View Full Version : проблем тя ме има като приятел, а аз нея като много повече
Здравейте! Как да го кажа тя си ме има като брат, аз я харесвам наистина и съм влюбен в нея. С нея се познаваме от 13 години тоест от 1 клас. Последната една година супер много се сближихме постоянно бяхме заедно всеки ден нищо 4е не бяхме в 1 клас. В момента тя е на 4000 км от мен говорим си всеки ден. Няколко пъти съм се опитвал да и покажа чувствата си, но тя сменя темата, явно се досеща какво искам да кажа. И така де бихте ли ми дали съвет как да подходя и нз дали според вас ще се полу4и нещо? сега ще се прибира за Коледа и се надявам да имам късмета да се получи нещо
anonymous708973
12-06-2012, 06:29
В момента тя е на 4000 км от мен говорим си всеки ден. Няколко пъти съм се опитвал да и покажа чувствата си, но тя сменя темата, явно се досеща какво искам да кажа.
Грешка.
Да си говори с приятелките.
Направи се на зает няколко пъти, ограничи разговорите до 2-3 пъти в седмицата по 10-15-20 минути, нека се чуди какво става. Като си дойде за Коледа, вече няма да има търпение да те види, да провери какво става и защо "най-доброто й приятелче" така рязко се е отдръпнало. Ще й е интересно, а това, повярвай ми, е адски ключово.
Сядаш и със суперсериозен тон й обясняваш, че тя не може да ти даде нещо, което ти искаш и за теб е трудно да комуникираш с нея както преди. След което се опитваш да я... ъъ, налазиш (гадна дума, но не се сещам за по-подходяща).
valdesbg
12-06-2012, 06:37
Пантер - you have my like and support!
Да, присъединявам се към мнението на Пантерата.
А и нали знаеш, че някак си в началото когато едно момче търси момичето често, прави всичко за нея, ходи и по гъза едва ли не... на момичето.. спира да й е интересно. Освен ако не е някоя attention whore.
А и нали знаеш, че някак си в началото когато едно момче търси момичето често, прави всичко за нея, ходи и по гъза едва ли не... на момичето.. спира да й е интересно. Освен ако не е някоя attention whore.
Все ми се иска да не е така.
Opppa Pantera Style... Смисъл на мнението на Пантерата съм.
Пантер - you have my like and support!
Афъ....
painmaker
12-06-2012, 10:45
Просто пантерата ти каза най-правилното пълно ограничаване обаче недей рязко да спираш разговорите ами постепенно да се направиш че все едно някой друг ти дърпа вниманието ,след това така леко почвай да се измъкваш от разговора все едно че някой друг повече държи да те чуе !!
anonymous708973
12-06-2012, 16:29
Opppa Pantera Style...
Ооо, so sweet <3
Така и ще опитам да направя мерси много за помоща ще пиша какво е станало :)
Dark_Angel_
12-08-2012, 05:38
Say hello to the Friendzoned community
Пак ще се издъни. Ще се дръпне, ще заигре ролята на "не можеш да ма фанеш за хуя току-така", ама през цялото време ще тръпне в очакване на момент, когато ще може да се върне към старото аз и да се отпусне. Съответно както си недостъпства, достатъчно е на мацката да му каже една реплика извън репетираните и ще се изсере на метено.
Я се пробвай да й намериш някой кусур, да я приравниш с останалите момичета, да се разделиш с идеята, че си й в кърпа вързан (ама наистина да си повярваш, че има шансове да не те спечели), да се научиш да не си само розов и мил, да казваш нещата в очите и да не наакваш гащите след това, като впери обиден и учуден поглед в тебе.