View Full Version : Пълен провал ! (Крайно време .. )
TROLLDADLOLCAKE
12-10-2012, 18:00
Здравейте , дойде времето и аз да пусна тема тук.Преди години си имах сериозна приятелка , но в полседствие се наложи да се разделим , заради техните..както и да е , продължих ! Мина време , започнах да излизам с нови момичета , на дискотека , рожденни дни и т.н.Хванах си нова приятелка , опитах се да и дам всичко , което не успях да дам на първата , че дори и повече .. и , като че ли всеки път , се възползваха от добротата ми и това че се раздавам тотално и , всеки един път връзката приключваше в рамките на няколко месеца и накрая аз оставах с празни ръце (барах "МЕКИЯ".Накрая реших , че повече няма да се занимавам с връзки и ще го карам само за по нощ , две и толкоз.В началото всичко беше окей , не ми липсваше нищо , но в последствие започнах да чуствам някакси някаква липса на интимност дори и чувства , все едно , че всичко беше изкуствено :) . Днес е рожденния ми ден , празнувах и всичко беше окей , но отново някакси се чувствам нещастен.Моля ви , дайте ми някакъв съвет , начин на подход и каквото и др. да е.Просто съм толкова объркан , че няма на къде или може би съм твърде добър ?
Или може би си се забъркваш все с неподходящи? Започни да си избираш момичетата, не да ходиш с първата която ти се усмихне. Седни реши какво търсиш и преценявай. Преди да влезеш във връзка излизайте известно време, опознавай момичето, преценявай я, анализирай я. Не от днеска за утре гаджета сме, след две седмици ама що така жените са кучки.
Жени има достатъчно, не се хващая за всяка следваща като удавник за сламка. Когато срещнеш подходящата ще разбереш че си заслужава.
Честит рожден ден! Желая ти любов..
Нормално е да не си искал връзки, след като си бил наранен
Съветвам те да си потърсиш приятелка , остави се по течението, запознавай се с нови хора, не знаеш как може да Я срещнеш
Недей с тия за нощ , за две, защото не си заслужава
Мислела съм си го, правех го за известно време. И какво получавах? Секс. "Любов" за няколко часа.
Нямаше смисъл, но не бях намерила точния човек.
Мисля, че просто трябва да се постараеш, промениш и да почакаш малко , докато я откриеш
И когато го направиш-цени я и не я приемай за даденост : )
TROLLDADLOLCAKE
12-10-2012, 18:11
Честит рожден ден! Желая ти любов..
Нормално е да не си искал връзки, след като си бил наранен
Съветвам те да си потърсиш приятелка , остави се по течението, запознавай се с нови хора, не знаеш как може да Я срещнеш
Недей с тия за нощ , за две, защото не си заслужава
Мислела съм си го, правех го за известно време. И какво получавах? Секс. "Любов" за няколко часа.
Нямаше смисъл, но не бях намерила точния човек.
Мисля, че просто трябва да се постараеш, промениш и да почакаш малко , докато я откриеш
И когато го направиш-цени я и не я приемай за даденост : )
Точно за това говоря , секс колкото искаш , но това НЕ Е , което искам ! Искам едно свястно момиче , което при първата трудност , няма да каже "Еми , аз бях до тук спасявай се ".Просто вече ми писна да се занимавам с МАСТИИ (с извинение). Искам да си намеря свястно момиче , да си седна на гъза да си гледам нея и даскалото и нищо друго не ми трябва =) !
Благодаря ти , за пожеланието ! Чул те Господ :Х !
shmatarok
12-10-2012, 18:24
Честит рожден ден :)
Щом искаш нещо различно, защо продължаваш да се занимаваш с един и същ тип момичета? Смени средата, постарай се да опознаваш повече хората около себе си, не скачай с първата срещната в леглото. Общувай повече с тях и едва след като разбереш що за човек имаш насреща си, се впускай във връзки, щом не искаш да си губиш времето с кифли.
Честит рожден ден :) Пожелавам ти да намериш това,което търсиш.
Сам казваш,че не ти липсва женска ласка, в онзи смисъл,но наистина, ако искаш да намериш - трябва да потърсиш. Спокойно можеш да си дадеш време и да не бързаш,защото бързайки няма да намериш подходящата, а само ще се залъжеш ,че въпросната е такава. Дай време на себе си да осъзнаеш какво искаш ТИ, какво търсиш ,а и много важно какво ТИ предлагаш в замяна. Несъмнено,ако се вгледаш около теб ще видиш,че има и стойностни момичета. Давай си малко повече време,не скачай направо в кревата, изчаквай виж дали има перспектива.
