View Full Version : zonata.... help me
Харесвам едно момче от класа ми, но с него сме просто приятели. Аз се опитах да флиртувам с него и той ми отвръщаше. (имам предвид разговор) Обаче като знам, че прави така и с другите. (флиртува) Постоянно си говорим. Понякога мисля, че изпитва нещо към мен. Много е непостоянен в емоциите си . Понякога е доста груб с мен, а понякога много мил. Искам да изляза от приятелската зона или поне да разбера дали ме харесва. Много ще съм ви благодарна на някакъв съвет.
prosto_chovek
11-29-2012, 21:56
да го питаш те съветвам и ще разбереш.
rusoto_baby_f
11-29-2012, 22:03
съгласна съм с горното мнение..
Така поне ще знаеш, дали може да има нещо между вас или да си останете просто приятели
а ако го питам дали овен , че не ме харесва няма и да развали приятелството ни , ако нали не изпитва чувства към мен
Е, кво да го пита "Ти харесваш ли ме?" ?
ALetterFromTheSky
11-29-2012, 22:46
Aбе тъпо е така директно, изведи го някъде, прекарайте повече време само двамата, опознай го и виж как се държи. Ако е само като приятел се отдръпни.
Godzilla
11-30-2012, 10:01
Започни да ставаш по-агресивна във флирта си. Не му позволявай да говори за други жени около теб и като започне - сменяй темата.
devil13666
11-30-2012, 17:36
И аз имам подобен проблем,но при мен е по-зле-засичам му погледите в часовете, но когато види,че го гледам,се изчервява(много сладко!) и се свива на чина. По физическо го виждам,че се перчи,че ме гледа тайно..Но тръгна ли да завързвам разговор,дори и в компания,просто офейква нанякъде,смутен-засрамен!Така че поне в разговора,който водите, можеш да вмъкнеш нещо от типа на ''ще ми се да сме повече от приятели'' или ''много те харесвам...'' и пр.(ти си знаеш там какво да кажеш,че тея фрази тъпо звучат),та извода е ПОНЕ СИ ГОВОРИТЕ!
Попринцип въобще не е толкова сложно, порсто излезте някъде заедно. Не казвам да го превърнеш в официална среща и да наемеш лимозина..казвам примерно: "Леле днес излезе мега бруталния филми много искам да го гледам ,но не ми се ходи на кино сама.. искаш ли с мен?" И примерно покани и още няколко човека зада не е неловко. Та идеята ми е да се опознаете първо, после да пофлиртувате.. иии накрая просто да се стигне до темата "Доста те харесвам..мисля че си...." РАЗБИРА СЕ пробвай да направиш всичко това АКО ти се занимава с целия сценарии и нагласяне на настроението, аз лично съм повече по директният подход..тааа късмет. И ако не ти се получи поне филма е бил готин ^^