View Full Version : Бивша на най-добрия ми приятел
imjustaboy
12-10-2012, 19:49
Здравейте. Има една дилема, която ме гвозди от няколко дни. Запознах се наскоро с бившата на най-добрия ми приятел. Тя ме заприказва първа, тя ме намери във Фейсбук, тя ми пише първа всеки път. Не знам обаче дали е правилно. Говорих с него, каза че въобще не го интересува тя, нарече я курва, материалистка и съм се забърквал в проблеми, ако започна да се занивам с нея. От друга страна обаче доста ми допада и на външен вид, и на характер. Какво ще ме посъветвате?
Mr.Killer
12-10-2012, 20:07
Ами щом най-добрият приятел ти казва ,че ще си имаш проблеми с нея ,то явно е така. Все пак той е бил заедно с нея и знае що за стока е. И все пак е най-добрият ти приятел не би трябвало да те лъже. Но нищо не ти пречи да излезете 2,3 пъти да се опознаете по-добре и сам да предцениш заслужава ли си това момиче. :)
xXxPETYAxXx
12-10-2012, 21:07
Абе честно да ти кажа, една жена няма как да е материалистка, ако мъжа до нея не й го позволява. В смисъл, че ако не й купуваш всякакви простотии, които е поискала, ако не й плащаш кафетата всеки път и т.н. не я караш да очаква от теб да й угаждаш материално и финансово - няма за какво да я наричаш така. А, ако си позволявал да те използва - това, че ти се е качила на главата е твоя грешка.
А, това, че те е намерила без да се познавате и те е заприказвала - може и да се опитва да направи гадно на бившия си. Всякакви подобни има - особено пък, ако са скъсали скоро й иска да му "отмъсти"
Възможно е и да те харесва - няма как да знаем.
Щом я харесваш - нищо не пречи да опиташ.
Dark_Angel_
12-10-2012, 21:29
Може тя да иска да му отмъсти, но може и неговата реакция да е такава, защото още е афектиран от раздялата им. Проучи нещата за нея, 100% ще имате и други общи познати. Тя една девойка ако е такава ще си има име и репутация ;)
rusoto_baby_f
12-10-2012, 22:18
Абе честно да ти кажа, една жена няма как да е материалистка, ако мъжа до нея не й го позволява. В смисъл, че ако не й купуваш всякакви простотии, които е поискала, ако не й плащаш кафетата всеки път и т.н. не я караш да очаква от теб да й угаждаш материално и финансово - няма за какво да я наричаш така. А, ако си позволявал да те използва - това, че ти се е качила на главата е твоя грешка.
А, това, че те е намерила без да се познавате и те е заприказвала - може и да се опитва да направи гадно на бившия си. Всякакви подобни има - особено пък, ако са скъсали скоро й иска да му "отмъсти"
Възможно е и да те харесва - няма как да знаем.
Щом я харесваш - нищо не пречи да опиташ.
е това е..Съгласна съм
al_green
12-11-2012, 09:13
Ти вече си решил какво да правиш и това, от което имаш нужда е някой да ти каже "Абе изобщо да не ти пука, те нали не са заедно вече" или "Пробвай, нищо няма да загубиш". Дори и 20 човека тук да ти кажат, че не е правилно да пробваш и само един да те подкрепи, ще ти бъде достатъчно да се успокоиш, че и други мислят като теб. Истината е, че независимо от това какво е казал приятеля ти, ще го нараниш много ако опиташ. Замисли се какво губиш и какво печелиш.
Bros' Code! Bros before hoes !!!
Ти вече си решил какво да правиш и това, от което имаш нужда е някой да ти каже "Абе изобщо да не ти пука, те нали не са заедно вече" или "Пробвай, нищо няма да загубиш". Дори и 20 човека тук да ти кажат, че не е правилно да пробваш и само един да те подкрепи, ще ти бъде достатъчно да се успокоиш, че и други мислят като теб. Истината е, че независимо от това какво е казал приятеля ти, ще го нараниш много ако опиташ. Замисли се какво губиш и какво печелиш.
Подкрепям.
Аз ако бях на твое място не бих се занимавал, но щом толкова ти допада я изчукай 2-3 пъти и я зарежи.
imjustaboy
12-11-2012, 18:54
Всъщност, напротив... Въобще не съм решил какво да правя, за това и направих темата. Даже повече клоних към това да не се пробвам с нея. Днес ми обясни, че е курва за него, за това, че се е чукала с друг, докато е ходила с него.