Влез

View Full Version : Аз - на 15, а брат ми на 13 ме тормози

Marns
12-04-2012, 20:47
Здравейте! Аз съм на 15 години. Имам по-малък брат от мен. Родителите ми отдават на него цялото си внимание. Той тренира борба. Аз не спортувам нищо. Откакто тръгна на борба, той стана много по-силен от мен, и започна да ме тормози. Ей така, за забавление. Аз го молих да спре, но той не се съгласи. Така дойдоха заплахите. След като ми показа "кой е шефа", започна да ме кара да правя всичко - да му нося и правя храна, да му оправям леглото, да му давам пари "на заем", да му пиша домашните, и изобщо всичко, за което се сетите. На компютъра стои когато си поиска, на мен ми дава само по половин час. Поиска ми всички пароли, сега свободно си влиза в профилите ми. Изобщо ме унижава и вкъщи, и навън. Днес искаше да му вържа обувките, преди да тръгне на училище. Веднъж ме накара да стоя прав един час. Кара ме да ходя до магазина, когато му се яде нещо, и го купувам със собствени пари. Някой път за забавление ме кара да спя на пода, или да му правя масаж. Не мога да се запиша на спорт (а и не искам) - той ще ме заплаши. Какво да правя?!

No5
12-04-2012, 21:10
Тормози те 13 годишен ?
Застреляй се, друго решение не виждам /

Mladenoff
12-04-2012, 22:13
И к'во като тренира борба ? Вкарай му един шут в мутрата пък да си ходи с тая борба в Табадъбково...

П.П. Не че съм някъв филмар и те подстрекавам да му влизаш с бой, ама щом неговото държание е породено от това, отговори му със същото :)

SisiStrange
12-05-2012, 04:52
А вашите случайно не забелязват ли?

Аз просто не бих изпълнявала нищо. Какво ще ти направи? Ще набие брат си? Нали после него ще му изкарат задника от бой родителите ви? Ако са свястни де.

mimit0o0o
12-05-2012, 07:56
еми при мен е долу-горе тей ,брат ми е почти на 6 и тренира,но е много силен,обръщат му мн внимание,но когато няма никой ме бие,не знае кво прай.Един ден майка ми му се скара за нещо,а той почна да я удря,баща ми също,те го на шамариха,но той обижда...и аз си мисля,че кат порасне колкото е силен сега може да ни набие всичките :D но спокойно брат ти не може нищо да ти направи,той е по малък,покажи му кой е шефа,дръж се мъжки...че той да изпълнява..не може да те заплашва с бой,моят брат се укроти вече,поне го спряхме на 5,опитай се да се прайш на тежкар ;Д

mlakniwe
12-05-2012, 09:24
http://prikachi.com/images/620/5531620Q.jpg

Sarafina
12-05-2012, 12:05
Трол

SurfSky
12-05-2012, 12:35
Един м/у краката да го заболи и другия път да си знае щом не става с приказки.

anonymous895156
12-05-2012, 13:21
Този е трол, статията съм я виждал в друг сайт + това накрая автора си призна, че си измисля. Поне не копирайте чужди простотии!

marilyn
12-06-2012, 09:36
Трол, трол, трол...

HollyGolightly
12-06-2012, 18:48
Стигнах до там където започнал да те използва като чистач и готвач и се отказах. Ей такива като теб мама и татко трябва да ви запишат на толкова много извънкласни занимания, че да нямате време да мислите глупости.

titinkaa
12-07-2012, 18:19
Много познато.Едно време като бяхме малки с братовчедка ми,2г. съм по-голяма от нея и чесно да ти кажа,малкото хлапе ме биеше,вместо аз нея. :D Спокойно,всички сме минали по тоя път.

mrankoniiii
12-08-2012, 18:53
Ако не е 1и90 70 килограма с плочки , ми не ми се вярва

slava1
12-08-2012, 22:50
Здравейте! Аз съм на 15 години. Имам по-малък брат от мен. Родителите ми отдават на него цялото си внимание. Той тренира борба. Аз не спортувам нищо. Откакто тръгна на борба, той стана много по-силен от мен, и започна да ме тормози. Ей така, за забавление. Аз го молих да спре, но той не се съгласи. Така дойдоха заплахите. След като ми показа "кой е шефа", започна да ме кара да правя всичко - да му нося и правя храна, да му оправям леглото, да му давам пари "на заем", да му пиша домашните, и изобщо всичко, за което се сетите. На компютъра стои когато си поиска, на мен ми дава само по половин час. Поиска ми всички пароли, сега свободно си влиза в профилите ми. Изобщо ме унижава и вкъщи, и навън. Днес искаше да му вържа обувките, преди да тръгне на училище. Веднъж ме накара да стоя прав един час. Кара ме да ходя до магазина, когато му се яде нещо, и го купувам със собствени пари. Някой път за забавление ме кара да спя на пода, или да му правя масаж. Не мога да се запиша на спорт (а и не искам) - той ще ме заплаши. Какво да правя?!

Кажи на родителите си!Или седни и поговори с него!Не му позволявай да се държи с теб така все пак ти си по-голямата и ти командваш а не той!СТЕГНИ СИ

draid
12-09-2012, 10:52
Тва да не е син на Рабмо :D :D

vikivikiviki
12-11-2012, 17:34
Научи нещо за него, на което родителите ти ще се ядосат, разпитай приятелите му и почни и ти да го изнудваш.Ти няма да го издадеш само ако той не те дразни.Можеш и да вземеш излагашта за него снимка и да го заплашиш, че ще я покажеш да съучениците му.Внивай на малките им е вродоно да тормозят по-големите си братя и сестри!!

SHPAIdURmeN
12-12-2012, 15:53
Тва да не е син на Рабмо :D :D

:D