PDA

View Full Version : Прекалено късно осъзната грешка...

funkey
12-03-2012, 15:00
Здравейте на всички!Не мислех че някога ще ми се наложи и на мен да пусна тема в този раздел...Приятелката ми ме заряза преди няколко дена.Ходихме от 2 седмици,работите между нас се случиха супер бързо и затова се стигна до тук, но взаимотношенията помежду ни бяха идеални-не съм имал преди истинска връзка,бил съм зарязван доста пъти но отдавна не бях изпитвал това чувство да се отпусна до такава степен че да бъда напълно себе си,когато бях с нея забравях за всичко друго и не си мислете нормално първа приятелка ти е,влюбил си се(не мисля че е така ,нямам толкова силни чувства към нея ,но тя има уникален характер и се разбирахме просто идеално с нея)единствения проблем беше че я излъгах,че съм имал друга преди нея и тя разбра и може би това спомогна за раздялата,не знам защо я излъгах, може би защото ме беше страх да не си каже какво правя аз с него той е неопитен и така нататък .Тя беше приключила едногодишна връзка с момче 1 месец преди ние да тръгнем.Първоначално нещата си вървяха по вода докато аз неосъзнато почнах да я притискам и задушавам!Тя имаше още някакви остатъчни чувства към бившия си,осъзнавах го това но не исках да го приема.Много избързах нещата, но прекалено късно се усетих!Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,казвала ми е стотици пъти че всичко е свършило и е продължила,но аз не мисля така,аз мисля че е направила една стена около себе си и не иска да допусне никого до себе си,и се затваря,и не иска да и помогнат ,прави се на такава каквато не е, а тя е супер свястно момиче и начина и на мислене е много напред.Найстина искам пак да се съберем и да се получи нещо,но този път да го караме бавно и спокойно! Надявам се да ми дадете някой съвет или как да подходя към нея,да я накарам да ме допусне до себе си и да ме разбере,по някакъв начин да я накарам да говори с мен! Благодаря ви за отделеното време и двамата сме на 18 години ако е от значение.

GLaDOS
12-03-2012, 15:18
Не хвърляй вината изцяло върху себе си.
Другия път давай честно.В една връзка не трябва да има фалшиви елементи.Какво като не си имал преди това?

"Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,"
И това да зарежеш някого под предтекст че те е "страх" да не бъдеш наранен и тн.,ми се струва страшно лицемерно.
Като някой го е страх да не бъде наранен,просто не започва връзка.
Ходили сте много кратко време,тя е осъзнала че не покриваш очакванията ѝ,ти си се привързал,защото тя ти е обърнала внимание.
Няма как да "подходиш".
По-категорично нещо от това да опитате и да те скъса,не виждам.

funkey
12-03-2012, 15:24
Не хвърляй вината изцяло върху себе си.
Другия път давай честно.В една връзка не трябва да има фалшиви елементи.Какво като не си имал преди това?

"Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,"
И това да зарежеш някого под предтекст че те е "страх" да не бъдеш наранен и тн.,ми се струва страшно лицемерно.
Като някой го е страх да не бъде наранен,просто не започва връзка.
Ходили сте много кратко време,тя е осъзнала че не покриваш очакванията ѝ,ти си се привързал,защото тя ти е обърнала внимание.
Няма как да "подходиш".
По-категорично нещо от това да опитате и да те скъса,не виждам.
Мисля че си прав, но искам просто да пробвам още един път.Не ме скъса въобще с този предтекст.Накратко ми каза - нещата се случиха прекалено бързо ти искаш да сме по цял ден заедно но няма как да стане,ще наблегна на училището нито ми трябват връзки нито нищо (нещо от този сорт беше).Предния ден си говорихме и абсолютно никакъв признак на съмнение не ме обвзе че става нещо,но след като точно тогава разбра че съм излъгал и аз я пришпорих и исках да дойде в нас ми писа смс че трябва да си поговорим (няколко дена преди това правихме секс).И да, не я прехвърлям изцяло на мене много хора ми казаха че ако не е била готова да продалжи защо е започнала връзка - и аз това и го казах и тя ми отвърна че си е мислила че ще се получи но явно е сгрешила?

nymphadora
12-04-2012, 05:52
Тези неща,които си написал и ги кажи и на нея.Седнете,,поговорете и се изяснете.Така с недомлъвки до никъде няма да стигнете.

Azoria
12-04-2012, 08:00
Първоначално нещата си вървяха по вода докато аз неосъзнато почнах да я притискам и задушавам!

Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново, казвала ми е стотици пъти че всичко е свършило и е продължила,но аз не мисля така ,аз мисля че е направила една стена около себе си и не иска да допусне никого до себе си,и се затваря,и не иска да и помогнат ,прави се на такава каквато не е, а тя е супер свястно момиче и начина и на мислене е много напред.

