Влез

View Full Version : Чувствам се ужасно!! Какво да правя??

belieberxforever
12-07-2012, 11:12
Хора, стана нещо ужасно ;( :
едно момче от новия ми клас ми каза, че му харесвам и "ако останем насаме няма да си тръгна с дрехи"...аз го помислих за перверзен и, че иска само секс, но след това ми правеше комплименти, казваше, че ме обича и т.н... (всичко това в чата, наживо бяхме адски срамежливи, само се гушкахме...)
Аз, глупачката се вързах и с времето толкова много го заобичах че се влюбих, наистина се влюбих, не бях чувствала скоро толкова прекрасни чувства, породени от надеждата и вярата, че наистина ме обича и той.... какво ли не сме си писали, всякакви теми и...аз не спирам да мисля за него... ;((
Днес реших да му кажа, че наистина имам чувства и да го питам дали и той има (като бях сигурна, че има...) , а той.....каза, че "му харесвам, но не ме харесва" ... ;((((( за бога, защо се залъгах така?!!!!
В момента се чувствам неописуемо зле.........;((( моля ви, дайте съвет как да се успокоя, какво да направя?!?! ;(((

granger
12-07-2012, 11:17
му харесвам, но не ме харесва
що за глупост.
Бързо си вдигни главицата и навири носа , и го заличи от живота си. Научете се,че за такива хора не си струва да страдате. Такива,които не ви оценяват и си играят с вас.
Момичетата имаме такова тъпо качество да се впускаме в нещо,само след няколо мили думи,ама тва става веднъж,става два пъти,трети не става Човек се учи от грешките си. Следващия път не се доверявай на такива индивиди. Пази чувствата си.Съхрани себе си,без значение дали ти сваля звезди на първия час. Просто мисли,защото понякога и сърцето лъже.

belieberxforever
12-07-2012, 11:22
адски много ти благодаря за куража...за друг път ще знам, но сега вече се случи.. ;( толкова съм растроена...не знам какво да правя.. приятелките ми бяха убедени, че нещо ще се получи, казваха ми, че при мен е сугурно и да не се оплаквам, а сега какво??? Моля кажете как да се успокоя..какво да направя? ;(

granger
12-07-2012, 11:28
Игнорирай. Не е лесно да забравиш някого, с когото си мислила,че може да имаш бъдеще.
Един съвет: Никога и при никакви условия не си прави планове за бъдещето,защото ще страдаш.
Живей за момента и не си набивай филми и илюзорни представи за бъдещето с някого,защото не знаеш какво може да се случи. Радвай се на момента.

belieberxforever
12-07-2012, 12:09
но....той за мен е най-прекрасния човек, всички мислиха, че ще се получи нещо... ;((( трябва ми да гушна някой и да си излея мъката....за да не направя някоя глупост.. ;(

granger
12-07-2012, 17:34
Как някакъв мухльо,ще ти е най-прекрасния. Льольо с неизяснено Аз.

rusoto_baby_f
12-07-2012, 17:50
той.....каза, че "му харесвам, но не ме харесва" ...
абе какви са тези детски работи..
Въобще не би трябвало да страдаш..
Остави детето да порасне..още е малък и не знае какво иска

LadyDi
12-07-2012, 18:26
с времето толкова много го заобичах че се влюбих, наистина се влюбих
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mar6r1ADpv1qk8jpko8_250.gif

MarkKnight
12-07-2012, 19:38
е*ати малкото лайно,зарежи го

fenkaaa
12-08-2012, 00:27