Влез

View Full Version : как да постъпя?

nnnnnnn7
12-01-2012, 16:25
Здравейте. Имам няколко въпроса. Първо да отбележа, че съм на 21. Преди месец някъде се сприятелихме с едно момиче във фейсбук просто ей така. Изглежда ми много симпатично и красиво, не сме си писали общо взето. Тя не е от моя град, та искам да се срещна с нея скоро и нз точно как да направя първата крачка в смисъл какво да й обясня като се изправя пред нея? След това ако ми даде шанс ще се уредят нещата но ме притеснява момента в който я спра и трябва да я заговоря. Мисля, че няма нужда от подаръци при първа среща и е най-хубаво да я поканя на кафе, но ако ме отреже дали ще е правилно да настоявам? Благодаря.

melcho
12-01-2012, 16:32
mmm moje da i kaje6 4e ima6 nqkakva rabota v grada, v koyto e tq i da i predloji6 da se vidite na nqkoe kafe....uspeh :)

prosto_chovek
12-01-2012, 16:38
не й взимай подаръци на първа среща. Дръж се естествено.

marilyn
12-01-2012, 17:45
Покани я на кафе. На 21 години си, нормално е, не се притеснявай, не знам кво толко го мислиш. Успех.

Dark_Angel_
12-08-2012, 05:58
запознанствата във фейсбук в повечето случаи не водят до нищо сериозно, ама пък може и да стане нещо. Направете кафенце нещо, разходки и т.н. и виж как ще мине всичко