^^ Джакпот. Защо си убеден,че това, което мислиш е всъщност правилното. Тя може би наистина не иска. Аз не бих казвала стотици пъти на човек, когото харесвам, че не искам да съм с него, че всичко е свършило и съм продължила. Мисля, че нищо не трябва да правиш, момичето иска свобода, според мен.
За две седмици мислиш, че я познаваш..? Да, разбирам, че може много да си паснете и т.н. ,но не си създавай илюзията, че я познаваш толкова добре, че знаеш какво е в главата й.

funkey
12-04-2012, 18:42
^^ Джакпот. Защо си убеден,че това, което мислиш е всъщност правилното. Тя може би наистина не иска. Аз не бих казвала стотици пъти на човек, когото харесвам, че не искам да съм с него, че всичко е свършило и съм продължила. Мисля, че нищо не трябва да правиш, момичето иска свобода, според мен.
За две седмици мислиш, че я познаваш..? Да, разбирам, че може много да си паснете и т.н. ,но не си създавай илюзията, че я познаваш толкова добре, че знаеш какво е в главата й. Нене,не ме разбра правилно,това се отнасяше за въпросното бивше гадже.Смятам да и кажа това което написах и каквото стане.Останаха прекалено неизказани думи и ако не и ги кажа мисля че ще ме мъчи дълго време а пък ако имат ефект ще съм щастлив :)

Azoria
12-04-2012, 19:50
Ами давай, няма какво да губиш когато си искрен. Успех. :)

bogikatiXXXX
12-05-2012, 13:03
tuhla 4 po glavata

umri
12-05-2012, 23:19
Здравейте на всички!Не мислех че някога ще ми се наложи и на мен да пусна тема в този раздел...Приятелката ми ме заряза преди няколко дена.Ходихме от 2 седмици,работите между нас се случиха супер бързо и затова се стигна до тук, но взаимотношенията помежду ни бяха идеални-не съм имал преди истинска връзка,бил съм зарязван доста пъти но отдавна не бях изпитвал това чувство да се отпусна до такава степен че да бъда напълно себе си,когато бях с нея забравях за всичко друго и не си мислете нормално първа приятелка ти е,влюбил си се(не мисля че е така ,нямам толкова силни чувства към нея ,но тя има уникален характер и се разбирахме просто идеално с нея)единствения проблем беше че я излъгах,че съм имал друга преди нея и тя разбра и може би това спомогна за раздялата,не знам защо я излъгах, може би защото ме беше страх да не си каже какво правя аз с него той е неопитен и така нататък .Тя беше приключила едногодишна връзка с момче 1 месец преди ние да тръгнем.Първоначално нещата си вървяха по вода докато аз неосъзнато почнах да я притискам и задушавам!Тя имаше още някакви остатъчни чувства към бившия си,осъзнавах го това но не исках да го приема.Много избързах нещата, но прекалено късно се усетих!Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,казвала ми е стотици пъти че всичко е свършило и е продължила,но аз не мисля така,аз мисля че е направила една стена около себе си и не иска да допусне никого до себе си,и се затваря,и не иска да и помогнат ,прави се на такава каквато не е, а тя е супер свястно момиче и начина и на мислене е много напред.Найстина искам пак да се съберем и да се получи нещо,но този път да го караме бавно и спокойно! Надявам се да ми дадете някой съвет или как да подходя към нея,да я накарам да ме допусне до себе си и да ме разбере,по някакъв начин да я накарам да говори с мен! Благодаря ви за отделеното време и двамата сме на 18 години ако е от значение.

2 седмици кво ходене е, бе, шматарок? Говориш за тия 2 седмици все едно е била двугодишна връзка.. познавал я бил. Нищо не знаеш за нея. Аз знам за нея повече, отколкото ти знаеш. Знам, че си зле и колкото и да се е опитала да убеди себе си, че не си толкова краен олигофрен, не е успяла. Първите две седмици дори дума за бивши не трябва да си обелвате. Всичко трябва да е излизания, физически игри, целуване и в идеалния вариант секс. Научаваш за нея толкова неща, колкото можеш да измъкнеш по НЕнахалния начин, и дума не обелваш за бивши. Като почне да ти говори за бивши, смени темата и не дълбай, ако въпреки това започне пак да ти говори, я разкарвай. Щом я задушаваш на втората седмица, значи си е ебало майката. Затова дали си девствен.. ако си - си трай. Ако ножа опре до кокала, си признай, защото не е добре за теб да си лъжец, пък и тя ще разбере веднага, но го направи по начин, по който по никакъв начин да не засяга мъжкото ти его, кажи го с такова самочувствие, че все едно си горд, че си успял да опазиш диамантения си хуй до момента. Само не лъжи, щото ще разбере, като види, че си зле. Момиче с една година връзка (че може и други да е имало) толкова са я търалянкали, в сравнение с теб, че вече ѝ е част от ежедневието, а не блян, както е при теб.

А тия чувства, дето си убеден, че има към теб, сега щи ги обясня. Тя е показала първоначална симпатия към теб. Може да си ѝ направил комплимент(най-вероятно), да си впечатлил с някакъв необясним за мен чар или външност, но в момента, в който момичето е видяло колко си зле, се е отказало, и мога да си заложа докторантурата по тия въпроси, че дори 5000лева да ѝ дам за да се опита да се възбуди от мисълта за теб резултата - Сахара и Гоби по средата.

NambyPamby
12-05-2012, 23:53
^ пълниш ми душата

funkey
12-06-2012, 19:26
А тия чувства, дето си убеден, че има към теб, сега щи ги обясня. Тя е показала първоначална симпатия към теб. Може да си ѝ направил комплимент(най-вероятно), да си впечатлил с някакъв необясним за мен чар или външност, но в момента, в който момичето е видяло колко си зле, се е отказало, и мога да си заложа докторантурата по тия въпроси, че дори 5000лева да ѝ дам за да се опита да се възбуди от мисълта за теб резултата - Сахара и Гоби по средата.[/QUOTE] Не знам брат,ще се наложи да те разочаровам :)Донякъде си прав,но нито познаваш мен нито нея,колкото и голям играч да се изкарваш в момента ти опровергавам коментара ;)

nymphadora
12-06-2012, 21:10
в момента ти опровергавам коментара ;)

а как по-точно го опровергаваш?