View Full Version : Ревнувам го от семейството ми
Не мислех, че ще се стигне до тук, но... Проблема е там, че ревнувам момчето си дори от семейството си. Отиваме у баба ми и братовчедите моментално го хващат под ръчичка и го водят да рита топка с тях, да играят на компютъра, да се боричкат и така нататък понеже той е 5-6 години по-голям от тях и гледа да им угажда, щото уж били малки. А пък и те са хитри хлапетии - като са със батко си ги пускат на всякъде. Отвличат ми го и не можем да се видим въобще, а това ме ядосва. Големите го карат да им помага с компютъра понеже знаят, че иска да става програмист и за него не е проблем да принтира нещо примерно и той тича като пале да върши услугата. Понеже слизаме по един, максимум два пъти в седмицата, стоим почти по цяла събота и просто братовчедите като го хванат да играе с тях и не можем да се видим въобще. Изнервям се.
Исках просто да споделя проблема си с вас. Ако някой има някакъв вид решение, да пише. Благодаря, че ме изчетохте.
Ще ти мине. Вместо да се изнервяш, опитай да погледнеш от добрата страна - семейството ти го харесва и го приема.
По-добре ли щеше да ти е, ако го игнорираха, бяха груби с него или изобщо отказваха да приемат връзката ви?
Ами просто прекарвайте повече време на саме... смисъл да не сте толкова у вас когато всички са вкъщи. Радвай се, че семейството ти го приема.
Тези неща ги кажи на семейството си, нека не го използват. Все пак те са проблема, би било грубо от негова страна да им отказва.
Не мисля, че за един-два пъти в седмицата е чак толкова голям проблем. Както казаха и преди мен радвай се, че семейството ти го харесва, а той се разбира добре с тях.
Ако толкова те изнервя това, просто го викни уж да ти помогне с нещо и готово.
На мен примерно ми е много сладко да гледам как моят приятел си играе с малките ми племенички. С най-малката разликата му е около 19 години. Не ревнувам по никакъв начин. :D
~The Smile~
12-07-2012, 11:29
Важното е ,че семейството ти приема гаджето ти. :)
Мерси за отговорите. Наистина не е кой знае какъв проблем ама просто е изнервящо като отидеш нагости в баба си и някой да го измъкне да прави някаква услуга на някого. Иначе се радвам, че се разбират, наистина. Ще се опитам да спра да го ревнувам ама...
shmatarok
12-07-2012, 19:48
Ако ти е толкова неприятно, помоли семейството си да не ти го отмъкват постоянно.
druzilla
12-07-2012, 19:53
Аз мисля,че дори е хубаво,че се разбира със семейството ти и роднините ти го харесват. :) Щом искаш да имате повече време насаме - просто обясни на братовчедите си или избягвай толкова често да сте у вас.
Ще ти мине. Вместо да се изнервяш, опитай да погледнеш от добрата страна - семейството ти го харесва и го приема.
По-добре ли щеше да ти е, ако го игнорираха, бяха груби с него или изобщо отказваха да приемат връзката ви?
Така ее :)