Влез

View Full Version : Разочарование

lisichka!
12-09-2012, 22:19
Здравейте,извинявам се за заглавието,нямах представа какво да напиша ,не мисля,че имам нужда и от съвети ,просто имам нужда да споделя,преди години когато бях по-малка влизах тук ,бях доста активна но не помня точно как ми беше регистрацията,но както и да е по темата.Това което ме терзае е ,че се направих за глупачка,че въпреки че знаех с какъв мъж се захващам и че ще остана разочарована накрая,не се замислих и се случи точно както очаквах.Срещнах мъжът ,който според мен голяма част от жените биха искали да имат до себе си,красив ,умен ,много възпитан,с бъдеще,с цели,с много добър характер ,с добро финансово пожелание ,все добри качества ,но най-лошото му качество според мен беше ,че той ги знае тези неща.Знае,че е мъж който си заслужава и че жените "припадат" по него и той се възползва от това.Запознахме се преди 1 месец,веднага разбрах ,че е по игрите и му го казах,защото беше доста настоятелен да изляза с него,когато излязохме му казах,че виждам ,че за него всичко е игра ,но тогава той ми каза играй с мен.Предизвика ме и аз се съгласих ,въпреки че знаех ,че има жена до себе си от скоро е ,но все пак.Започнахме да се виждаме и чуваме доста често,винаги беше страхотен говорехме с часове,разбирахме се страхотно ,той не говореше за приятелката си ,но и аз не разпитвах,от време на време го "нацепвах" с някоя реплика по неин адрес ,но само на шега.Момичето с което е ,няма хубава слава,има кофти репутация ,но пък всички сме правили щуротии като тинейджъри ,както и аз естествено и когато с него говорехме за това ми хареса какво каза ,че за него няма значение миналото на една жена ,а това каква е сега и как се държи с него.Явно знаеше ,каква е приятелката му ,започнах да изпитвам желание да го виждам,да го чувам и той го усети това,започнахме да ставаме доста близки аз не съм на 16 години ,но пък си имам нещо като правило за секса и не бързам да скачам в леглото на някой мъж,трябва да се постарае доста.Той не веднъж ми намекваше ,но аз винаги обръщах нещата така,че той се отказваше.До снощи ,когато наистина го исках и беше най-хубавият секс ,който съм правила до моите 21 години,беше страхотно ,никога не съм се чувствала толкова прекрасно,беше страшно мил след това,прекарахме нощта заедно,след това си тръгна.Когато се чухме той ми каза,че има среща със семейството си и ще се видим по-късно.Минаха няколко часа отново му звъннах,каза че още е с тях,но аз знаех ,че не е с тях,знаех че е с нея и знам че тя е разбрала за мен,видяхме се чак в 11 тази вечер,бях много ядосана и му казах,че знам той естествено отричаше ,но после замълча не си призна де.Но продължихме да говорим исках да му разкажа,какво ми се е случило през деня ,реших да го преглътна това,но тогава той получи смс ,след 10 минути телефона му звънна и той отиде в другата стая да говори.Беше тя и тогава осъзнах ,че аз съм 2та жена почувствах се ужасно ,като парцал даже по зле ,знаех с какъв се захващам и все пак не се спрях ! Когато се върна в стаята беше доста усмихнат ,попитах го кой беше той не ми отговори,но бях доста настоятелна той си призна,попитах го какво е искала ,той отново мълчеше при което се ядосах доста,казах му че не сме деца и да се държи малко като мъж какъвто знам че може да бъде и да ми каже истината.А тя беше ,че тя му писа смс и му се обади в 12 ,защото станало 10ти и правели 2 месеца ,тя била много щастлива и искала да му честити.Аз просто стоях и не знаех какво да кажа,попитах го какво е станало ,когато тя е попитала за мен,той каза че я е поизлъгал малко ,по "омагйосал" и тя му се е вързала.Чувствам се като най-най-голямата глупачка на света,толкова наивна и глупава.. Исках просто да споделя,извинявам се ,че стана доста дълго ,но няма на кого да кажа в 1 часа вечерта,а имах нужда да кажа на някого .Благодаря !

SisiStrange
12-10-2012, 03:14
Ем, то се мисли навреме.
Животът не е чалга песен.

Dark_Angel_
12-10-2012, 03:58
Ем, то се мисли навреме.
Животът не е чалга песен.

+1 това ми хареса

nymphadora
12-10-2012, 06:24
Да,другата жена си.И дори и да напусне гаджето си и тръгне с теб,ще започне да ти изневерява с други.

Не че не го заслужаваш,де.Тва да не ти е някой филм,или както каза Сиси чалга песен?Струваш ми се адски наивна и глуповатичка.

