PDA

View Full Version : Малко време

the-little-pain
12-08-2012, 20:13
с гаджето ми съм близо от 1 година...и всеки ден се виждаме но започва тази близост да ме дразни и изнервя...и искам да поговоря с него за да си дадеме малко време ....да се отдалечиме един от друг и да осъзнаем какво притежаваме...но това не означава че искам да късам с него а да му обясня по такув начин че да не го приеме като раздяла...според вас как ще ме разбере?

Dark_Angel_
12-08-2012, 20:15
не изпитваш нужда да си с него, скучно ти е с него, искаш нещо друго ..... време е да се разделите - очевадно е, просто не се заблуждавай - явно той не е твоят човек

the-little-pain
12-08-2012, 20:20
една моя приятелка беше изпаднала в такава ситуация...но след като скъсаха с гаджето и тя осъзна че си липсваха и се събраха

xXxPETYAxXx
12-08-2012, 20:44
На мен ми звучи, че просто се чувстваш задушена, а и връзката ви е еднообразна.
Просто не се срещайте всеки ден, а когато се виждате ходете на нови места и правете различни неща.

the-little-pain
12-08-2012, 21:37
мерси мнооого ^^

fenkaaa
12-09-2012, 00:40
една моя приятелка беше изпаднала в такава ситуация...но след като скъсаха с гаджето и тя осъзна че си липсваха и се събраха

Ауу "голямото осъзнаване".Хаха.Не знам,при всеки е различно,аз примерно имам връзка от 2 години и все още не изпитвам такава нужда,той е човека с който ми е най-приятно,човека който обичам,а също така и най-добрият ми приятел.. Заедно сме нон-стоп и с всеки изминал ден изпитвам тази "приятна" нужда да усещам присъствието му :)

Dark_Angel_
12-09-2012, 00:46
Ауу "голямото осъзнаване".Хаха.Не знам,при всеки е различно,аз примерно имам връзка от 2 години и все още не изпитвам такава нужда,той е човека с който ми е най-приятно,човека който обичам,а също така и най-добрият ми приятел.. Заедно сме нон-стоп и с всеки изминал ден изпитвам тази "приятна" нужда да усещам присъствието му :)

и това ще отмине

totik
12-09-2012, 02:06

Ако си сам/а бившия понякога ти липсва.Това не значи че си влюбена в него,а че си привързана.Щом не сте щастливи заедно просто се разделeте,каква е тая игра на сигурно?

bitchwolf
12-09-2012, 09:03
Т'ва с даването на време не си е работа. Или стойте заедно и си решете проблема, или хич не бъдете заедно. Това те съветвам.

ALetterFromTheSky
12-09-2012, 09:20

Дааа, и аз съм така. . .

Пт-щом усещаш задушаване и искаш време-по-добре да е за постоянно. Изчерпала се е връзката... аз например се скапвам ако не го видя за деня (и без това не се виждаме постоянно), но съм на мнението на фенка. Това с даването на време , ала бала е отлагане на скъсването , протакане ...

druzilla
12-09-2012, 09:31
Съгласна съм с по-горните мнения,че явно връзката ви се е изчерпала и време да я прекратите.Привързала си се към него и за това не искаш да скъсате,но щом вече не си щастлива,какъв е смисълът?Аз не съм от толкова време с приятеля ми,така че не съм в точно същата ситуация,но мога да ти кажа,че въпреки че го виждам всеки ден - в момента,в който се разделим вече ми липсва.При теб това се е променило,тръпката я няма и може би е най-добре да я потърсиш при друг. :)

the-little-pain
12-09-2012, 12:20
благодаря ви много ... ии май сте прави...: Х

fenkaaa
12-09-2012, 14:56
и това ще отмине

Знам,че все някога ще отмине,но не познаваш хората и не можеш да кажеш нищо ;) При някои връзки с времето нещата утихват,а при други се заздравяват все повече и повече.Не си във връзката ми да знаеш как протичат нещата и да ми казваш кое кога ще отмине.

Dark_Angel_
12-09-2012, 14:58
Знам,че все някога ще отмине,но не познаваш хората и не можеш да кажеш нищо ;) При някои връзки с времето нещата утихват,а при други се заздравяват все повече и повече.Не си във връзката ми да знаеш как протичат нещата и да ми казваш кое кога ще отмине.

успех в твоята връзка тогава

marilyn
12-09-2012, 14:58
Виждайте се по-рядко, прекарвайте по-малко време заедно. Според мен си задушена, прекаленото внимание не е готино.

ivcheto0o
12-09-2012, 15:01
За съжаление и аз съм съгласна с горните мнения.Даването на време просто би протакало окончателния край.Може да пробваш да не се виждате всеки ден,да си разнообразите срещите,излизайте с компания и т.н.

urlittlelady
12-09-2012, 17:57
по-добре решете проблема, защото наистина даването на време е началото на края ;s ако не изпитваш нуждата да бъде до теб, да говориш и да споделяш с него и т.н. значи, че той наистина не е твоя човек...

не се притеснявай ако решиш да слагаш края. Да, наистина е гадно за другия, но хората се събират и се разделят, в днешно време е напълно нормално... може да му бъде малко гадно, както и на теб, но е по-добре да не сте заедно отколкото да го държиш за себе си от съжаление :)

rusoto_baby_f
12-09-2012, 18:47
Знам,че все някога ще отмине,но не познаваш хората и не можеш да кажеш нищо ;) При някои връзки с времето нещата утихват,а при други се заздравяват все повече и повече..

съгласна

smil4eto
12-09-2012, 20:07
и това ще отмине

Ох човек,честно, убиваш сме с този песимизъм/реализъм или както искаш го наричай ама много от отговорите ти са такива. Еми може пък да не отмине. Може да са заедно още 102 години и да имат 10 деца :D и всяка среща да им е като за първи път.

rusoto_baby_f
12-09-2012, 22:06
към авторката: на колко си?

Dark_Angel_
12-10-2012, 00:20
Ох човек,честно, убиваш сме с този песимизъм/реализъм или както искаш го наричай ама много от отговорите ти са такива. Еми може пък да не отмине. Може да са заедно още 102 години и да имат 10 деца :D и всяка среща да им е като за първи път.

искрено им го пожелавам, само че в живота рядко стават такива неща ...... и все пак искрено им го желая