PDA

View Full Version : Помощ моля ви .. !

AEwtimow
12-09-2012, 19:36
Здравейте! Аз съм на 12 години и съм 52 килограма.Не е нормално и не знам как се случи.. Така съм от около година вече и мисля че е от това че си бях счупил ръката и не спортувах близо 2 месеца. Сега ми е трудно да сваля килограмите.. Момичетата дори ми се подиграват , срам ме е да предложа на момиче заради корема..Имам голям корем.. От утре почвам тичане , труд , диета и упражнения . Сутрин почти нямам възможност да ям , защото съм 1-ва смяна.Но в училище няма да си купувам глупости , ами ще си купя : банан , ябълка , мандарина , портокал и т.н. ! .. Упражненията за корем които мисля да правя са http://vbox7.com/play:c500421d + около 5-6 км. тичане на ден. За закуска (6:30) когато имам време ще ям овесени ядки (Nesvita) след 3 часа (9:50 на голямото междучасие) ще ям 1-2 ябълки или банани. За обяд (12:30-13:30) ще хапвам пак някакъв плод , 2 часа след това хранене отивам да тичам . След тичането ще ям нещо месо (пуешко с 1 филия хляб) . От 19:00 до 20:30 съм на тренировки (баскетбол).След тренировката ще правя упражненията от преди , после взимам душ и лягам. Повтарям ..

Моля за съвет от някой който има опит в това и да ми каже дали тази диета и всичко е правилно ! Мерси предварително :) !

monroe999
12-09-2012, 20:26
много малко храна ми се вижда, за обяд недей да ядеш плод

nor4eto99
12-10-2012, 15:25
Много спорт бе човек... Намали по малко темпото. Започни от малко спорт и увеличавай времето и километрите, а не изведнъж 15 000 км... И ти трябва повече енергия-тоест яж повече.

tonssy
12-10-2012, 16:15
Като цяло бих казала, че добър план си си направил, само не знам в началото дали ще успееш да издържиш тренировките. Винаги закусвай (но внимавай и с количеството плодове, защото те съдържат доста захар, макар и плодова и дори да не осъзнаеш, биха ти попречили на отслабването). На обяд би могъл да ядеш не плод, а пилешко или някаква салата. Също така пий много вода и хляба, който ядеш да не е бял, а ръжен/ пълнозърнест. Пожелавам ти успех, дано постигнеш целта си :)

TheJoApple
12-16-2012, 07:43
Това , че си решил да тренираш е повече от перфектно ! Само да отбележа , че от гладуване не се слабее ! Опитай разнообразно , здравословно хранене и намали мазнините ! Ще ти е много по–лесно ! Успех !\\:D/

3oPuTy
12-16-2012, 08:52
Наблягаш на плодовете,а качествената храна е адски малко ... :?

youonlyliveonce
12-16-2012, 10:07
Фитнес ? Недей минава само на плодове, ами на протеинова диета. Имаше един такъв от моя клас миналата година, сега 'найш к'ъв модел стана ;д

ralinka17
12-25-2012, 07:03
Опитай разделно хранене , можеш да не се ограничаваш толкова много и най-вече тренировкаа !

NqkfaNikakva21
12-25-2012, 10:06
Защо Несвита? Тва е ужасно! Пълно е с какво ли не!
Купи си чисти овесени ядки, които можеш да смесваш с мед/плодове(както и сушени)/ядки (много са полезни!). Много по-добре е!
Успех и воля!
Нека хлябът ти да е пълнозърнест! И според мен е по-добре да го хапваш на обяд! А вечерта по-леко. Примерно някаква салата + риба/месо.
И пий мноого вода!

~sweeettt~
12-25-2012, 17:15
Успех!Можеш да ядеш нещо повече..примерно на обяд яж повечко понеже след това ще спортуваш , доест ще изразходиш енергия ...тогава хранат , която ядеш няма да ти се "лепне"