Успех :)
TROLLDADLOLCAKE
12-10-2012, 18:53
Благодаря на всички , за хубавите пожелания и съвети ! Ще ви послушам и като има развитие , ще драсна една тема (надявам се да е за хубаво! ) . Златни сте ! ;)
rusoto_baby_f
12-10-2012, 19:00
Първо честит рожден ден!Нека твоите желания бъдат мои пожелания!
Понякога когато си прекалено добър ти се качват на главата, нямам само предвид ,,приятелките,, ти, а и близки, познати.
Бъди момче с характер и не се давай толкова лесно :D Когато се дърпаш малко, момичето има тръпка и интерес да те спечели..
Ако и даваш всичко на готово, то става скучно и безинтересно.Нека да се потруди, за да те има.
Честит рожден ден! Жив и здрав! Много сбъднати мечти!
Според мен не ги преценяваш правилно тия момичета. Гледай да ги опознаваш повече, не хуквай веднага да градиш сериозна връзка. Изчаквай, излизай с тях, опознавай ги, говорете си.. с времето ще почнеш (може би) да усещаш повече хората и да виждаш кои струват и кои не.
ivcheto0o
12-10-2012, 20:01
Първо Честити рожден ден! Пожелавам ти на първо място да си жив и здрав,истинска любов и много поводи за усмивки :)
Сега по темата.Бих те посъветвала да не избързваш,да си преценяваш по-добре момичетата,да не насилваш нещата,всичко идва с времето си.
Точно за това говоря , секс колкото искаш , но това НЕ Е , което искам ! Искам едно свястно момиче , което при първата трудност , няма да каже "Еми , аз бях до тук спасявай се ".Просто вече ми писна да се занимавам с МАСТИИ (с извинение). Искам да си намеря свястно момиче , да си седна на гъза да си гледам нея и даскалото и нищо друго не ми трябва =) !
Благодаря ти , за пожеланието ! Чул те Господ :Х !
и аз исках същото, исках връзка, толкова безкрайно много, а в момента я имам и не получавам това, което искам въпреки че се раздавам максимално..
мисля, че ще умра стара мома, хаха
надявам се поне някой да е щастлив :3 а ако имаш достатъчно търпение-моето както беше няколко капки, изведнъж стана безкрайно голямо-всичко ще се нареди, просто вярвай
и излизай по-често, няма да я откриеш у дома (въпреки,че кой знае..в днешно време всичко е възможно)
Dark_Angel_
12-10-2012, 21:26
ЧРД!!! Жив и здрав да си, другото не е чак толкова важно ;)
Сега по темата аз го имах същия проблем. Преди години срещнах едно момиче и в този момент разбрах, че тя е всичко, което съм искал. Малко се бях пообъркал де, щото далеч не се оказа това, което съм очаквал. Идеята ми е, че преди и аз давах всичко от себе си в една връзка и под всичко разбирай ВСИЧКО. Правил съм какви ли не жертви и какви ли не простотии заради нея, дори си прекъснах висшето, от което, право да си кажа, си ме е срам - просто много глупава постъпка. Филма е, че тя всичкото това нещо го виждаше и много умело го използваше. След 3 години заедно се разделихме доста драматично и от тогава се промених коренно. Стигнах до заключението, че да се раздавам на 110% въобще не е добре за мен като човек, защото винаги аз ще съм наиграния. Така че моят съвет към теб е - раздавай се, но не напълно, защото рано или късно ще бъдеш използван
И от мен честит рожден ден! :) (вече на патерица)
Съветвам те да спреш със забивките щом искаш нещо сериозно. Това е като "каквото повикало - такова се обадило". Едно момиче, каквото описваш, че искаш, няма да си позволи да има нещо кой знае какво към теб, ако мисли , че си от тези, дето ще я минат и после кой от къде е.
Пожелавам ти да успееш да намериш подходящо момиче. Успех! :)
TROLLDADLOLCAKE
12-11-2012, 15:23
Благодаря на всички ви , още от днес започнах да правя както ми казахте.Стоя надалеч от кифлите , въобще не се занимавам , дори и да ги поздравявам , започнах да обръщам повече внимание на по - обикновените момичета и дано в скоро време има някакви новости и то положителни.Още веднъж , благодаря ви много !
TROLLDADLOLCAKE
12-12-2012, 09:21
Забравих да кажа , ЛОКВАЙТЕ .. да не пълним форума ! :P
Аз от темата разбрах само,че си най-готиния,добър и раздаващ се човек,който по ирония на съдбата е винаги онеправдан.
По темата: Факт е че много хора се възползват от по-наивните,и не само във връзка,но и по принцип.
Шанс,не влагай толкова усилия за всяка,която ти обръща внимание.Търси и все някога ще намериш истинската...