Renesme Cullen
11-30-2012, 18:47
На скоро писах отново на тази тема за най-добрия си приятел, който харесвам адски много и няколко човека ме окуражиха да го целуна... До тук добре, но след няколко дни стана скандал между моята приятелка и него, защото тя много си падаше по него също и се разиграха едни драми... Както и да е, докато провеждаха разговор, че той не я харесва въобще като гадже, а по-скоро като приятелка, той непрекъснато отколняваше темата. И то с моя помощ! Непрекъснато се лигавеше с мен и ме гледаше едно такова сладко и ми идеше да го целуна. След този ден, той ми каза, че няма да разговарят повече, щом тя погрешно била разбрала отношенията им... Сега адски много ме е страх да му кажа, за да не реагира по същия начин. Въпреки, че те не са толкова близки колкото ние и той очевидно не я харесва... Но с мен се държи по-различно от другите: с тях се шегува и косвено на шега им се подиграва... мен никога не ме е поставял в такова положение; при всеки удобен момент в час се приближава максимално до мен; гледа ме грижовно и ми намига понякога; винаги е на моя страна; когато плача на филми ми казва само: О, нененене! и нищо повече; когато плача от емоционален срив (което се е случвало 2 пъти) гледа да стои по-далеч; и още няколко неща... Притеснява ме като се държи така. Сякаш е изградил стени около себе си, засягащи само мен. Близо е до мен непрекъснато, но се държи отдалечено и винаги изд=бягва темата ''любов''. Може би съм тотално в приятелската зона... Но аз го обичам страшно много, сигурна съм в това и не ми трябват повече убеждения. Вече не мога да търпя това и незнам какво да правя. Обмислям да прекъсна приятелството ни за да не се чувствам неудобно около него. Някакви идеи?