Чиста работа . После детето на детска ясла , после на градина , вкъщи кухненски робот, миялна , пералня , сушилня , прахосмукачка , мъжа на курва вечерта , ти цял ден по кафета и салони .. ех че е трудно да си жена в днешно време
Много дълга тема, драги.
Не се набърквай в женски теми. От секцио жената се възстановява бавно и трудно, при второ дете се шие, не може да се лепи. Секциото се използва, например, при очни проблеми, за да не се случи нещо при напъните от нормално раждане, което е за предпочитане.
Другото дори няма да го коментирам.
ShtrudeL
11-27-2012, 15:01
Как пък не бих се подложила на мъката да раждам естествено.
anonymous708973
11-27-2012, 16:44
Първо, ти си невероятна наплашена по някаква причина.
Второ, наистина не е най-приятното нещо на света, но има силни обезболяващи.
Трето, не можеш да сравняваш това да видиш детенцето си след като излезе от тялото ти или да я видиш, когато се събудиш от упойка.
Четвърто, с естествено раждане ставаш и тръгваш (в общи линии), а при секцио си се възстановяваш известно време... пък после внимавай за шевове (ако има, а е вероятно да има), не се напрягай и т.н., което незнайно как ще стане с бебе.
ShtrudeL
11-27-2012, 16:56
Първо, ти си невероятна наплашена по някаква причина. Много ясно.
Второ, наистина не е най-приятното нещо на света, но има силни обезболяващи. Да бе... извади ми от междукрачието бебе с големината на диня и ми обяснявай за обезболяващи.. ;о
Трето, не можеш да сравняваш това да видиш детенцето си след като излезе от тялото ти или да я видиш, когато се събудиш от упойка. Ами... за сега не ми е нужно да сравнявам...
Четвърто, с естествено раждане ставаш и тръгваш (в общи линии), а при секцио си се възстановяваш известно време... пък после внимавай за шевове (ако има, а е вероятно да има), не се напрягай и т.н., което незнайно как ще стане с бебе.
С естествено раждане шанса да те срежат там долу докато раждаш БЕЗ локални упойки и глезотии е огромен, защото ще ти е първо и ще е тясно. Лично приятелка, която учи за акушерка ми го е казвала. След това те шият като пуйка и 'ставай и си заминавай в общи линии', а после се чуди как ще ходиш, като долу на нищо няма да приличаш. Не дай си боже и да не може да излезе нормално бебето и да почнат да ти вкарват какви ли не инструменти и да го дърпат за главата, та какви ли не щуротии..
А секцио... приспиват те, вадят го за 2 мин, будиш се, сцепваш се от болки в корема сигурно, след това сигурно пак ще е некомфортно, но го предпочитам, пред това да се мъча да се напъвам и т.н. Като това не ми е основното притеснение. Ако беше само то, хич нямаше да ми пука. Въпроса е там, че съм паника и ще получа 353667 инфаркта от притеснение, ще ми рухне психиката и ще пукна още преди да съм го родила. Не, мерси. На мен от една спринцовка ми става лошо (буквално при мисълта ми става замаяно и имам чувството, че ще ми изкочи сърцето, без да преувеличавам), какво остава за естествено раждане..
anonymous708973
11-27-2012, 16:59
Ъъъ, на сестра ми й бяха цепнали ухото със скалпела. Раждана е със секцио. Шиха й го без упойка. На бебе на 20 минути. Как ти се вижда?
Аз съм родена по нормалния начин. Според майка ми - бързо раждане - само 3 часа. Не знам как това е бързо, аз ще се побъркам 10 пъти, ама... ще видим някой ден.
Аз бях твърдо на твоето мнение, но се поразрових и се оказа, че нещата не са съвсем розови.
Епилатора не е за препоръчване,щом става въпрос за интимните части.
anonymous908491
11-27-2012, 22:49
Как пък не бих се подложила на мъката да раждам естествено.
Рибата в морето, а тигана на огъня.
За да родиш е наложително да правиш гъди гъди с някой мъж.
Преодолей първо този си страх, раждането е след това.
RockaVenomy
11-27-2012, 23:16
Щом не търпиш на болка си купи крем депилатоар.Има го във всяка аптека и козметичен магазин.
liglata_bg
11-28-2012, 02:04
++++