View Full Version : Флирт с по-възрастна (млада) жена
Здравейте,
скоро пътувах с влак и срещу мен случайно, на неголямо разстояние, седеше жена, която не беше на повече от 35 години. От един град сме. Аз съм на 24. Четяхме различни неща, но въпреки че се правехме на разсеяни засякохме 2-3 пъти погледите си докато пътувахме. Усетих химията, за която всеки е чувал по нещо. Доколкото си спомням съм я виждал в центъра на града с малко дете, което предполагам е нейно, от което следва че е омъжена. Колкото и да исках да осъществя някакъв словесен контакт с нея в този момент , фактът че най-вероятно е семейна и има и дете тотално ме спираше, което тя ми се стори видя в мен. Намерих и профила във фейсбук и ми е интересно вие какво бихте направили на мое място - бихте ли били безразсъдни и подвластни единствено на това привличане и следователно бихте и написали някакво съобщение (с цел любовна игра в най-добрия случай след известен период) или смятате че аргументът, че е семейна е преградата.
Мерси за отделеното време!
TROLLDADLOLCAKE
12-06-2012, 15:52
Постави се на мястото на мъжа и.Погледни нещата и сам си отговори на въпроса : Приятно ли ще ти е , някой да ти разбие семейството.(Ако въобще се стигне до там.)
HollyGolightly
12-06-2012, 16:12
След като знаеш, че има дете и мъж, стой по-далече от нея. Не прави глупости, най-много да се изложиш в случая.
IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:18
Не. Не бих разбил нечие семейство (евентуално), само за едно ебане.
Чакай малко,това че има дете не доказва че е омъжена.Възможно е да е вдовица или самотна майка.Аз бих проверил,не реагирай първосигнално.Преди да се говори за морал,трябва да се борави с твърди факти.
Това, че има дете, не я прави омъжена или със сериозен приятел.
И ако й пишеш внимавай, все пак ако има мъж, може да й чете фейсбука.
Като ти е тръпка- направи нещо, пробвай се.
Ем реално няма какво да й кажеш по фейсбук, което да не прозвучи awkward
Мерси за коментара и нахъсването - и аз смятам така, но си мисля, че става много кофти, ако ме отреже по нейни си причини или пък ми направи проблеми някакви?!
Мерси за коментара и нахъсването - и аз смятам така, но си мисля, че става много кофти, ако ме отреже по нейни си причини или пък ми направи проблеми някакви?!
Пробвай, ама ако разбереш, че има мъж, действай само ако има висок интерес към теб. Ако има мъж и въпреки това прояви силен интерес, значи ѝ е писнало и си търси друго. Гадно е, ама.. в крайна сметка квото и да стане, тя е виновна, щото ако не си ти, ще е някой друг.
Makenzi97
12-06-2012, 18:19
Трол.
rusoto_baby_f
12-06-2012, 21:56
Постави се на мястото на мъжа и.Погледни нещата и сам си отговори на въпроса : Приятно ли ще ти е , някой да ти разбие семейството.(Ако въобще се стигне до там.)
В много случай семейството се разпада защото нещо е липсвало във взаимоотношенията.
Прекалено лесно е да се хвърли вината върху трети човек.
leadyflame
12-06-2012, 22:02
Еми пробвай, опипай почвата.
Да,но ако има мъж,както ти казаха по-нагоре,стой далече и не се забърквай в каши.
buXti4Ka
12-08-2012, 13:10
Ако можеш да разучиш малко повече за нея ще е най-добре.Може дори и детето да не е било нейно дори......
Dark_Angel_
12-08-2012, 14:01
Нищо не ти пречи да се направиш на луд и да започнеш непринуден разговор по фейсбук и от дума на дума да разбереш за какво иде реч. както казаха малко по-горе опипай почвата, виж за какво става дума, тя ако ти е навита ще ти даде някакъв знак. Ако наистина си има семейство, няма смисъл да ти тежи на съвестта, че си помогнал за разбиването на това семейство, независимо защо не вървят нещата там - просто си стой настрана - ще си спестиш една камара главоболия