LadyDi
12-10-2012, 06:44
И от какво си разочарована? Знаела си в какво се набутваш.
Това, което човек сам си направи, друг не може да му го стори. Не ти е виновен той, щом при подписване на договора си знаела условията на сделката.

lisichka!
12-10-2012, 08:02
Това е ,че знаех и пак се забърках .. shame on me ! Иначе за чалга песните или филмите ,не съм казала нещо такова или да си помисля :)

FuckedUp
12-10-2012, 08:18
Ет те това е женската простотия.
Бравос! Брависимос!
После "Къде са свестните момчета/мъже?".
Never change.

jghgh
12-10-2012, 08:23
^^Ми сърцето не винаги ни слуша, но е много по-добре, когато знаем, че нещо е неизбежно провалено по презумпция, да не се занимаваме с него. Доста е трудно, ако чувствата са силни, а волята - слаба, но все пак :)

Чела съм само коментарите.

lisichka!
12-10-2012, 08:42
Ами за чувства не говорим,беше по скоро предизвикателство ,не мога да изпитам кой знае какви чувства лично аз за 1 месец,а за това от кого съм разочарована ,не е от него ,а от себе си ,че все пак ме изигра !

fenkaaa
12-10-2012, 10:18
Ходи с момичето от 2 месеца и вече и изневерява.Смятай що за човек е.

Azoria
12-10-2012, 10:26
Ами за чувства не говорим,беше по скоро предизвикателство ,не мога да изпитам кой знае какви чувства лично аз за 1 месец,а за това от кого съм разочарована ,не е от него ,а от себе си ,че все пак ме изигра !

А ти какво очакваше, да му пуснеш и да осъзнае, че ти си жената на неговия живот и да остави приятелката си, за да е с теб? Направи си сметка колко му пука и за нея и за теб, за да ви върти и двете.

А пък това, че му се ядосваш, че излиза и говори с приятелката си е абсурдно.

jghgh
12-10-2012, 10:34
Все още не съм прочела стената от текст, а само коментарите иии какво да кажа - човек трябва да си знае мястото, нали? Имам предвид... Да. Трябва да си знаеш мястото. Като си се съгласила да си 2ра, значи си 2ра :<
Но пустите му надежди.

Просто трябва да си по-разумна следващия път.

granger
12-10-2012, 10:49
Очаквания = разочарование. Ако бе премислила нещата, давайки си сметка,че няма никакъв шанс да имаш очаквания, нямаше да има и разочарование.

SisiStrange
12-10-2012, 10:55
Все още не съм прочела стената от текст, а само коментарите иии какво да кажа - човек трябва да си знае мястото, нали? Имам предвид... Да. Трябва да си знаеш мястото. Като си се съгласила да си 2ра, значи си 2ра :<
Но пустите му надежди.

Просто трябва да си по-разумна следващия път.
Тя няма чувства. Тя се е вкарала в някакъв тийн филм, в който са се надигравали и той е спечелил => тя е разочарована. Ако беше свързано всичко това с някакви нейни реални емоции, коментарите щяха да са далеч по-меки.

umri
12-10-2012, 12:35
Здравейте,извинявам се за заглавието,нямах представа какво да напиша ,не мисля,че имам нужда и от съвети ,просто имам нужда да споделя,преди години когато бях по-малка влизах тук ,бях доста активна но не помня точно как ми беше регистрацията,но както и да е по темата.Това което ме терзае е ,че се направих за глупачка,че въпреки че знаех с какъв мъж се захващам и че ще остана разочарована накрая,не се замислих и се случи точно както очаквах.Срещнах мъжът ,който според мен голяма част от жените биха искали да имат до себе си,красив ,умен ,много възпитан,с бъдеще,с цели,с много добър характер ,с добро финансово пожелание ,все добри качества ,но най-лошото му качество според мен беше ,че той ги знае тези неща.Знае,че е мъж който си заслужава и че жените "припадат" по него и той се възползва от това.Запознахме се преди 1 месец,веднага разбрах ,че е по игрите и му го казах,защото беше доста настоятелен да изляза с него,когато излязохме му казах,че виждам ,че за него всичко е игра ,но тогава той ми каза играй с мен.Предизвика ме и аз се съгласих ,въпреки че знаех ,че има жена до себе си от скоро е ,но все пак.Започнахме да се виждаме и чуваме доста често,винаги беше страхотен говорехме с часове,разбирахме се страхотно ,той не говореше за приятелката си ,но и аз не разпитвах,от време на време го "нацепвах" с някоя реплика по неин адрес ,но само на шега.Момичето с което е ,няма хубава слава,има кофти репутация ,но пък всички сме правили щуротии като тинейджъри ,както и аз естествено и когато с него говорехме за това ми хареса какво каза ,че за него няма значение миналото на една жена ,а това каква е сега и как се държи с него.Явно знаеше ,каква е приятелката му ,започнах да изпитвам желание да го виждам,да го чувам и той го усети това,започнахме да ставаме доста близки аз не съм на 16 години ,но пък си имам нещо като правило за секса и не бързам да скачам в леглото на някой мъж,трябва да се постарае доста.Той не веднъж ми намекваше ,но аз винаги обръщах нещата така,че той се отказваше.До снощи ,когато наистина го исках и беше най-хубавият секс ,който съм правила до моите 21 години,беше страхотно ,никога не съм се чувствала толкова прекрасно,беше страшно мил след това,прекарахме нощта заедно,след това си тръгна.Когато се чухме той ми каза,че има среща със семейството си и ще се видим по-късно.Минаха няколко часа отново му звъннах,каза че още е с тях,но аз знаех ,че не е с тях,знаех че е с нея и знам че тя е разбрала за мен,видяхме се чак в 11 тази вечер,бях много ядосана и му казах,че знам той естествено отричаше ,но после замълча не си призна де.Но продължихме да говорим исках да му разкажа,какво ми се е случило през деня ,реших да го преглътна това,но тогава той получи смс ,след 10 минути телефона му звънна и той отиде в другата стая да говори.Беше тя и тогава осъзнах ,че аз съм 2та жена почувствах се ужасно ,като парцал даже по зле ,знаех с какъв се захващам и все пак не се спрях ! Когато се върна в стаята беше доста усмихнат ,попитах го кой беше той не ми отговори,но бях доста настоятелна той си призна,попитах го какво е искала ,той отново мълчеше при което се ядосах доста,казах му че не сме деца и да се държи малко като мъж какъвто знам че може да бъде и да ми каже истината.А тя беше ,че тя му писа смс и му се обади в 12 ,защото станало 10ти и правели 2 месеца ,тя била много щастлива и искала да му честити.Аз просто стоях и не знаех какво да кажа,попитах го какво е станало ,когато тя е попитала за мен,той каза че я е поизлъгал малко ,по "омагйосал" и тя му се е вързала.Чувствам се като най-най-голямата глупачка на света,толкова наивна и глупава.. Исках просто да споделя,извинявам се ,че стана доста дълго ,но няма на кого да кажа в 1 часа вечерта,а имах нужда да кажа на някого .Благодаря !
Лапнала си му кура и вече претенции имаш с кой и какво говори по телефона, при положение, че знаеш, че си има приятелка. Не знам какво си очаквала. Най-малкото е нахално от твоя страна да задаваш такива въпроси.

