View Full Version : Странна ли съм?
chokomoko1234
11-28-2012, 18:36
Харесвам едно момче, той е много як и искам да излезем. Не ми пука дали аз ще му предложа или той на мен. Просто се притеснявам какво ще направя на срещата и как ще се държа. Искам всичко да се получи, но знам, че на живо ще съм притеснена и ще седя на едно място като пирон и няма да обеля и думичка и ще се отегчи от мен, а не искам това да става, защото с последните момчета, с които съм излизала абсолютно винаги ставаше така и от тогава ме е страх да изляза с някое момче. Става ми много кофти и имам чувството, че ще си остана "Forever Alone". :D
musicinmyveins
11-28-2012, 18:50
Ми доста често срещано явление е това спичане.Теми колкото искаш.Приеми,че си навън с приятелка и се отпусни.Не е чак толкова страшно колкото си мислиш.
Хубаво е да си пишеш възрастта за ориентировка.Предполагам че си на около 15 и затова не го намирам за странно че се спичаш.Просто се усмихвай и бъди естествена-ако не те хареса не е твоето момче :)
Щом не си по приказките, тогава го забий с външен вид.
И не, не си странна.
In*The*Face
11-29-2012, 07:43
Изобщо не си странна, просто си по-притеснителна, а върху това е добре да поработиш. Не си пиши сценарии за тази среща, опитай се да се отпуснеш и да бъдеш себе си, задавай му въпроси, разкажи му за себе си и се постарай да си максимално естествена.
chokomoko1234
11-29-2012, 07:58
На 15 съм да и благодаря за съветите. :)