PDA

View Full Version : Моля за съвет



logitech
12-03-2012, 13:56
Здравейте :)) От известно време се запознах с 1 момиче (да кажем 2 седмици) и се виждаме почти всеки ден. Тя започна явно да си пада по мене пише ми в фб прегръща ми споделя ми докато с другите ми приятели нищо не прави. Обаче аз не искам да тръгвам с нея а просто секс. Няколко пъти в фб и намекнах да дойде в нас (уж да гледаме филм) първия път се дръпна втория нямаше реакция третият път обаче сама каза че ще дойде без да съм е питал :] Вчера ми пише че много искала да ме гушне аз нямам нищо против де :] Та въпросът ми е как да я накарам да дойде в нас и да го направим ? Дали ще се дръпне на живо ? Дали няма да очаква наистина да гледаме филм :D Като цяло мисля че не е курва изглежда печена но дано стане работата :] И моля без тъпи коментари ...

magita
12-03-2012, 14:08
Ми защо просто не и кажеш, че в момента не искаш връзка, а рандом преживявания...

SweetZombie
12-03-2012, 14:08
Вър си намери една проститутка кат толкова мн искаш само секс......
ми говори с нея кажи й че не искаш да тръгваш с нея нямаш чувства и че искаш само секс от нея ама очи в очи че да мой да ти зашливи един шамар (аз поне така бих направила)

ShtrudeL
12-03-2012, 14:13
А да не би да очаква, че освен филма, ще се гушкате и ще си станете гаЖета?
На мен ми се е случвало да гледаме просто филм с момченце (с което имахме някакво чисто сексуално привличане), но това на него му беше ясно. ^ Т.е. не знам дали се е надявал на повече, но и двамата знаехме и сме си говорили, че 'се харесваме' както му казват петокласниците, та му бях казала, че за момента нИ може повече. Та предлагам ти или да действаш на сляпо, или да споделиш тактично на момичето, че искаш просто секс, за да не остане двоойно разочарована. :3

magita
12-03-2012, 14:17
Вър си намери една проститутка кат толкова мн искаш само секс......
ми говори с нея кажи й че не искаш да тръгваш с нея нямаш чувства и че искаш само секс от нея ама очи в очи че да мой да ти зашливи един шамар (аз поне така бих направила)

Стегни се...Изкара го някво голяма лайно, че иска само секс от някое момиче.
И явно не иска д ходи на курва, щом пише тема за т'ва момиче

IseeDEADbodies
12-03-2012, 14:26
Ясно е, че е макс на 16 щом пита к'во да прави. Ясно е и, че ако й каже "искЪм тЪ чукЪм", момичето няма да остане очаровано. Ясно е и това, че тя щом иска да са "гаджета" и все пак правят секс (и нищо друго повече), след т'ва няма го погледне. Така че пич, ако просто искаш еднократно да го начешеш, go for it. Но ако искаш да е за няколко пъти, трябва да си по-тактичен.

GLaDOS
12-03-2012, 15:34
Жалко е че поддържаш приятелство само заради неангажиращото чукане.
Дружки за секс,мисля че не може да станете без да се уговорите,защото тя може да има други очаквания и после ще е драма.

logitech
12-03-2012, 17:02
@SweetZombie не съм някой загорял пропадняк че да ходя по курви !!! И за кво да ме удря нито тя има гадже нито аз просто си правим кефа и тва е ;] почти на 100 процента съм сигурен че са ти минавали такива мисли пък ти ми се прави на монахиня ако искаш ;]

@IseeDEADbodies почти на 18 съм и не ми е просто за едното чукане... Просто не искам да съм обвързан :] Правим каквото правим след 2 - 3 дена пак и така ... нещо като приятели с привилегии.

@GLaDOS Точно не искам да е наранявам. Ще си уговорим всичко да е ясно и за двама ни :]

marilyn
12-03-2012, 17:15
Просто й кажи, че нямаш сериозни намерения.

organiziranaprestupnost
12-04-2012, 02:52
За да имаш успех трябва да си директен и конкретен, а не да се преплиташ в собствените си мисли. Друго не мога да те посъветвам. Дори незнам дали това е за тая тема не съм спал 3ти ден и едвам гледам лягам да спя лека нощ на всички ще се видим/чуем/пишем утре.

Foxa^
12-04-2012, 07:07
Здравейте :)) И моля без тъпи коментари ...

Сам по себе си , въпроса ти е тъп . Кви коментари очакваш ?

Violenza
12-04-2012, 10:05
Тъпо е да я залъгваш, защото може тя наистина да има други намерения към теб. Кажи си й направо, че не търсиш връзка, а просто секс.

logitech
12-04-2012, 10:40
Сам по себе си , въпроса ти е тъп . Кви коментари очакваш ?


Такива като този! Като смяташ че въпроса ми е тъп защо коментираш изобщо? Минаваш и подминаваш като смяташ някой въпрос за тъп. Ааа да вярно трябва да покажеш пред другите колко интересен си сори сега заграх ;]

Както и да е поговорихме с момичето уточнихме всичко явно ще стане работата :D Заключвайте