View Full Version : Night Clubs
BitchPlease)
12-08-2012, 22:55
Януари е рожденият ми ден и искам да го отпразнувам с приятели в някои клуб, проблема е че нямам 18 и не съм много запозната в кои може да ме пуснат. Казаха ми, че в Grand de luxe всяка събота правели тийн парти това вярно ли е и наистина ли е всяка събота?Казаха ми, че в Deja vu пускали под 18 ?? Дайте предложения къде можем да отидем. :)
п.п. ако не е за този раздел темата я преместете
п.п. На 16 съм от София :)
У вас? На тази възстаст 1 нямаш какво да правиш по улиците и 2 не ти е мястото по заведения...
Къде се набиваш в нощния живот в София на 16 ? Не ви е мястото там ! Съберете се във вас или в някоя приятелка. Силно се съмнявам някъде да пуснат 10 тина лапета след 12ч.
brutaLxxbunny
12-11-2012, 19:43
Има едно готино клубче - Obsession, близо до метростанция Константин Величков, долу е с басейн и принципно може да се резервира за частни партита.
След 12 пускат в Mixtape 5, но с декларация. В 4км също рядко правят проблеми, ако имаш 16. За други места не се сещам.
BitchPlease)
12-11-2012, 20:13
Има едно готино клубче - Obsession, близо до метростанция Константин Величков, долу е с басейн и принципно може да се резервира за частни партита.
След 12 пускат в Mixtape 5, но с декларация. В 4км също рядко правят проблеми, ако имаш 16. За други места не се сещам.
мерси много за нормалния отговор :)
На 16 нямаш място в нощните заведения... на мен лично ми е тъпо да изляза вечер някъде и да видя, че е пълно с някви видимо непълнолетни дечица...
Забелязала съм, че в събота в Гранд де лукс правят някви там за непълнолетни, които май са до към 9, 9 и нещо.
Или си го направи у вас.