View Full Version : Може ли съвет... ?! :)
Sweet.Vampire
12-10-2012, 13:44
Здравейте, реших да пиша тук, защото от отдавна следя форума... искам да ви помоля за съвет и ще се радвам да прочета коментарите ви.
Проблемът ми е следният...
Преместих се в ново училище, нов клас... повечето от вас знаят как е... както и да е ... От около месец и половина си харесвам едно момче, което е от друг клас, но е колкото мен (8 клас). Той винаги идва в междучасията в моята класна стая за да си говори с момчетата и момичетата от стария му клас (сегашния мой). Когато говори винаги ме гледа и когато се разминаваме по коридорите също. В час по физическо, той бяга от часа си и идва в нашия и почва да играе баскетбол, но когато се обърне винаги погледите ни се засичат. Аз му знам името, но той мисля че не знае моето... Та въпросът ми към вас е.. дали ме харесва или поне да има някакви симпатии към мен? Как да го заговоря? Много го харесвам, но така да му кажа... та ние не се познаваме .. затова моля ви, дайте ми някакъв съвет.
П.С.
Момичетата и едното момче от моя клас където го познават, не са от най-добрите... а и нямам много контакт с тях :)
Dark_Heartbreaker
12-10-2012, 15:15
В някое междучасие го хвани сам или още по-добре след физическото. Пошегувай се с него, нещо от сорта на "Бягаме от час, а?" или нещо такова. Запознайте се, завържете разговор. Попитай го за приятелите му. Разпитай го за училището. Щом веднъж се запознаете ще ви е много по лесно да общувате. И какво имаш в предвид като казваш, че приятелите му "не са от най-добрите" ?
0nly_y0u
12-10-2012, 18:34
Ами явно момчето проявява някакъв интерес към теб..Запознайте се :) Все ще намерите някаква тема на разговор..Например какво мисли за училището, все пак и двамата сте нови в училището.
rusoto_baby_f
12-10-2012, 19:10
В някое междучасие го хвани сам или още по-добре след физическото. Пошегувай се с него, нещо от сорта на "Бягаме от час, а?" или нещо такова.
това ми хареса :)
Запознайте се и после ще видиш на къде ще тръгнат нещата.
Само ще те посъветвам, не си прави планове, за да не се разочароваш после.
Следващия път когато погледите ви се засекат му извади една чаровна усмивка и очаквай резултат. Ако те харесва няма да се забави много. :)
На същото мнение съм като на @Azoria Или пък го заговори , базикай се с него , то така да си разменяте погледи нестава.. заговори го и това е. Аиде ся от мен Успех ! :P :)
seki den
12-11-2012, 12:17
Намигни му,наистина нещо се пошегувай и просто го заговори ;)
Big Jo reaper
12-11-2012, 12:20
В някое междучасие го хвани сам или още по-добре след физическото. Пошегувай се с него, нещо от сорта на "Бягаме от час, а?" или нещо такова. Запознайте се, завържете разговор. Попитай го за приятелите му. Разпитай го за училището. Щом веднъж се запознаете ще ви е много по лесно да общувате. И какво имаш в предвид като казваш, че приятелите му "не са от най-добрите" ?
бягаме от час а? ако това за теб е шегичка моля те гръмни се
Big Jo reaper
12-11-2012, 12:22
Здравейте, реших да пиша тук, защото от отдавна следя форума... искам да ви помоля за съвет и ще се радвам да прочета коментарите ви.
Проблемът ми е следният...
Преместих се в ново училище, нов клас... повечето от вас знаят как е... както и да е ... От около месец и половина си харесвам едно момче, което е от друг клас, но е колкото мен (8 клас). Той винаги идва в междучасията в моята класна стая за да си говори с момчетата и момичетата от стария му клас (сегашния мой). Когато говори винаги ме гледа и когато се разминаваме по коридорите също. В час по физическо, той бяга от часа си и идва в нашия и почва да играе баскетбол, но когато се обърне винаги погледите ни се засичат. Аз му знам името, но той мисля че не знае моето... Та въпросът ми към вас е.. дали ме харесва или поне да има някакви симпатии към мен? Как да го заговоря? Много го харесвам, но така да му кажа... та ние не се познаваме .. затова моля ви, дайте ми някакъв съвет.
П.С.
Момичетата и едното момче от моя клас където го познават, не са от най-добрите... а и нямам много контакт с тях :)
гледаш анимета ли
Sweet.Vampire
12-11-2012, 14:12
Благодаря ви много, ще се опитам да го заговоря, тъкмо утре е рожденият ми ден така че, ще го почерпя и с бонбон :D ... а колкото до Dark_Heartbreaker с израза "не са от най-добрите" ами просто нямам много контакти с тях, а и те си ходят само в групичката....
П.С.
Отново благодаря на всички, ще пиша как е реагирал :Д
Dark_Heartbreaker
12-12-2012, 18:44
бягаме от час а? ако това за теб е шегичка моля те гръмни се
Ценя си живота, така че и да ме молиш, и да не ме молиш, ще запазя куршума за някой друг ;) Хайде със здраве!