Влез

View Full Version : Обаждане с цел???

ninaa12
12-04-2012, 17:49
Здравейте ... ще гледам да е по кратко и ме интересува каква според вас е причината поради
която ми звъни?
Бяхме 1 година заедно,скъсахме (той с мен) задушавала съм го,не искал сериозна връзка "вече" искал друга.
Съгласих се, не го търсих 2 седмици... и преди сме късали но аз винаги след 4 5 дена му се обаждах. Сега осъзнах,че не искам да бъда с този човек
повече и той в 4 часа сутринта реши да ме потърси. Вдигнах му (да,голяяяяма грешка) и ще ви изцитирам диалога..
Той:Какво правиш?
Аз:нищо
Той:как си?
Аз:добре,защо ми звъниш?
Той:Исках да те чуя как си, а и ме обхвана една носталгия
Аз:Мхм браво на теб
Той: Е как върви живота при теб?
Аз:ИДеално
Той:Е няма ли нещо ново? Спокойно,не ти звъня за да те моля да си пак с мен. (нещо такова измърмори)
Аз: Не, все същото си е.
Той: Впрочем след теб станах много искрен човек, на всеки казвам истината даже се скарах с едни
приятели (нещо такова каза) защото им казах истината в очите но поне сега ме уважават повече.
Аз:Мхм,радвам се.
Той: Е стига ми говори така студено,не съм звъннал да се карам с теб.Ако имаш някакви въпроси към мен
за неща които са те интересували можеш да ме питаш сега.
Аз:Аз когато те питах не ми отговаряше,сега вече не ме интересува.Отдавна спрях да си задавам въпроси.
Той:Ммм само за едно нещо помня че излъгах,онези снимки които казах че ги изтрих не съм(мои,по разголени..даа даа знам тъпа постъпка и много съжалявам
но си взех поука)
Аз:Имах си аз да ги беше изтрил.
Той: защо ме махна от фейсбук? ДА не би да видя публикациите на А.(момичето с което се зарибяват)
Аз:Не,просто реших че вече не ми трябваш.
Той:Аз да ти разкажа (въпреки че казвах не ме интересува си го разказа човека) Запознах се с нея в една дискотека,трима мъже я закачаха аз я защитих и така
се запознахме. Тя е танциорка.. много е добра междудругото.Запознах се и с сестра и вече. Излизахме и помниш ли оня ябълков пай който ти не беше
харесала,на нея и го направих и не спира да ме кара да и го правя пак.Много разумно момиче. Даже,може скоро да се получи нещо така както вървят нещата.(нещо такова)
Аз:Мхм,радвам се за теб.
Той:Общо взето всичко върви,сега се връщам и от дискотека там запознах се с певицата Теодора.. говорихме си беше яко.. И оня ден като
се прибирах видях Г(бившата му от която мноооого ревнувах) и и казах здрасти и тя много се учуди и ме поздрави.
Аз:Мхм... Браво на теб.
Той:Не го правя за да те дразня. Споделям само.Ее,сега нищо хубаво ли не можеш да кажеш за мен след всичко преживяно заедно?
Аз:Беше хубаво,държеше се страшно мило с мен имаме си хубавите спомени и съм си останала само с тях.Не изпитвам никаква омраза към теб,просто не ме търси. Нямам
желание да разговарям с теб вече.
Той:Е сега е мой ред... ти си единственото момиче доближило се до мен толкова по характер.
Аз:Мхм.
Той:Да е аз чух обаче че много пропадаш? Щяла си да пушиш трева? И тая песничка на Алисия която си постанала в фейсбук как беше
"аз не падам ниско като вас" Много ми харесва.
Аз:Аха,да и на мен много ми харесва.И кой те излъга?
Той:Имам си източници.
Аз:Мхм,с тях и ще си останеш.
Той:Ама и снимки имам.
Аз:Заплашваш ли ме?
Той:Не,казвам само.Едва ли на настоящия ти приятел ще му е хубаво да разбере какви снимки имаш в мен нали?
Аз:Не би бил толкова долен .. няма да го направиш нали?
Той:Много добре знаеш че не бих ги качил никъде и не бих ги показал на никого. Давам си мъжката дума.
Аз:До,вчера си мислех че ако се разделя с теб ... ще си умра от мъка но минаха 2 седмици и повярвай една сълза не пророних.Не мисля
че има полза да ти го казвам,не се правя на силна.Познаваш ме,и ако наистина бях в такова състояние щях да ти звънна още на 4тия ден.
Просто останах си с хубавите спомени,спри да ме занимаваш,като не ти пука защо звъниш,живей си живота така както правя аз.
И ако ако случайно се интересуваш ... Да нещата с Д( едно момче ) станаха сериозни,разбира ме ама не съм тръгнала да изпадам в подробности какво се правили нали?Колкото
по малко знаеш за мен толкова по добре. Това се опитвам да запазя от 2 седмици,затова и още като скъсахме го блокирах от приятелите ти
за да не виждаш какво ми поства на стената,какво си пишем и т.н защото целта ми беше далеч от това да те дразня. (тука много му се бях разкрещяла,както си говорех спокойно просто не се сдържах)
Той:хаха,ти с него няма да издържиш и 2 седмици
Аз:добре,съгласна съм сега ти пожелавам сладки сънища и недей званя повече.
Той:Няма спокойно.
Аз:Добре,айде лека вечер.
Той:Лека вечер.
Та ... всичко това казано... от негова страна,защото след като наитина е очевидно,че той се зарибява с нея. Аз я видях наистина красиво си е момичето
пишат си на стените в фейсбук... даже тя повече му налита отколкото той. Смисъл такъв тя му е вързала на 100 %. Има момиче страшно хубаво до него (тъй като гледа само външния вид) ... това би го задоволило достатъчно
тя му връзва,живеее си живота... яко му е ... защо ми звънна? С цел да видя колко е щастлив без мен,как вече има ново момиче и Каза ми още забравих "вече съмочувствието ми е по голямо сравнение с преди" Което не знам защо ми го каза.
Или започна мило разговора с цел да види дали бих му вързала.. но аз отговарях с 1 2 изречение в началото и то страшноо студено... той очакваше като ми звънне и вече да съм му навита.. И вече пак да си играе с мен, или да му вържа и да си направи гаден базик и да ми каже съжалявам ама няма да стане.Обърках се вече,хубавото е че наистина не чувствам нищо и все пак ми е любопитно малко или много. Не ме заболя и от нещата които видях, които мислят да правят заедно ... доколкото разбрах.Здраве да е ... живота продължава. ^^ И все пак благодаря на тези които го прочетоха. ^^

