PDA

View Full Version : Влюбена в съученик

cvety_34
12-02-2012, 18:52
Аз съм момиче 16 и половина.Случи се така ,че от доста време насам съм доста влюбена в съученик ,когато го видя усещам как сърцето ми се качва в гърлото изнервям се ,а в стомаха ми пърхат хиляди пеперудки.Когато говорим за нещо не усещам кога времето минава.Много искам да му призная ,но ме е страх ,че може да реагира зле и после да има лоши последици като например подигравки и такива неща.Объркана съм а толкова искам да сме заедно това ще е първата ми връзка....

Azoria
12-02-2012, 19:08
Мислиш ли,че те харесва? Как се държи с теб?

Big Jo reaper
12-02-2012, 19:11
забрави го вече го ебах

Chacho
12-02-2012, 19:24
Що не пробваш да се сближите? Покани го да излезете небрежно и нека нещата да се развият.

0nly_y0u
12-06-2012, 13:50
Стига той да проявява симпатии спрямо теб няма нищо лошо да опиташ.. :)

marilyn
12-06-2012, 15:13
Мда, той проявява ли някви симпатии, нещо?
Нищо не пречи да пробваш да се сближите.

nymphadora
12-06-2012, 20:28
Първо го опознай,започнете да си говорите,пък после му признавай каквото и да е било.

Ivaaaaa
12-06-2012, 20:50
Тази тема е точно като за мен. Аз съм в същото положение. Той ясно показва, че има симпатии към мен, но аз не правя абсолютно нищо по въпроса. Не искам да рискувам и аз да му кажа, защото може и отговора му да не ми хареса. Все пак сме от един клас и е кофти така. Аз съм много зле постоянно мисля за него. Не съм се чувствала така единствено, когато бях влюбена, но нещата завършиха много зле и от тогава не съм имала никакви чувства. Е дано ти провърви, но аз оставям всичко по течението...

devil13666
12-07-2012, 10:22
същия проблем имах,но знаеш ли какво стана?поканих го да излезем,но с компания,после излязохме само двамата и ми предложи!пробвай,нищо не рискуваш

karityYy
12-07-2012, 14:54
Ами аз имах същия проблем, с тая разлика, че знаех, че не ме харесва, но просто не издържах повече, признах му, той ми каза, че не изпитва нищо към мен. Отначало беше малко неловко.. смсл 2 - 3 седмици не се поглеждахме, не си говорихме, но всичко отмина. Казвам ти го с цел да разбереш, че и да те отреже, не е кой знае какъв проблем, ако момчето е свястно разбира се. Аз моето момче още си го харесвам.. и то много.. и предполагам, че просто ще чакам да ми мине :) Давай смело! Не ти пожелавам да те отреже, но знай, че и да стане, това не е края на света :) :)
P.S. януари ще станат 3г. откакто чакам да ми мине :D

druzilla
12-07-2012, 15:13
Според мен си признай.Дори и да не ти отвърне със същото поне няма да се измъчваш и ще продължиш на пред ;) А може и той да има чувства към теб.Би трябвало да го усетиш в отношението му към теб.Макар че понякога е много трудно,особено ако той не иска да покаже какво реално чувства.
Аз се влюбих в момче от моя клас,бях буквално полудяла .. Почти всяко междучасие идваше при мен,съучениците ни бъзикаха и въпреки това никога не ми хрумна,че може наистина да ме харесва.Накрая му казах,че имам симпатии към него.Сега сме заедно и съм ужасно щастлива.Предполагам,че когато се разделим (надявам се да не е скоро) ще е доста неловко в училище,но поне ще знам,че си е струвало.Така че опитай и ти,може щастието да ти се усмихне. :)

SirLeX
12-08-2012, 00:17
Не мога да схвана защо почти всяко момиче използва терминът "влюбена". Значението на думата да си влюбен значи много повече от..."ами виждам го и полодявам". Ти не си влюбена ами си падаш по него, ако беше влюбена от одавна да си му признала вече. Все едно...започни да се мотаеш с пича и поне го опознай, тогава мисли за признания.

charovnata_petia5
12-09-2012, 17:17
И аз съм в същото положение ,също много харесвам едно момче от класа

Ivaaaaa
12-09-2012, 17:21
Не мога да схвана защо почти всяко момиче използва терминът "влюбена". Значението на думата да си влюбен значи много повече от..."ами виждам го и полодявам". Ти не си влюбена ами си падаш по него, ако беше влюбена от одавна да си му признала вече. Все едно...започни да се мотаеш с пича и поне го опознай, тогава мисли за признания.

Защо си мислиш, че знаеш дали съм влюбена или не?

lubopitna_123
12-23-2012, 16:56

:)

razbito_sarce8
12-24-2012, 18:17

Точно така , хубаво е стига да има смелост

pifiella
12-24-2012, 20:18
То половината свят е с твоя проблем(съученик,съсед,кол га,най-добрият приятел...).Странно е,че растем,но проблемите ни си остават същите!!!

slimbo
12-25-2012, 18:44
Ябаа айде излизай от форума и отивай да го заговаряш ........ Интернета не помага в тези случаи ..

smile12345
12-25-2012, 20:08
амии не се надявай на много...не подкрепям тези връзки(със съученици)..,НО нищо не ти пречи да опиташ...направи го за себе си, събери смелост и виж докъде ще стигнеш...(=

Renesme Cullen
12-30-2012, 14:32
Тази тема е точно като за мен. Аз съм в същото положение. Той ясно показва, че има симпатии към мен, но аз не правя абсолютно нищо по въпроса. Не искам да рискувам и аз да му кажа, защото може и отговора му да не ми хареса. Все пак сме от един клас и е кофти така. Аз съм много зле постоянно мисля за него. Не съм се чувствала така единствено, когато бях влюбена, но нещата завършиха много зле и от тогава не съм имала никакви чувства. Е дано ти провърви, но аз оставям всичко по течението...
Абсолютно същото е и при мен, само дето съм объркана и не знам как точно да приема тези симпатий, защото ме е страх да не сгреша.

teenems
12-30-2012, 16:18
Щом сте в един клас все ще се намери някаква обща тема,която да захванете.Започнете да си говорите,ако видиш,че наистина имате доста общо просто можеш да кажеш едно от клишетата "Май имаме много общи теми,искаш ли да излезем?" ...тъкмо ще го опознаеш повече и ще разбереш дали и той изпитва същото към теб.Не го мисли чак толкова много ;)