View Full Version : Помощ
lighttoheaven
12-07-2012, 15:25
Работата е такава... С приятелката ми бяхме заедно и ми прави орална любов. Свърших и отидох да се оправя и се избърсах, защото имах малко сперма по пръстите. След това се върнах при нея но се получи така,че и вкарах и пръсти... та въпросът ми е дали е възможно да има някой оживял сперматозоид и да стане гаф. ( опитвали сме да правим секс, но я болеше и спряхме. нямало е кръв, но си мисля че може и хименът да е разкъсан) та въпросът ми е дали има опасност, знам че никой не може да каже със сигурност, но ако някой може да каже нещо по темата ще съм много благодарен. четох по форуми но за съжаление не намерих нещо подобно. Случи се днес. Моля ако някой може да каже нещо да сподели (без бъзици моля, стреснат съм и без това)
GoldenHeart
12-07-2012, 15:57
Нищо няма да стане. Спокойно! ;Д
druzilla
12-07-2012, 15:59
Не мисля,че е възможно да забременее по този начин/
GoldenHeart
12-07-2012, 16:01
Много хора едвам успяват да си направят дете. Не става толкова лесно. Не се безпокой.
lighttoheaven
12-07-2012, 16:06
Мерси. Смятах и пресмятах и мисля че не е бил в овулация, минали са 20 дена от началото на последната менструация, но все пак се притеснявам. Би трябвало да и дойде скоро и когато стане надявам се ще съм по-малко наплашен.
GoldenHeart
12-07-2012, 16:08
Спокойно. И аз съм се притеснявала така. :)) Нищо няма да стане. Просто другия път внимавайте. Все пак нервите, които ще изхабиш за притеснения и предположения не можеш да ги върнеш.
lighttoheaven
12-07-2012, 16:15
Благодаря. Ако някой друг знае нещо или има някакви предложения какво може още да се направи, да сподели моля :) Каквато и да е информация би ми била полезна (продължавам да чета насам натам инфо) ;д
bitchwolf
12-07-2012, 16:17
Знаеш ли що е еякулацията, за да стреляш милиони сперматозоидчета със скорост от 70км/ч. Защо? -За да си минат целия гигантски път по-лесно и бързо. Защо? -Защото гинат в киселата среда, която предлага женския организъм. Искам да ти кажа на тебе и на всички, които си мислят, че се забременява от въздуха, че и изстреляни не винаги оцеляват и стигат, а какво да говорим за останалото...
lighttoheaven
12-07-2012, 16:22
Не че си мисля че се забременява от въздуха, просто не съм се интересувал повече и не съм разглеждал по-подробно темата преди, просто не бях очаквал нещо такова да се случи. мерси за инфото
rusoto_baby_f
12-07-2012, 17:54
Има хора които с години се опитват да забременеят..
Не се забременява просто така.Не се притеснявай!
Не се забременява толкова лесно, бе човек. Успокой се. Следващият път за да ти е мирна главата просто се измий. Не се панирай, нищо й няма.