Влез

View Full Version : Моля ви за съвет.

anonimus96
12-04-2012, 18:51
Здравейте на всички.Имам един проблем с едно момиче , и съм изправен пред голяма дилема , какво да направя.Преди около 3 месеца един мой приятел ми я показа , и каза че я харесва.Като я видях веднага ми привлече погледа.Той искаше да излизат , и тя все му вързваше тенекия.При което аз реших че не проявява желание към него , и реших аз да се пробвам.Започнах да я зарибявам , и видях във нейните учи , нещо като пламък на любовта.Тя започна да ми показва намеци че иска да има нещо между нас.Един ден реших да и предложа , тя каза "да" но не искала точно сега , защото наскоро беше скъсала с приятеля си , и ме помоли да изчакам малко хем да се опознаем още.Аз и се доверих , и казах добре ще те изчакам.Чаках я около един месец , и накрая не издържах , казах и че има една седмица да си помисли , и след това да ми каже какво е решила.Седмицата мина , излязохме и тя ми каза че искала нещата между нас да си останат така като са.Аз и казах добре , и така продължаваме до ден днешен.Аз все още съм много влюбен в нея.Всички мой приятели ми казват да , зарежа това момиче , защото по света имало още много , но аз не ги слушам.Преди няколко дена се скарахме сериозно , и аз се опирах да се сдобрим.Казах и да ми звънне вечерта , за да се разберем.Тя не ми звънна , и аз на другият ден , и написах едно съобщение в което и казвам: "Ако някой ден се засечем на улицата , и не я поздравя се
надявам че ще ме разбере."При което тя ми написа че не вярва че ще се отделя от нея след всичко което сме преживяли.(Тоест не иска да се отделям от нея иска да съм до нея) Но проблема ми е че се мъча когато я видя искам да я прегърна и да не я пусна.Просто това е първото момиче което съм харесвал толкова много , и чувствата ми към не са много силни , дори и след като ме отряза.Толкова много момичета са ме отрязвали , и съм ги забравял , а нея не мога да си я избия от главата.
Моля ви да изкажете съвет какво , да направя???

musicinmyveins
12-04-2012, 19:06
Първо на 16 години не може да пишеш "Учи" .Малко правопис научи и после ходи да се сваляш с разни момичета,които изобщо не са заинтересовани от теб очевидно.

anonimus96
12-04-2012, 19:10
Виж не ме интересува мнението ти . Аз моля за съвет , не да ми правиш забележки на правописа.(Клавиатурата ми е развалена , и го писах набързо , за това е неграмотно , но както и да е......)

funkey
12-04-2012, 19:19
Ами брат аз съм почти в същото положение.Съветвам те да и споделиш какво чувстваш и какви са намеренията и ако има ефект гледай да не я притискаш толкова много защото по този начин съм убеден че ти и се оставяш да води.Ако искаш погледни моята тема може да ти помогне ;) http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/536565-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D 0%BE-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0

rusoto_baby_f
12-04-2012, 19:24
Смятам, че трябва да приемеш, че тя не иска да е с теб нещо повече от просто приятел..
Няма какво друго да направиш..След като си се пробвал и тя ти е отговорила, че иска нещата да си останат така...

Kalu
12-04-2012, 19:28
По добре я остави и й дай време нямаш си и на представа колко такива случаи познавам... дай и това което иска... ако не иска да си пишете или виждате- не го прави иначе ще започне да те отбягва още повече. Всичко е въпрос на време, нали знаеш ? А и познаваш ли я достатъчно добре че да си влюбен в нея ? От къде знаеш че и на теб не ти връзва тенекия както на приятеля ти ?

Momicheto:)
12-04-2012, 19:43
Момичето търси внимание, обича да й обръщаш внимание, но не иска да сте нищо повече от приятели. Случва се, приеми го и продължи.

Azoria
12-04-2012, 23:23
Първо на 16 години не може да пишеш "Учи" .Малко правопис научи и после ходи да се сваляш с разни момичета,които изобщо не са заинтересовани от теб очевидно.

^ Е тва е.

valdesbg
12-05-2012, 05:36
Оплескал си работата и сега очакваш с магия да ти я оправим?

Съвета е следния - присъствай повече в часовете по български език и история. След това ще можеш да сваляш момичета. Липсват ти елементарни умения и common sence.

anonimus96
12-05-2012, 11:20
Благодаря на всички за мненията им.

magita
12-05-2012, 12:18
учи

Не заслужаваш да прочета останалото

bogikatiXXXX
12-05-2012, 12:55
4ove4e abe hvashtash ia niakoi den bez da mislish tragvash bavno kam neia zeluvash q i sled tva otivash vav niakoi park nai dobre vav borisovata i i kazvash ,,iskash li da sme gadjeta i vav sashtia moment pak ia zeluvash,,

sweetka_96
12-05-2012, 14:01
Пробвай да я целунеш. Ако се отдръпне значи трябва да се примириш, че ще сте само приятели. Но ако и тя те целуне значи иска нещо повече.