sladka _vip
11-29-2012, 07:21
Преди година излизах с едно момче. Аз много си го харесвах, но след известно време се отдалечихме и скъсахме. Не тръгваше да го позволя, но бях може би малко ядосана. Бях го забравила или поне така си мислех. Започнах да излизам с едно друго момче. Той ми е много добър приятел, но не потръгна и се разделихме. Сега сме си пак добри приятели. След това мина известно време и аз започнах да си мисля защо всъщност скъсахме ( говоря за първия ). И така тази мисъл постоянно се въртеше из главата ми и тогава разбрах, че отново съм започнала да го харесвам. Това харесване се оказа доста по-силно от преди. Сега обаче забелязвам как той си пада по една моя приятелка. Много е трудно да се преструвам, че нищо не знам, но просто го усещам. Въпросът е там че не само с нея се зарибява, но и с мен и с още едно момиче. Първата направо си му каза не, но той продължава. А другата не иска връзка. Сега се държа приятелски, защото може би се страхувам да не си развалим отношенията. Понякога си мисля що за малоумна съм, че да не видя как си играе с мен. Мисля си, че май не знае какво иска. Времето да чакам направо ме убива. Моля ви да ми да дадете някакъв съвет какво да правя, защото вече пробвах да го заместя и не ми се получи.