granger
12-04-2012, 17:53
На теб още ти пука щом го пишеш това. Обадил ти се е ,за да те подразни и е успял. Върти те около малкия си пръст,щом не искаш да си с него -игнорирай го ,ако те дразни и това е.

.Wonder
12-04-2012, 17:55
Най-вероятно ти е звъннал за да е сигурен, че не си му ядосана.
Пък и е свикнал ти да го търсиш, а сега не си му звъннала, което му се е сторило необичайно.
Хората са странни същества. Подтикнати са към разни действия, без реално да знаят какъв развой на събитията очакват.Не отдавай важно значение на този разговор, приеми го като "проверка" дали си добре.

marilyn
12-04-2012, 18:23
Според мен е бил пиян.

Четох диалога до средата някъде. Ами щом не те е мързяло да го напишеш това... явно ти пука още за него.

tori
12-04-2012, 18:24
Звъннал е да се изфука колко е добре без тебе.

ninaa12
12-04-2012, 18:27
Да пука ми,признавам но не чусвтвам нищо което ме притеснява ... написах го защото бях сигурна че ще получа отговор "с цел да те дразни".Това по някакъв начин ме спира да го търся и ми помага да го забравя. ;д А колкото до това дали е успял да ме подразни... ами не се почувствах така,нито ядосана или нещо такова. Просто го приех съвсем спокойно. И ми беше любопитно защо звъни с цел да се изфука или с цел да си остави една отворена вратичка,смисъл да ме провери. Просто малко или много искам един ден да съжали,и тогава да имам възможността да му кажа 1 2 приказки. Тогава съм сигурна че ще ме чуе,нещо което месеци преди да скъсаме на правише.

xXxPETYAxXx
12-04-2012, 18:33
Звънял ти е в 4 часа, след дискотека - бил е почерпен! Сетил се е за тебе, щото е свикнал да го търсиш и да му се обясняваш в любов, което много му е вдигало самочувствието и сега се е почувствал странно, като не си направила същото!

