Влез

View Full Version : Ревнувам го от семейството ми

tori
12-07-2012, 05:48
Не мислех, че ще се стигне до тук, но... Проблема е там, че ревнувам момчето си дори от семейството си. Отиваме у баба ми и братовчедите моментално го хващат под ръчичка и го водят да рита топка с тях, да играят на компютъра, да се боричкат и така нататък понеже той е 5-6 години по-голям от тях и гледа да им угажда, щото уж били малки. А пък и те са хитри хлапетии - като са със батко си ги пускат на всякъде. Отвличат ми го и не можем да се видим въобще, а това ме ядосва. Големите го карат да им помага с компютъра понеже знаят, че иска да става програмист и за него не е проблем да принтира нещо примерно и той тича като пале да върши услугата. Понеже слизаме по един, максимум два пъти в седмицата, стоим почти по цяла събота и просто братовчедите като го хванат да играе с тях и не можем да се видим въобще. Изнервям се.
Исках просто да споделя проблема си с вас. Ако някой има някакъв вид решение, да пише. Благодаря, че ме изчетохте.

LadyDi
12-07-2012, 06:26
Ще ти мине. Вместо да се изнервяш, опитай да погледнеш от добрата страна - семейството ти го харесва и го приема.
По-добре ли щеше да ти е, ако го игнорираха, бяха груби с него или изобщо отказваха да приемат връзката ви?

marilyn
12-07-2012, 10:42
Ами просто прекарвайте повече време на саме... смисъл да не сте толкова у вас когато всички са вкъщи. Радвай се, че семейството ти го приема.

Azoria
12-07-2012, 11:01
Тези неща ги кажи на семейството си, нека не го използват. Все пак те са проблема, би било грубо от негова страна да им отказва.

xoxi
12-07-2012, 11:15
Не мисля, че за един-два пъти в седмицата е чак толкова голям проблем. Както казаха и преди мен радвай се, че семейството ти го харесва, а той се разбира добре с тях.
Ако толкова те изнервя това, просто го викни уж да ти помогне с нещо и готово.
На мен примерно ми е много сладко да гледам как моят приятел си играе с малките ми племенички. С най-малката разликата му е около 19 години. Не ревнувам по никакъв начин. :D

~The Smile~
12-07-2012, 11:29
Важното е ,че семейството ти приема гаджето ти. :)

tori
12-07-2012, 17:31
Мерси за отговорите. Наистина не е кой знае какъв проблем ама просто е изнервящо като отидеш нагости в баба си и някой да го измъкне да прави някаква услуга на някого. Иначе се радвам, че се разбират, наистина. Ще се опитам да спра да го ревнувам ама...

shmatarok
12-07-2012, 19:48
Ако ти е толкова неприятно, помоли семейството си да не ти го отмъкват постоянно.

druzilla
12-07-2012, 19:53
Аз мисля,че дори е хубаво,че се разбира със семейството ти и роднините ти го харесват. :) Щом искаш да имате повече време насаме - просто обясни на братовчедите си или избягвай толкова често да сте у вас.

fenkaaa
12-08-2012, 00:26
Ще ти мине. Вместо да се изнервяш, опитай да погледнеш от добрата страна - семейството ти го харесва и го приема.
По-добре ли щеше да ти е, ако го игнорираха, бяха груби с него или изобщо отказваха да приемат връзката ви?

Така ее :)