View Full Version : Съвет за подарък
Здравейте , идват коледните и новогодишни празници и започвам да мисля нещо по въпроса за подаръците . Имам приятел и искам да му измисля нещо оригинално , което да му остане за спомен , освен дрешката , която измислих да му купя и той знае за нея вече . Имам в предвид нещо малко , не толкова скъпо колкото да е оригинално , нямаме хубава снимка заедно и не мога да му я подаря в рамка , а и мисля , че е малко банално . Чудя се нещо като сувенир или не знам просто за момче ми е било винаги много трудно да измислям каквото и да е . Ще се радвам да ме посъветвате. :)
rusoto_baby_f
12-10-2012, 23:21
пуши ли? - някоя хубава гравирана запалка
sexa_na_kompleksa
12-11-2012, 11:36
Направи му картичка. : )
Не пуши , а за картичка но мога да рисувам ... :D
Лично мнение ми е, че момчетата се радват повече на нещо, което ще консумират/използват, не на сувенири. Някаква фигурка или картичка не мисля, че ги впечатлява. Мисли харесва ли игри.. купи му игра. Каква музика харесва, може да му купиш билет за концерт. Харесва ли да ходи на театър/кино.. Може да си подарите общ подарък ски уикенд. Не е задължително да е дреха, сувенир и картичка и това да е програмата всеки път.
Моето момче примерно се радва на дрехи , малко съм го базикала , че е като момичетата :D игри има достатъчно , за които сам си плаща , харесала съм му една тениска , която съм сигурна , че ще хареса и мисля това да е , чудя се за нещо друго малко но символично , но нищо не ми изкача в съзнанието.
youonlyliveonce
12-11-2012, 17:06
Може да не е материално - отидете на специално място. Някъде сред природата и нека да е изненада. Например в края на града ви, ако от там се виждат звездите да речем. Измисли нещо романтично, ще го оцени.
lorager0va
12-11-2012, 19:13
http://www.bezpanika.com/
Разцъкай тук, има и не толкова скъпи, но супер оригинални и откачени неща :Д
Ами вземи го накарай да се снимате нещо, уж ей така, направи доста снимки, все ще ти хареса някоя за рамка.
Другият вариант е за нематериален подарък.. нещо романтично-вечеря на свещи и страстна нощ, ти да се появиш с някво бельо на секси Снежанка...
Dirty Version.
12-13-2012, 17:52
сребърна гривна или верижка, ако носи такива неща
много хубав парфюм
интересна чаша за кафе
а какво мислите за плюшена играчка за момче , никога не съм купувала и мисля,че мога да го обидя с това даже. :D
mimsssssss
12-14-2012, 08:36
Абе момичета, вие имам чувството, че подаръците са това, което вие самите искате. Дрехи, парфюми, плюшени играчки, рамки за снимки, wtf?
Все пак подаръка е за Коледа и Нова година, което не трябва да е обвързващо с вас - изключва всякакви романтични неща, които се предполага да подарите като чествате "вторник" примерно, т.е. нормален специален за вас ден.
Мъжки подаръците:
кожен волан или топка за скоростният лост (ако има кола)
дръжки за кормилото на мотора с фигури (моя приятел си купи със скелети гравирани, много са яки) - нещо такова http://www.z-moto.net/images/objects/object_120.jpg
малка боксова груша, такава която се закача с кука за пода и тавана
ръгби топка, футболна топка, баскетболна топка, ракети за тенис на корт и топки
гирички
Всякакви неща като колан, портмоне и т.н. според мен са неподходящи, както и техника. Освен ако не е посочил точният модел от това, което иска, има 90% шанс да сгрешите. С дрехите е същата работа.
Ако има някакви лични интереси - може да се насочите на там. Примерно обича да готви - някаква яка престилка със шапчица и готварска книга. Ако си записва дискове, да кажем от онези големите каталози, в които може да се слагат. Ако е пушач - едно наргиле и 10 вида тютюн.
Просто не се насочвайте към женски подаръци, такива които очаквате на вас да ви подарят.
sexa_na_kompleksa
12-14-2012, 10:19
Мимс, зависи от момчето. Твоя си пада по коли и спорт, затова подарък в тази насока би го зарадвал страшно много. Моят никога не би си и помислил за такова нещо. ;д С романтичните подаръци е същата работа - зависи от човека.
peti123, плюшената играчка е по-подходящ подарък за момиче, макар че и някои момчета биха се зарадвали. Дали твоето момче ще оцени този подарък, само ти можеш да кажеш, защото ти го познаваш.
mimsssssss
12-14-2012, 10:31
Аз дадох пример с моя, но просто да се търсят мъжки подаръци, а не дамски. Колкото до козметика или електроника - той сам си ги купува/избира. Освен ако не ми посочи нещо, не бих му взела на своя глава.
едит: Има и такива стъклени шахове, които са много яки.
Може и комплект енциклопедии и карта за по-авантюристичен дух
Да речем капан за сънища и т.н.
Аз на моя му дадох 200лв за да си ги прибави към спестяванията за курсове за книжка. Помолих и приятелите му от Холандия да помогнат малко, за да ги съберем навреме, понеже това е мечтата му.
Другото беше една огромна картичка от името на всичките му приятели, понеже той живееше в Холандия и се върна тук заради мен ис ега приятелите му са далеч и ги помолих всеки да го поздрави с нещо, понеже той има рожден ден на Коледа. Така тази картичка ще го подсеща, че макар и далеч приятелите му винаги ще са до него.
Една кошница с вино, сирена, грозде, 2 винени чаши и една торта във формата на уиски.
200лв кеш
Картичката беше 3,60
Кошницата с лакумства и вино 35лв
Тортата 25.
Кошницата според мен е перфектен подарък и не е много скъп. Ще се почерпите с вино (има вино, уиски, ликьори и какво ли не...има и без алкохол), храните са различни от сладки неща като бонбони във формата на сърца, екзотични плодове и тн., чашите стават за спомен и могат да се гравират по желание.
И все пак имай в предвид за в бъдеще, че Коледа си е Коледа и като обичаш някой ще искаш той да се зарадва на това, което му подариш. Да всеки подарък ще стане, но друго е да видиш светлинка в очите му. Занапред събирай пари от по-рано, за да не се тревожиш после.
strawberry88
12-22-2012, 20:38
http://www.youtube.com/watch?v=Edy3VKQ5AsI&list=PLSGyFWigBwGWPt3HhDa5-1Fu5Ff4dh9Xe&index=1