FuCKkK13
12-04-2012, 18:51
ако не ти пукаше нямаше да си направиш труда даже и да мислиш за него след разговора ви, камо ли да пускаш толкова дълга и подробна тема... пука ти за него и е разбираемо... така само себе си тормозиш - като се опитваш да настроиш цялата си енергия върху това да се убедиш,че не ти пука... само себе си убеждаваш - просто спри.. приеми че още ти пука за него и след време наистина ще спре да ти пука... така няма да се тормозиш.. сега колкото повече се опитваш да убедиш самата себе си така не виждаш как това е време прекарано в мисли за него... иначе е искал да те подразни.. явно и той мисли за тебе... искал е да те провери мей би... да те подразни и да ти влезне отново в сивото вещество ( нда.. доста добре се справи момчето) следващия път ''здрасти,не мога да говоря'' или затваряш и толкова... или си оставате приятели и си говорите нормално,но това като ви гледам май няма как да стане... единия дразни другия,той пък се опитва да мисли че нещо Е,а всъщност НЕ Е и така.... абе.. игнор и толкова..

п.с. днеска ме е ударило на фермани някакви странни философски изблици

sexa_na_kompleksa
12-05-2012, 06:02
Според мен е искал да те подразни, което означава, че още има чувства към теб. Тъпа постъпка. Съветвам те да забравиш за него, изобщо не анализирай среднощната случка, по-добре се съсредоточи върху новото момче.

TROLLDADLOLCAKE
12-05-2012, 12:11
Ще ти кажа едно , по - нагоре съфорумниците казаха , че бил почерпен!?На мен ми се е случвало също и интересното е ,че винаги звъня на едно и също момиче (първата ми приятелка , която още обичам) , за да ти се обади в 4 през нощта ... със сигурност ОЩЕ МУ ПУКА , просто е искал да те подразни и едва ли не да се разплачеш и да му се молиш да се върне .. :) .. поне аз така мисля.

FuCKkK13
12-05-2012, 12:15
Ще ти кажа едно , по - нагоре съфорумниците казаха , че бил почерпен!?На мен ми се е случвало също и интересното е ,че винаги звъня на едно и също момиче (първата ми приятелка , която още обичам) , за да ти се обади в 4 през нощта ... със сигурност ОЩЕ МУ ПУКА , просто е искал да те подразни и едва ли не да се разплачеш и да му се молиш да се върне .. :) .. поне аз така мисля.

човеко.. като ти чета мненията ме хваща жал ( нда.. не хейтвам,просто казвам) не знам защо.. и като ти е толкова важно момичето що не си направил нищо че да си я върнеш :?

TROLLDADLOLCAKE
12-05-2012, 13:02
човеко.. като ти чета мненията ме хваща жал ( нда.. не хейтвам,просто казвам) не знам защо.. и като ти е толкова важно момичето що не си направил нищо че да си я върнеш :?

Мацка, след година и 9 месеца връзка , на 14-ти Февруари , ми каза че никога не ме е обичала , ако беше на мое място какво щеше да направиш ? 3 години по - късно братовчедка и ми сподели , че ме е излъгала и всичко опирало до майка и , защото тогава моята компания (по - големите) правеха глупости и бях постоянно в полиции и к'во ли не .. и майка и я е накарала да се разделим ?! Сега си има сериозен приятел от 2 години , ОБЯСНИ МИ - Има ли смисъл да и се бъркам в живота ;) ?

