Влез

View Full Version : Как да кажеш истината

bigredmonster
12-06-2012, 05:12
Здравейте.
Имам много кофти проблем и не знам как да го реша.
С приятелката ми сме заедно малко над година и това е достатъчно време да опознаеш някой доста добре.
В последно време открих една нейна страна, не знам дали е била скрита или просто се е променила.
На моменти се държи като дете, голям инат е, сърди се, цупи се, а бе все едно с дете си имам работа, а пък сме на по 18 години.
Не и давам често поводи да си показва тия рога пред мен, ама за сметка на това с околните никак не си спестява.
Излишно се кара с хора, които са прави и не може да приеме, че тя не е права.
И се чудя как да и кажа, че не е права и, че наистина трябва да си преосмисли поведението и мирогледа.
Напоследък и егото и нарастна и се чудя как да обясниш безболеснено и без последствия за мен на такъв човек, че не е правилно така.
Сега си мълча, защото много, много не ме засягат тези неща, ама на нея само и вредят, а пък и съм сигурен, че някой ден
ще се опаря и аз от тия нейни черти.
Също така има и проблем с показването на чувствата, който ме изкарва извън релси.
Ще съм благодарен, ако някой може да даде съвет.

valdesbg
12-06-2012, 06:14
Правете повече секс.

anonymous708973
12-06-2012, 06:18
Правете повече секс.

Авторе, в това има повече смисъл отколкото предполагаш.
Ако задоволяваш една жена в леглото, косвено я "подчиняваш" по начин, по който и за двете страни е изключително приятен и полезен. Тя ще се вслушва повече в теб. Но това далеч не е всичко - ТРЯБВА да й казваш, когато прекалява. Буквално с две думи, но да я накараш да се замисли в себе си и поведението си.

LadyDi
12-06-2012, 06:55
Авторе, в това има повече смисъл отколкото предполагаш.
Ако задоволяваш една жена в леглото, косвено я "подчиняваш" по начин, по който и за двете страни е изключително приятен и полезен. Тя ще се вслушва повече в теб. Но това далеч не е всичко - ТРЯБВА да й казваш, когато прекалява. Буквално с две думи, но да я накараш да се замисли в себе си и поведението си.

oh, this is wrong on so many levels

anonymous708973
12-06-2012, 07:00
Ще отречеш ли? :)
Както полезността, така и приятното?

valdesbg
12-06-2012, 07:01
Секса изразходва доста енергия. Явно приятелката ти има повече излишна и я изразходва като жужи околните. Насочете я в правилната посока, и се моли да си достатъчно държелив.

А ако всичко е точно - доставя и удоволствие.

LadyDi
12-06-2012, 07:08
Ще отречеш ли? :)
Както полезността, така и приятното?

Ще отрека, разбира се. Не само, че не трябва да бъде така, ами и си е направо грешно.
Дори си мисля, че е точно обратното. Жените ползват секса като власт и се опитват (ключова дума, защото не всяка кикимора успява) да подчинят мъжете и да ги вържат за себе си.

anonymous708973
12-06-2012, 07:11
Разбираш го в лошия смисъл.
Аз съм властна, критична, устата и обикновено вярвам, че съм права. Такава съм, когато ми липсва секс - ще му се кача на главата и ще започна да скачам. Случвало ми се е, познавам се.
Когато обаче любимият човек ме задоволи на всяко едно ниво, за което се сещаш, съм склонна да се вслушвам в него много повече, да имам уважение и респект. В моята връзка ми харесва да е така. :)

Хаха, във връзка с втората част на поста ти, сещам се за едно леко кифленска, но забавна мисъл:
"Истинският мъж контролира дома, парите, секса... Истинската жена контролира него."

valdesbg
12-06-2012, 07:13
кикимора

You made my day, young lady! Чувствай се добре, че днес си свършила поне едно добро дело.

LadyDi
12-06-2012, 07:17
PinkPan7her, може би си права, но думата "подчинявам" винаги ми носи лоши асоциации. Изобщо във връзката не бива да има "подчинение" под никаква форма (ако изключим някои сексуални ролеви игри, ма тва е тема на друг разговор :cool:). Смисълът е, че сексът успокоява, а не подчинява. И не бива да се използва като средство за това. Грешно е мъжът да мисли: "Тая мойта нещо се е разнервила и ми се прави на велика, ще взема да ѝ тегля една пишка да се кротне и да си знае мястото"...
Как да е де, разбрах какво имаш предвид. Просто глагола ме накара да подскоча :)

Влади, чувствам се много добре щом съм ти оправила деня :cool:

marilyn
12-06-2012, 09:16
Ами поговорете си, не сте заедно от вчера. Кажи й, че това поведение не е ок и трябва да го осмисли. Мен лично такива неуравновесени хора, които не знаят как да се държат с околните и тн... ужасно много ме дразнят.
И да.. правете повече секс. Успокоява нервичките и не само. :D

YoUcANNOtiMaGiNe
12-06-2012, 20:05
Кажи си квото ти е на сърце, но да си знаеш, че изграден характер няма как (или е много трудно) да промениш.

bigredmonster
12-07-2012, 06:23
valdesbg, PinkPan7her, честно казано и аз мислех това като най-добрата опция.
Връзката ни още не е минала на това ниво, но май е време.

Честно казано с разговор не знам как ще стане. Изключително трудно е да я убедя, че нещо в поведението и не е наред.
В повечето случаи, дори ми писва да говоря с радиото и прекратявам разговора.
Вярно е, че промяна в изграден характер си е цяла бойна мисия, ама когато нещата опрат до кокал и нещата се назоват с истинските им имена няма ли да се пречупи?