View Full Version : гадже...
dianna1997
11-27-2012, 12:41
Имам един въпрос: Как да си намеря гадже....защото обикновено, когато си харесвам някой той не ме харесва...или пък и друг ме харесва и трябва да му разбия мечтите, както онзи, по който съм луда разбива моите. :/ Вече се чудя...проблема в мен ли е....
Mladenoff
11-27-2012, 12:44
Чакаш правилния човек или разголваш деколтето - ти си избираш...
IseeDEADbodies
11-27-2012, 12:50
Потърси под леглото, може там да се е скрил.
ФФС, говорите така, "как да си намеря гадже", все едно търсите някакъв предмет или вещ, еби му майката.
С желание (и време) всичко се получава. Макар че конкретно това, не е нещо което зависи само от теб. Или поне ако искаш да бъде истинско.
prosto_chovek
11-27-2012, 15:17
ако искаш да е истинско, не го търси, ще го усетиш.
проблема в мен ли е....
Да.
Не мисля, че гаджето е нещо, което на всяка цена трябва да имаш "само защото другите имат" ... Ако толкова много искаш приятел, хвани си някого от тези, които те харесват :)
ако искаш да е истинско, не го търси, ще го усетиш.
Къв е тоя аватар бе майна....
prosto_chovek
11-27-2012, 19:33
готин :D
TROLLDADLOLCAKE
11-27-2012, 20:14
готин :D
Комунистически :D !!!
По темата : Вземи си качи някоя снимка в раздела "Секс" , туковиж изкочи "принца на белия кон" друго спасение няма :D и да проблема е в теб , 97 да нямаш приятел до сега .. ухх.. WEIRD ..и сериозно , наистина трябва да промениш нещо във теб , или до сега си се целила твърде високо за възможностите ти или просто има нещо във теб , което отблъсква момчетата..замисли се , не може просто ей така да не ти връзват =)
Миииии в сайтове като чукни.ком, гепиме и тн... или в селската дискотека....
Миличка, как да ти кажем къде да си го намериш и как да го омаеш?! Бъди комуникативна, излизай повече с приятели насам-натам и така стават нещата. На 15 не знам кои мечти ти си разбила и кой е разбил твоите.. не се вземайте толкова на сериозно...
bitchwolf
11-27-2012, 21:00
Бее 97 на 15 начи. Еми с времето като придобиеш женствени черти нещата ще се променят. Т'ва е.
prosto_chovek
11-27-2012, 21:03
е не бе, тя не иска да е по - назад от връстничките си, които на 12 още са имали по 3 аборта и 6 сериозни връзки.
rusoto_baby_f
11-27-2012, 23:48
винаги е така...оставяме питомното за да гоним дивото
ccdesigns
11-27-2012, 23:58
говорите така, "как да си намеря гадже", все едно търсите някакъв предмет или вещ, еби му майката.
мани... все едно, ако не са обвързани ще свърши света :д
In*The*Face
11-28-2012, 07:26
Няма да си намериш, той ще те намери. Дай си време, такива неща се случват от самосебе си. Изчакай точния момент и точния човек, за да усетиш щастието от истинската връзка, тръпката, първата любов. Останалото е просто поза.