FuCKkK13
12-05-2012, 13:05
Пич , след година и 9 месеца , на 14-ти Февруари , ми каза че никога не ме е обичала , ако беше на мое място какво щеше да направиш ? 3 години по - късно братовчедка и ми сподели , че ме е излъгала и всичко опирало до майка и , защото тогава моята компания (по - големите) правеха глупости и бях постоянно в полиции и к'во ли не .. и майка и я е накарала да се разделим ?! Сега си има сериозен приятел от 2 години , ОБЯСНИ МИ - Има ли смисъл да и се бъркам в живота ;) ?
първо - ТЯ е пич - човеко и в подписа съм го сложила.. момиче съм
второ - смисъла още да жалваш за човек,който явно не е искал да е с теб и е позволил на едно мнение да застане между вас ?! ( вярно че това е мнението на майка и, което е много важно,но все пак няма да се жените.. абе и майка и разбирам ама... )
3то и като няма смисъл защо не си оставиш хубавите спомени и момичето в миналото ? не знам.. дори и да не те познавам съм на мнение,че един живот се живее и трябва да ти е хубаво .. щом е станало така според мен трябва и ти да си намериш някоя и ндам...

Djovani
12-05-2012, 13:42
Не мисля,че е му пука кой знае колко ,просто му е навик минали са само 2 седмици,сега той е продължил, чул е ,че имаш друга а у и ти звъни ,просто ей така може и да те подразни !! Аз съм правил по същия начин и честно казано без кой знае каква умисъл просто ей така,да й покажа,че мога без нея ,което е доста тъпо ама не очаквай кой знае какво и не го мисли толкова ! Просто е искал да те чуе и си е казал нещата ,защото сте били 1 година заедно свикнал е да споделя с теб ,да сте близки и още не се е отърсил от това !

CoNviCt
12-05-2012, 14:10
Първоначалната причина да те потърси, не е била да те дразни. Късно вечер чувствата на тъга и носталгия са най-силни. Наистина е бил тъжен. Но ти си започнала да му отговаряш студено. Това го поставя в ситуация на победен. Да покажеш чувства към момиче, което демонстрира непукизъм, е удар по егото на един мъж. Тогава е дошъл опитът му да се защити. Показал ти е как е продължил напред. Как на него също не му пука. Това пък е подразнило теб.

TROLLDADLOLCAKE
12-05-2012, 17:28
първо - ТЯ е пич - човеко и в подписа съм го сложила.. момиче съм
второ - смисъла още да жалваш за човек,който явно не е искал да е с теб и е позволил на едно мнение да застане между вас ?! ( вярно че това е мнението на майка и, което е много важно,но все пак няма да се жените.. абе и майка и разбирам ама... )
3то и като няма смисъл защо не си оставиш хубавите спомени и момичето в миналото ? не знам.. дори и да не те познавам съм на мнение,че един живот се живее и трябва да ти е хубаво .. щом е станало така според мен трябва и ти да си намериш някоя и ндам...

Късно видях , че си момиче и си редактирах поста.И да опитвал съм доста пъти , всичко е в рамките на някаква фалшива връзка за 2 - 3 месеца , която винаги свършва със трагичен край.Просто някакси не се получава и е очевадно , че проблема си е в мен , може би.Явно искам твърде много , момиче което да ме обича , такъв какъвто съм.И честно казано аз направих точно това , запазих хубавите спомени и продължих , редовно си излизам на дискотека/партита в Петък и Събота вечер , забавлявам се , до момента в който тя не изникне от някъде , тогава всичко започва от начало.. = )

IlovEmyPuffYToY
12-05-2012, 17:28
фиркан е бил, няма съмнение...Не му се връзвай толкова.

FuCKkK13
12-05-2012, 17:34
Късно видях , че си момиче и си редактирах поста.И да опитвал съм доста пъти , всичко е в рамките на някаква фалшива връзка за 2 - 3 месеца , която винаги свършва със трагичен край.Просто някакси не се получава и е очевадно , че проблема си е в мен , може би.Явно искам твърде много , момиче което да ме обича , такъв какъвто съм.И честно казано аз направих точно това , запазих хубавите спомени и продължих , редовно си излизам на дискотека/партита в Петък и Събота вечер , забавлявам се , до момента в който тя не изникне от някъде , тогава всичко започва от начало.. = )

това означава,че си стоиш в миналото.. когато дойде момента в който като я видиш просто се зарадваш,че виждаш човек ОТ МИНАЛОТО ТИ с когото ти е било хубаво,тогава си спрял да я искаш както преди и сега.. не се залъгвай... и имаш правото да искаш такова момиче..а и щом ви е било хубаво няма смисъл да съжаляваш.. продължаваш в търсене на момичеТО и толкова :)