View Full Version : vapros4e....
sladka _vip
11-29-2012, 22:22
ей хора я да ви питам аз тука ровя се из другите теми и виждам как е реагирало момчето, когато момиче му признае -- отговор: той едва ли не е в шок и нищо не казва. Това само по скайп ли се случва??? Ами като сме си сами дали ще е по-откровен???
rusoto_baby_f
11-30-2012, 00:44
По принцип пред компютъра, можеш да напишеш каквото поискаш...Има такива на които им идва силата и се правят на интересни, други пък си намират куб извинения за да я/го разкарат...Пред компютъра е много просто, като не ти изнася въпроса или темата натискаш ,,Х,, и излизаш.За това аз избягвам разговорите в скайп и фейсбук..Предпочитам директно да говоря с човека, така ако започне да увърта или ако не е искрен, това се усеща...
По-откровен..ммм какво да ти кажа..Има хора които са просто по затворени, не обичат много да споделят..Но всичко си е до време и до доверие..
sladka _vip
11-30-2012, 06:23
По принцип пред компютъра, можеш да напишеш каквото поискаш...Има такива на които им идва силата и се правят на интересни, други пък си намират куб извинения за да я/го разкарат...Пред компютъра е много просто, като не ти изнася въпроса или темата натискаш ,,Х,, и излизаш.За това аз избягвам разговорите в скайп и фейсбук..Предпочитам директно да говоря с човека, така ако започне да увърта или ако не е искрен, това се усеща...
По-откровен..ммм какво да ти кажа..Има хора които са просто по затворени, не обичат много да споделят..Но всичко си е до време и до доверие..
Thanks for the advice.... и аз си мисля че е по-добър вариант на 4 очи само как да го събера тоя дъх и да му кажа. има неща които ми казват неее как.. да не си посмяла да направиш нещо подобно... и.. хей риск печели риск губи.. трябва да опиташ... или бъди прелъстителка, изчакай той да направи нещо...
онче бонче не ми помага тук :D
То този вид неща попринцип трябва да си се казват само на лично очи в очи и не трябва да се превръща в голямата драма, защотоо...така другият ще е леко уплашен или "изненадан" както повече хора се изказват, Та ако искаш да е откровен просто се помотайте някъде за известно време ии стигнете до темата...някак си. Смисъл едвали ще е откровен ако просто се появиш от никъде и кажеш "Еййй....аз те харесвам....да..." От теб си зависи
fenikss_
12-01-2012, 05:03
3арежи скайпове и телефони действай на живо.