View Full Version : проблем или...?
TheGirlNextDoor
12-02-2012, 15:45
Пиша тема тук за да разбера случвало ли се е на някои и нормално ли е.Значи трябваше да ми доиде след 3 до 5 дни ,но вчера се появи много слабо кървена,което днес с усили но малко.Въпроса ми е подранява ли ми какво става...миналия месец пак цикала ми не беше много фред,смисал 1вият ден беше пак доста слабо после продължи нормално.Други оплаквания нямам..имам леки болки в кръста и в областта на яйчниците в момента (както когато съм в цикъл)
Еми явно ти подранява... лекари има,ако се притесняваш. Може да е от времето,може би просто си още малка и ти е нередовен...
По принцип ,ако имаш нередовен цикъл е хубаво да минеш и през гинеколог. То е хубаво на всеки 6 месеца да идеш,но ако имаш притеснения - посети го.
nymphadora
12-02-2012, 15:51
Боли те кръста и яйчниците,тече ти кръв и питаш дали ти е дошло?
TheGirlNextDoor
12-02-2012, 15:53
ми не не ми е нередовен...то и сега ако е просто подраняване не е с много,но ме притеснява това,че е много слабо.Иначе до миналатa седмица имах други проблеми...от нерви и притеснения всеки ден ми падаше кръвното пулса ми скачаше...
ledenakrasota
12-02-2012, 15:53
Случват се такива неща, ако си била подложено на стрес, диета и т.н. в последно време. Не се стряскай. Не знам на колко си, но до 18-20 е нормално от време на време да ти се изместват нещата, защото ти се регулира цикъла. :) Поне така на мен ми беше обяснено. Следващият път, ако закъснее или подрани и си притеснена, се консултирай с гинеколог за всеки случай. :)
АМи сигурно е от времето или нещо от нервите, които каза, че си имала. Ама ако пак ти е така слабо иди на лекар... на моята фрка така 2 месеца й беше слабо-отиде на лекар- кисти...
ledenakrasota
12-02-2012, 17:27
АМи сигурно е от времето или нещо от нервите, които каза, че си имала. Ама ако пак ти е така слабо иди на лекар... на моята фрка така 2 месеца й беше слабо-отиде на лекар- кисти...
Аз съм нямала цикъл 9 месеца и нямам кисти. Освен това едното няма връзка с другото. Може да е предразположена към кисти. Факторите са много.
Аз съм нямала цикъл 9 месеца и нямам кисти. Освен това едното няма връзка с другото. Може да е предразположена към кисти. Факторите са много.
Ми то не е много нормално да нямаш цикъл 9 месеца..
ledenakrasota
12-02-2012, 17:31
Ми то не е много нормално да нямаш цикъл 9 месеца..
Не е.
И на мен се случва понякога да ми дойде така... хм , постепенно. Не е проблем.
chushkopek
12-02-2012, 19:09
Споко, на прятелката ми и дойде на рандъм 11 дни по-рано.
TheGirlNextDoor
12-02-2012, 19:31
И на мен се случва понякога да ми дойде така... хм , постепенно. Не е проблем.
до точно така имам чувството че е постепенно.Не знам взех си тест за да изключа (дано) това като повод за притеснение и се надявам вече да ми доиде както трябва и ако имам други оплаквания вече ще се престраша да отида на доктор...просто се надявам да е от нервите и тия проблеми с кръвното дето имах а да не е по-сериозно.Благодаря ви за отговорите ако някои друг има нещо по темата ще се радвам да сподели
TheGirlNextDoor
12-03-2012, 04:14
18