PDA

View Full Version : Ами сега?

Iamnotamember
12-06-2012, 14:22
Поредната глупост в любовния ми живот..
Имах или имам(не съм сигурна) приятел от почти 1 година.Той очевидно незнаеше как трябва да се отнася с едно момиче, а като се напие ми причиняваше неща, които не искам да споделям дори.Но аз му прощавах всеки път..търпях и търпях..накрая вече с последните си сили реших да си тръгна, но той започна с онова умилкване "ще се поправя,аз съм боклук много съжелявам блаблабла..." и така аз отново му простих, но той го направи отново..зарязах го окончателно като му казах, че нищо няма да има между нас повече.Въобще не се разбираме, но секса е ... толкова хубав, че не мога да си тръгна.Зарязвам го и просто не мога ..връщам се?! След като го оставих срещнах едно момче, което направо си беше чудо!Той беше толкова хубав и мил, приятелите ми го харесваха, неговите харесваха мен, приличахме си толкова много, сякаш беше моят мъжки вариянт, абе направо беше идеален :О ..беше толкова нереално хубаво.Всичко се случи ужасно бързо, но една нощ си спомних за бившия ми и ми стана адски мъчно, макар и да бях толкова щастлива с това момче.Зарязах това невероятно момче (защо?!) и се "върнах" при бившия ми, но определено не се чувствам добре с него.
Сега какво да правя..дали го обичам или това е тъпата привързаност, от която не мога да се оттърва?Много съм тъпа не трябваше да оставям това момче нали ? : /

Anonys
12-06-2012, 15:00
Най-добре прекратяваш всички връзки с едногодишния ти и казваш на момчето, че ти е трябвало време, защото си приключила доста трудна за теб връзка. Надявам се да те разбере.

marilyn
12-06-2012, 15:09
Скъсай го, не виждам защо търпиш.

HollyGolightly
12-06-2012, 15:12
Позволила си си да станеш прекалено зависима от него. Дори не мисля и че го обичаш, просто си привързана, но не можеш да му позволяваш да си прави каквото си иска с теб и след това да се оправдава с алкохола. По-добре стой по-далече от него, прекрати каквито и да било взаимоотношения, тъй като не знаеш до къде може да се стигне. Дала си му няколко шанса и той не се е променил, няма смисъл да си губиш времето и нервите с него. Ако си отвориш очите ще намериш много по-свестни момчета. Все пак никой не е незаменим.
Колкото до другото момче, глупава постъпка, но човек се учи от грешките си в крайна сметка.

ludata90
12-06-2012, 15:36
Но аз му прощавах всеки път..търпях и търпях.. : /
Тук ти е грешката.....не си го причинявай, хубав секс можеш да имаш и с друг

Iamnotamember
12-06-2012, 15:51
Много обърках работата.. сега той си мисли, че сме заедно, а аз съм с него само заради секса тоест аз не съм с него, но той твърди, че ме обича и неможе да ме пусне..как подягодите се излиза от тая ситуация?

TheBeliever
12-06-2012, 15:57
Може би е време да спреш да мислиш с онова между краката и да пробваш с онова между ушите.

Iamnotamember
12-06-2012, 16:11
Може би е време да спреш да мислиш с онова между краката и да пробваш с онова между ушите.

е чак пък.. ама ай нийд ту гет ауей фром хим амидиатли :D (:

totik
12-06-2012, 16:17
Ще ти обясня.Това не е любов.Това е връзка,която ссе получава между насилника и жертвата му.Принципно в женската природа е закодирано да се възбужда от това да бъдеш доминирана.И изведнъж си скочила от животното на милото момче,явно обаче неспособно да е доминатор,дори в добрия смисъл.Трябва да разбереш че някои неща са абсолютно недопустими и те съветвам,оново животно го издай ако не на полицията то поне на социалните, за да не пострада друго момиче като теб!

Iamnotamember
12-06-2012, 16:33
Това обяснява всичко.А той вече не го прави това и не мисля, че би го сторил отново.Аз все пак не мога да го забравя, гади ми се като се сетя, така че нямам друг избор освен да се разкарам. Мерси за мнението :)

totik
12-06-2012, 16:37
Няма защо :) .Но да знаеш,където е текло,пак ще тече.

umri
12-06-2012, 18:31
Това обяснява всичко.А той вече не го прави това и не мисля, че би го сторил отново.Аз все пак не мога да го забравя, гади ми се като се сетя, така че нямам друг избор освен да се разкарам. Мерси за мнението :)

Това обяснява всичко'. Малоумна си. Правил го е неведнъж, нямал да го направи пак.

слабо

bitchwolf
12-06-2012, 18:42
Същото беше и с моя бивш. Накрая всичко беше един огромен ад, а секса беше невероятен, но аз все пак си тръгнах. Толкова бях.. буквално изплашена от него, че мисълта да се върна ме ужасяваше въпреки, че ми беше много трудно и мъчно да зарежа така рязко нещата. Всъщност така се излиза от такава ситуация-рязко. После той ме намрази и изля цялата си злоба, след като нещата със "ще се променя" "липсваш ми" "не мога да се откъсна от теб" не подействаха. Но да..от моя опит съдя, че така се излиза от такава ситуация и омразата е нещото, което следва после.

YoUcANNOtiMaGiNe
12-06-2012, 19:51
Щом позволяваш такова отношение, значи си го заслужаваш. И единия секс ли ти е по-важен? Аре дай пак, щото при всички случаи твойто не е любов.

nymphadora
12-06-2012, 20:25
Поредното доказателство,че жените сме патки :)

totik
12-06-2012, 20:52
Колко мило :D