Кефи ме как си мислите, че хората се влюбват във вас и си зарязват приятелките, след като са разнообразили малко.

balu4ka
12-10-2012, 14:06
Хубаво е,че си разбрала,че няма какво да очакваш от мъж като него.След като си наясно как постъпва с момичето ,което е до него,ти си позволила да се възползва и от теб,въпреки че ти си наясно със ситуацията.Той не е глупавият,той си те върти на пръста си,защото ти си го позволила това.Не виждам смисъл и за мелодраматизиране от твоя страна,каквото сам си го направиш ,никой друг не може да ти го направи.Преди всичко се мисли,за другият път да знаеш.

rusoto_baby_f
12-10-2012, 19:21
С риск да ме нападнете, ще кажа, че не винаги е така както го описва..
Много по различно е чувството, държанието към теб.Това няма как да се опише с 5 реда.
Била съм в подобна ситуация, да не кажа същата.
С разликите, че той беше женен и имаше 2 деца, за което узнах в последствие.И въпреки това не се разделихме.Във всеки труден момент търсеше мен, не жена си..Както и да е.Имахме 2 годишна връзка и единствената причина да се разделим е защото се наложи да напусна страната.От сега казвам, няма да коментирам връзката си, не искам да ме нападате.Изживяла съм връзката си с всички хубави и лоши неща.Последствията съм си ги приела на своя глава.
На авторката ще кажа, ако той толкова много харесваше приятелката си, нямаше да си търси друга.За да бъде с теб, значи нещо му е липсвало при другата.

SisiStrange
12-10-2012, 19:48
За мен е липса на самоуважение.

lisichka!
12-11-2012, 15:14
Ами това е ,че няма да съм тази която ще е прецаканата ,щом на мен ми е зле и на другите ще им е зле ,типично българско ,но както и да е !!!!!! Аз няма да съм тая която правят на шматка ,една жена винаги може да получи мъжа който иска стига да знае как да подходи ,отначало не исках да се занимавам ,но сега когато се опита едва ли не да ме прецака ще си понесе последствията !

SisiStrange
12-11-2012, 15:24
Май наистина си вярваш. 8-) Боже, бях забравила колко филмирани могат да бъдат кифлите.

granger
12-11-2012, 15:26
Кво ,бе,момиче. Тебе вече са те направили не на шматка, а на не знам ква. В яростта си и глупостта си ще свършиш само простотии. Не си заслужава.

lisichka!
12-11-2012, 15:34
Ами така и така те се разделиха вече ,тя му е дала ултиматум аз или тя и той й е казал,че ме иска в живота си и тя го е оставила , така че I WIN !! ;] Сега той ще изгори !

granger
12-11-2012, 15:35
Глупава си.
Няма да коментирам повече.

nymphadora
12-12-2012, 08:21
http://i572.photobucket.com/albums/ss164/Cocoreccho/NOT-SURE-IF-TROLL-OR-JUST-VERY-STUPID.jpg?t=1294024620

nymphadora
12-12-2012, 08:22
и в духа на темата :

http://www.youtube.com/watch?v=0WNbuMkZOaE xaxaxaxa :D