Влез

View Full Version : Как да разбера размера на блузата му?

LuFlee
12-09-2012, 22:08
Искам да взема на гаджето си блуза за Коледа,но не знам кой размер дрехи носи. От скоро сме заедно и не мога да преценя големината ,нито пък мога да видя етикета на това,с което е облечен ,без да ме види. Не искам да го питам директно ,защото не искам да разбира какъв ще е подаръкът.

Дайте някаква идея как да го попитам за размера на блузите му или по някакъв друг начин да разбера.
Висок е около 175-178 см и тежи около... 65-70 кг (не знам точно).
Нещо от сорта на първото тяло горе в ляво и последните три най-долу http://i47.tinypic.com/j59fmu.jpg

Ако имате представа кой размер блуза е това ,ще съм ви много благодарна !

И..сори за тъпия въпрос,просто искам да го зарадвам :D

DragonLady
12-09-2012, 22:19
Ако правите вече секс, докато си взема душ ( освен ако и вие не сте двойките, които обичат общият душ след секс ), виж размера на блузата с която е бил облечен. Или ако си слагате дрехите на куп ( твойте връз неговоте на едно място, сещаш се ), като си вземаш твойте дрехи да се облечеш, опитай се да погледнеш размера на блузата му.
Други идей за сега не се сещам, а да гадаеш размера и да предполагаш, верно си е рискова работа.

bitchwolf
12-10-2012, 05:37
Ако случайно ти се отдаде възможност облечи някоя негова блуза и хвърли поглед на етикета. Понеже не винаги размера съвпада с реалността, като отидеш да купуваш вземи въпросния размер и виж дали пак ти е до там, до където ти е била и неговата. Нещо такова..

urlittlelady
12-10-2012, 06:05
аз помня когато исках да му купя блуза и докато го гушех и го целувах по врата тайничко погледнах етикета :D като му казах после каза, че изобщо не е разбрал, че съм направила подобно нещо :lol:

nymphadora
12-10-2012, 06:15
Искай му да ти подари негова тениска,с която да си спиш.

LadyDi
12-10-2012, 06:45
Кльощавичък е. Като гледам картинките, предполагам S или M. Зависи от самата блуза вече.

bitchwolf
12-10-2012, 07:01
S със сигурност не е. На мен S са ми малки, а съм 175см. M са ми ок, но все си мисля, че мъж е по-широк от мене в раменете и залагам на L.

LadyDi
12-10-2012, 07:04
Мъжките и дамските размери са различни.
Моят мъж носи от L до XL и, повярвай ми, сигурно е 2-3 пъти като този на картинките.
Почти сигурна съм, че е М.
Другият вариант е да му вземе каквато блуза хареса и да се уговори в магазина за евентуална смяна с по-голяма/по-малка, ако не му стане.

bloodyF
12-10-2012, 07:36
Лейди Ди е права. Вземи му М и говори с продавачката за смяна, запази бележката и така

bitchwolf
12-10-2012, 07:56
Епа и моя носи L и не е по-голям от тия на картинките + т'ва имам доста мъжки тениски. То сега всеки си ги оразмерява как си знае. Изобщо и не намеквам, че лъжеш или нещо такова, просто т'ва е доказателство, че разминавания има. Съгласна съм с опцията за смяна. Така е най-добре.

LadyDi
12-10-2012, 07:58
Мда, от М до М при различните марки има голяма разлика. А и в повечето магазини са съгласни на тая опция, стига да не откъсне етикета и да пази касовата бележка. Аз така правя, понеже моя расте на поливни площи и никога не мога да го уцеля добре.

LuFlee
12-10-2012, 08:57
Мда, слабичък е ,но фигурата му е някак си издължена от кръста нагоре . Има още един малък проблем-магазинът,от където искам да взема блузата не позволява връщане на стоката.
Може би ще пробвам варианта докато се прегръщаме да надникна . Макар ,че това пак не дава гаранция ,че няма да попадна на блуза,която е със сгрешен размер ;д

Прави ми впечатление,че носи малко по- широки блузи от време на време,за това ,ако му взема L дали ще е проблем? Беше казал,че иска да натрупа малко мускулна маса,да качи повечко тегло ,но не знам до колко ще успее.В този смисъл ,ако му взема малко по-широка блуза навярно ще е по-добре?

LadyDi
12-10-2012, 08:59
Ами има опасност шевовете на раменете да му виснат, ръкавите да са му длъжки и като цяло да е дискомфортна.
Но ти си преценяваш, ти си го познаваш.

fenkaaa
12-10-2012, 10:16
И аз предполагам,че е М,по това което виждам,но размерите не винаги си отговарят.

Azoria
12-10-2012, 10:20
Опитай в друг магазин. Хубаво е да може да я подмениш, ако нещо не нацелиш както трябва.