Влез

View Full Version : ''Проблем "

nike_00
11-26-2012, 20:31
Здравейте ! Имам проблем със оголването на члена , когато съм във ерекция , показва се съвсем малко от главичката ,ходих на лекар и той ми каза че нямам къс гем и други подобни заболявания . Каза ми леко по леко да се опитвам да го оголвам,че това било кожа и щяло да се разтегне и т.н. , но когато се опитам ми спада :X :X.Преди 2 години ходих да ми отлепват козичката на члена,тъй като ми беше залепнала леко (незнам как по ясно да го обясня) , мислех че това е вероятната причина,но... не е това. Моля ви давайте съветии за оголаването на члена? Имам и още един въпрос ,ако не немога да оголя мога ли да правя секс ?

inatchiika
11-26-2012, 20:50
Можеш да правиш секс и без оголена главичка,вариантите за оголване са 2 или да я дръпнеш рязко или в някакъв момент ще стане по време на секс,така стана при мъжът ми и после ми сподели че това му бил най-хубавия секс

IseeDEADbodies
11-26-2012, 21:00
Рязкото дърпане е най-тъпия съвет който може да се даде !!!. Искаш да си разкъса кожата на оная работа ли ? Като не можете да дадете компетентно мнение, по-добре не давайте никакво. Аман от пишман-рабирачи !!!

Към автора - Прави това което доктора ти е казал - лека полека. Отиване при втори лекар, също е вариант. Да чуеш различно мнение. Те и докторите ни в днешно време не са много за вярване, и никога не е лошо да чуеш мнение от втора истанция. Желая ти бързо разрешаване на проблема.

GLaDOS
11-26-2012, 21:22
Здравейте !Преди 2 години ходих да ми отлепват козичката на члена,тъй като ми беше залепнала леко

Как така и защо ти отлепиха козичката?
Моята не ми пречи 8-)

marin_9867
11-27-2012, 20:10
Ем пък може и да се обрежеш ако ти пречи ;)

granger
11-27-2012, 20:36
Можеш да правиш секс и без оголена главичка,вариантите за оголване са 2 или да я дръпнеш рязко или в някакъв момент ще стане по време на секс,така стана при мъжът ми и после ми сподели че това му бил най-хубавия секс

Глупости на търкалета.
Има лекари,които си знаят работата. Тва с дърпането и зарастването на майна си п**кина е най не хубавото,което може да се случи. Фимозата не е шега работа.

nike_00
11-28-2012, 07:47
Лекарят ми каза ми каза , че нямам фимоза и други усложнения.За обрязването каза ,че е безмислено ,защото ми няма нищо. Всичко било наред , каза ми леко по леко да дърпам . Проблема е че като дърпам ми спада :Х

besso
11-28-2012, 07:59
По въпроса има тема в Здравни проблеми от 200 страници

umri
11-28-2012, 09:39
Здравейте ! Имам проблем със оголването на члена , когато съм във ерекция , показва се съвсем малко от главичката ,ходих на лекар и той ми каза че нямам къс гем и други подобни заболявания . Каза ми леко по леко да се опитвам да го оголвам,че това било кожа и щяло да се разтегне и т.н. , но когато се опитам ми спада :X :X.Преди 2 години ходих да ми отлепват козичката на члена,тъй като ми беше залепнала леко (незнам как по ясно да го обясня) , мислех че това е вероятната причина,но... не е това. Моля ви давайте съветии за оголаването на члена? Имам и още един въпрос ,ако не немога да оголя мога ли да правя секс ?

Лъскай повече чекии и щи мине

anonymous708973
11-28-2012, 11:38
Можеш да правиш секс и без оголена главичка,вариантите за оголване са 2 или да я дръпнеш рязко

Съвсем сериозно потръпнах и ми прилоша.
Ти добре ли си?

nike_00
11-28-2012, 20:28
Лъскай повече чекии и щи мине
Много си забавен.Направо трябваше някой да ме гъделичка , за да се смея на лафовете ти !

iceto20
11-29-2012, 14:54
Много си забавен.Направо трябваше някой да ме гъделичка , за да се смея на лафовете ти !

Брат, той не се майтапи !!! Сериозен съм напълно ! Преди имах същият проблем и почнах нали да "лъскам" и два дни правех едни упражнения (същите които докротър ти е препоръчал), дърпаш кожичката назад, докъдето може (усещаш докъде може като почувстваш леко ущипване или някво чувство) и връщаш назад, после пак и пак и пак а като ти "спадне" просто буквално си биеш 2-3 чикии и аиде пак ... Аз така правих и за 2-3 дни се оправих но ти не бързай, защото при всеки е различно ... (също може и да пробваш да се мазеш със някаква смазка като някакъв сапун които не изсушава кожата или бебешко олио) А между другото по ника ти познах че си 00 набор и пише "найк" ... Обичайте никове за 12-13 годишните, тогава за къде си тръгнал да пишеш за секс ... ?

Liena
11-29-2012, 17:12
Така нареченото "забелване" на пениса се прави в ранна детска възраст до първата годинка от мама, после е тате и след това собственика на пениса ,прави се в банята под топла вода за да се отпусне кожичката не е нужно да има ерекция за да се забели .ПО БЪРЗИЯ ВАРИАНТ Е :Купуваш си шишенце ЛИДОКАИН 4,8 мг./доза дермален спрей,разтвор -пръскаш ,изчакваш и забелваш на веднъж -това ще ти направят ако посетиш уролог.

nike_00
11-30-2012, 19:57
Брат, той не се майтапи !!! Сериозен съм напълно ! Преди имах същият проблем и почнах нали да "лъскам" и два дни правех едни упражнения (същите които докротър ти е препоръчал), дърпаш кожичката назад, докъдето може (усещаш докъде може като почувстваш леко ущипване или някво чувство) и връщаш назад, после пак и пак и пак а като ти "спадне" просто буквално си биеш 2-3 чикии и аиде пак ... Аз така правих и за 2-3 дни се оправих но ти не бързай, защото при всеки е различно ... (също може и да пробваш да се мазеш със някаква смазка като някакъв сапун които не изсушава кожата или бебешко олио) А между другото по ника ти познах че си 00 набор и пише "найк" ... Обичайте никове за 12-13 годишните, тогава за къде си тръгнал да пишеш за секс ... ?
Не съм набор 00,просто това ми дойде първо във главата за никнейм.И не харесвам Nike ,а Adidas :D .Удрям по 2-3 чекий на ден.

nike_00
11-30-2012, 20:10
Какво ще ми помогне този ЛИДОКАИН ?Само 1 път ли да го използвам.Даи малко повече информация.Четох в нета и ми стана ясно че това се използва за гърло?Или не съм разбрал??