PDA

View Full Version : И сега какво..?

Renesme Cullen
11-30-2012, 18:47
На скоро писах отново на тази тема за най-добрия си приятел, който харесвам адски много и няколко човека ме окуражиха да го целуна... До тук добре, но след няколко дни стана скандал между моята приятелка и него, защото тя много си падаше по него също и се разиграха едни драми... Както и да е, докато провеждаха разговор, че той не я харесва въобще като гадже, а по-скоро като приятелка, той непрекъснато отколняваше темата. И то с моя помощ! Непрекъснато се лигавеше с мен и ме гледаше едно такова сладко и ми идеше да го целуна. След този ден, той ми каза, че няма да разговарят повече, щом тя погрешно била разбрала отношенията им... Сега адски много ме е страх да му кажа, за да не реагира по същия начин. Въпреки, че те не са толкова близки колкото ние и той очевидно не я харесва... Но с мен се държи по-различно от другите: с тях се шегува и косвено на шега им се подиграва... мен никога не ме е поставял в такова положение; при всеки удобен момент в час се приближава максимално до мен; гледа ме грижовно и ми намига понякога; винаги е на моя страна; когато плача на филми ми казва само: О, нененене! и нищо повече; когато плача от емоционален срив (което се е случвало 2 пъти) гледа да стои по-далеч; и още няколко неща... Притеснява ме като се държи така. Сякаш е изградил стени около себе си, засягащи само мен. Близо е до мен непрекъснато, но се държи отдалечено и винаги изд=бягва темата ''любов''. Може би съм тотално в приятелската зона... Но аз го обичам страшно много, сигурна съм в това и не ми трябват повече убеждения. Вече не мога да търпя това и незнам какво да правя. Обмислям да прекъсна приятелството ни за да не се чувствам неудобно около него. Някакви идеи?

prosto_chovek
11-30-2012, 18:54
е това си е било без думи ти е казвал виждаш ли, не искам нея, пробвай. Момче не обсъжда друго момиче с момиче негативно, освен ако не иска да й каже, че тя е по - добре, прави си изводите. Да го беше целунала точно тогава, според мен почти сигурно беше станала работата. Поговори с него, пробвай.

GLaDOS
11-30-2012, 19:43
Давай.

Renesme Cullen
11-30-2012, 19:53
Да давам какво ;дд ДА прекъсна приятелството ни??

prosto_chovek
11-30-2012, 19:57
е ти мисли така и чакай да ти падне от небето.

Wednesday666
11-30-2012, 19:58
Не, давай, кажи му.
Ако искаш можеш по 2 теми да пускаш на ден, с един и същи текст, ама ние не сме ТОЙ.
Така, че кажи му и спри вече да мислиш "ама ако направя еди какво си, той може да направи еди какво си".
Щял живот ли ще се страхуваш да поемеш риск?
Кажи му или просто го целуни, стига си овъртала.

totik
11-30-2012, 21:04
Първо по всичко личи че ти не си тя.Замисли ли се дали не я е отрязъл защото харесва теб?По-добре не му казвай,а му покажи какво изпитваш към него.Понеже винаги са адски нелепи тези разговори,кво да отиде и да му каже ми аз те харесвам..Не е задължително да бързаш с целувка,гушни се в него,направи му някакъв ясен намек-за Бога използвай си женската природа! :D

fenikss_
12-01-2012, 05:09
Остави го той да избере с коя иска да е.
Недей да го притискаш.