Влез

View Full Version : Тест за трева

test1011
12-04-2012, 16:04
Здравейте, майка нещо си е наумила, че пуша трева и утре ще ми прави тест, само един път съм пушил и то беше преди 17 дена, утре стават 18 .. въпроса ми е дали теста ще ме хване, става дума за такива от аптеката за по 3-4 лева където са... От вчера се наливам със вода и ям доста, просто не знам дали ще ме засече.. на опаковките и в интернет пише, че хваща до 10 дена но някой казват, че хваща и повече... Ако ще ме наричате с думи от сорта наркоман и т.н. просто си го спестете, един път съм опитвал и няма да има втори път.

Моля да пишат само хора със личен опит а не от това кой какво е чул, мерси предварително :)

П.С. момче на 16 съм ако става дума

Зайче..
12-04-2012, 16:14
слабо да те хване.
може да пиеш лимонов сок + захар за всеки случай. Много действа щом на човек, който е на по 10 масета на ден, изпил малко лимонов сок и захар, теста е бил отрицателен.. кво да кажа ;д

test1011
12-04-2012, 17:23
А за кръвните тестове ? и колко пари струват ?

Mladenoff
12-04-2012, 17:24
пий оцет...

то щом ти е за първи път значи не те е хванало, кво остава да го засече тоя смешен тест от аптеките...иначе знам, че с кръвен тест хваща до няколко месеца....ама говорим за пушене, не за пробване...

test1011
12-04-2012, 17:50
емм за една 120-ка - двама човека става дума.. яко се надрах тогава ..

test1011
12-04-2012, 19:18
Аре пишете, че ми е доста притеснено за утре ..

Зайче..
12-04-2012, 19:51
бе и да се притесняваш, и да не се притесняваш вече е късно.
и все пак едва ли теста ще те хване, ако е този от аптеката.. и продължавай да се наливаш с вода за всеки случай ;д

test1011
12-04-2012, 20:02
Ако сложа сода бикарбонат ? казаха ми, че така не отчитало ..

Зайче..
12-04-2012, 20:04
аз знам за лимонов сок + захар, че много действа, но не знам колко дни преди това се пие.
нооооо 'рецепти' колкото искаш общо взето :D

psychopath
12-05-2012, 11:00
Синтетиката ще ти реши проблема, на теста няма да излезе нищо.

anonymous708973
12-05-2012, 17:32
А за кръвните тестове ? и колко пари струват ?

Доколкото знам, там вече няма мърдане и хващали месеци назад.

Makenzi97
12-05-2012, 17:44
Аман от малки пикльовци...

test1011
12-05-2012, 18:41
Аве ей лапе, на кой ще викаш пикльо бе ? Казах олигофрени да не пишат, и под олигофрени имам в предвит такива като тебе ..

Зайче..
12-05-2012, 18:41
Доколкото знам, там вече няма мърдане и хващали месеци назад.

6 месеца назад хващат..

fenkaaa
12-05-2012, 19:25
За този от аптеката не знам,но за кръвните тестове съм чувала,че дори 1 дръпка стои в кръвта ти до 6 месеца.

Makenzi97
12-05-2012, 19:51
Аве ей лапе, на кой ще викаш пикльо бе ? Казах олигофрени да не пишат, и под олигофрени имам в предвит такива като тебе ..
На тебе ще викам.
За олигофрените... има олигофрен, който пише в темата и това си ти. Такива като теб ги оправя само здрав и систематичен бой. Жалко, че родителите ти не са го прилагали навреме. Не че не могат да наваксат.

Mladenoff
12-05-2012, 20:02
И аз пуша трева, с'а и мен ли ще ме оправи бой ? Ела се пробвай ? Може и да ме превъзпиташ, кой знае ?

Makenzi97
12-05-2012, 21:25
Когато човек направи нещо, то той трябва да е готов да си понесе последиците, каквито и да са те, а не да ми се цифкави и да се опитва да се скрие като мишка. Такива хора за мен са жалки пикльовци.
Не е по различно и положението с пушачите на "трева" - разглзени лапетия, дето не са ги били на време.
И да, мое мило другарче от горния пост, боя ще те оправи.

Mladenoff
12-05-2012, 21:36
Малък си още да определяш такива работи.

П.П. Човека пита за съвет и казва, че втори път няма да има, ти идваш тука и се правиш на здравомислещ пубер. Кой си ти, че да казваш, че техните не са го възпитали добре и е трябвало да го бият повече ? Адски нагло от твоя страна.

Искам да те питам преписвал ли си домашна ? Сигурен съм, че си, защото всеки го е правил. Е, значи вече трябва да ти викаме жалък пикльо, защото не си си поел последствията резултат от твоя мързел вкъщи. Афектиран си от няк'ви чужди стереотипи и нямаш собствено мислене, ама има време да се изградиш като личност, още си една ходеща топка девствен тестостерон.

П.П.2 До автора: пиши какво е станало, че ми стана интересно дали ще ти засече THC-то

Makenzi97
12-05-2012, 22:09
Какво казва не е важно. Бягането от отговорност говори само по себе си - жалка постъпка на малък пикльо. Ако родителите му го бяха възпитали както трябва, то той нямаше да попадне в такава ситуация на първо място.
На изречението с домашните се смях с глас. Аз, мойто момче "домашни" нямам и не съм имал от 3ти клас, така че малко трудно ще препиша.

Mladenoff
12-05-2012, 22:20
Мойто момче може да викаш на приятелчетата си пред блока, ясно ли ти е ? Не знам на к'ъв се правиш с такъв език тук, но не ти се получава.

" Аз, мойто момче "домашни" нямам и не съм имал от 3ти клас, така че малко трудно ще препиша."
Тук осъзнаваш ли к'ва глупост каза и как яко се излагаш ?

П.П. Спирам да спамя темата на момчето и ще чакам някво развитие по неговия проблем.

sashko705
12-05-2012, 22:21
Макензи, тебе здраво ли са те били вкъщи?

Makenzi97
12-05-2012, 22:34
" Аз, мойто момче "домашни" нямам и не съм имал от 3ти клас, така че малко трудно ще препиша."
Тук осъзнаваш ли к'ва глупост каза и как яко се излагаш ?

И каква глупост съм казал? От както се преместих самостоятелна форма домашни нямам. Най много някое есе или 5-6 задачи за оформяне на оценка. И не, никога не съм преписвал нищо от никъде.

До Сашко - не, не са ме били, защото не са имали причина да го правят. Но съм наблюдавал ефекта от боя, приложен върху единия ми брат, и съм видял как той се очовечи благодарение на здравия и систематичен бой.

Irti
12-06-2012, 07:47
Кръвен тест, ако ти направят няма да те хванат, защото кръвен тест е едно широко понятие, което обхваща много неща. Просто изследва кръвта, но този тест, ако е направен с цел само наркотици си готов. Аз съм си правил такъв и ти казват с месеци/години назад какво си вземал, а не с 6 месеца. И марихуаната се задържа много повече отколкото сте си представяли, малки идиоти. Не си мислете "Няма да пуша 2 месеца, ще пия само вода и съм чист" Така си мислехме в 5-ти клас. http://cybersport.kz/forum/style_emoticons/default/NYavtorklif.gif

Теста от аптеките е менте за 4-5 лв. Мен ту ме прави чист, ту ми отчита, а приемам разни неща вече от десетина години.

http://cybersport.kz/forum/style_emoticons/default/NYavtorklif.gif

test1011
12-06-2012, 20:46
не ми правиха тест, убедих майка, че е от компютъра ;д