Влез

View Full Version : Защо?

aGressiwe
12-07-2012, 19:38
Ари е искам да ми отговорите ,защото явно сте много напред с нещата,защо винаги се обърква всичко.Защо повече хората са ,наранени,самотни отколкото влюбени и щастливи.Защо когато едно момче,което е било тъпанар ,реши да се промени ей така ,защото не се харесва вече такъв и ще попадне точно на най-грешната ,на тази която няма да го оцени,защо после трябва да страдат другите е :x Защо няма повече ей така нормални работи,а само ядове и тъжни глупости ??

xXxPETYAxXx
12-07-2012, 20:21
Защото живеем реален живот в реалния свят, а не в сладникавите,американски,р омантични филми! Набийте си го в главата това.

aGressiwe
12-07-2012, 20:30
Не е човек ясно ми е това ,далеч съм от тая мисъл аз любов като по филмите не искам там е само 2 часа !! :D ама друго е,как от толкоз момичета 1 път ще реша да съм по мил ,да се променя за някоя и да е мазната шматка е това ме е яд !

HollyGolightly
12-07-2012, 21:20
Отделяй повече време на това да опознаеш момичето, а не само на това как да и се харесаш и да я свалиш. Ако го беше направил това, щеше да знаеш с що за човек се захващаш и нямаше да си толкова разочарован.
Освен това светът в който живеем не е перфектен, и никой не ни е обещал, че всичко ще бъде лесно хубаво и безболезнено.

marilyn
12-07-2012, 21:34
Афектирана си от нещо, което ти се е случило. Не всички хора са еднакви, някои са щастливи, други не..
Успокой се, премисли си нещата и си вземи най-устройващото те решение.

fenkaaa
12-08-2012, 00:25
Защото всеки попада на неподходящи,преди да уцели правилния/та :)

Dark_Angel_
12-08-2012, 05:35
С риск голяма част (ако не и всички) девойки тук да ме нападнат, смело мога да кажа - жените като цяло не знаят какво искат и дори и да си перфектен и точно този, когото те търсят в повечето случаи ще се хванат с най-големия малоумник, които ще ги нарани и след това пак ще реват, че мъжете са прасета и т.н. Нищо лично, дами, ама 99.999% от вас не знаете какво искате

SisiStrange
12-08-2012, 05:44
Отделяй повече време на това да опознаеш момичето, а не само на това как да и се харесаш и да я свалиш. Ако го беше направил това, щеше да знаеш с що за човек се захващаш и нямаше да си толкова разочарован.
Освен това светът в който живеем не е перфектен, и никой не ни е обещал, че всичко ще бъде лесно хубаво и безболезнено.
Това.

Свястните хора също могат да те наранят дори да е без да искат.