Влез

View Full Version : Въпрос към момчетата

koteto4
12-11-2012, 16:26
Момчета , ако има момиче , което ви харесва ,бихте ли искали тя да дойде и да ви каже в очите всичко ,което чувства , или ще приемате това като признак за слабост ?

Meow0001
12-11-2012, 16:28
Ами по принцип момчетата са глупави и няма да разберат ако някое момиче ги харесва. Те не са много умни, така че по добре да се каже направо в очите. Проблема е че тия същите момчета се правят на псевдо мъжкари и едва ли ще се опитат да покажат някакви чуства. Момче съм, така че разбирам тези неща.

Dark_Angel_
12-11-2012, 16:33
от чисто мъжка гледна точка ти го казвам - НИЕ НЕ РАЗБИРАМЕ ОТ НАМЕЦИ. От друга страна пък и девойките понякога правят супер странни неща. Харесала си е примерно някой, но без да е показала каквито и да било признаци очаква той да направи нещо. А пича и идея си няма, че тя има изпитва нещо към него

koteto4
12-11-2012, 16:41
забелязала съм , че в случай , когато момиче , признае на момче , че го харесва момчето някак придобива самочувствие .. нещо от сорта на : тя ме харесва ,велик съм , ще се правя на недостъпен , че да ме хареса повече . Напротив , като започвате да се правите на недостъпни , повече отблъсквате момичето отсреща ..
има ли го и момента , че като момичето е признало на момчето , значи е слаба , не може да контролира чувствата си и т.н ? или не го приемате по този начин ?

Dark_Angel_
12-11-2012, 16:42
айде сега, само за да не излезе тя слаба да не изказва чувствата си, глупаво е според мен

koteto4
12-11-2012, 16:45
не не , не ме разбра правилно :D да , хубаво е всички да споделят това , което чувстват .. просто съм била очевидец на случай , в които момичето и момчето се харесват , момичето признава на момчето и той изведнъж спира да я харесва .. губи интерес към нея , вече е под нивото му , щом не се контролира

Dark_Angel_
12-11-2012, 16:46
не не , не ме разбра правилно :D да , хубаво е всички да споделят това , което чувстват .. просто съм била очевидец на случай , в които момичето и момчето се харесват , момичето признава на момчето и той изведнъж спира да я харесва .. губи интерес към нея , вече е под нивото му , щом не се контролира

ами за това хората се опознават малко преди да започнат някаква връзка

koteto4
12-11-2012, 16:48
ами това беше случай , в които двамката се познаваха повече от година : ) не винаги времето ти дава някаква гаранция , че нещо ще се получи ..

Mr.Killer
12-11-2012, 17:16
ами това беше случай , в които двамката се познаваха повече от година : ) не винаги времето ти дава някаква гаранция , че нещо ще се получи ..

Много си прав за жалост. Аз също се познавах с едно момиче от 4,5 месеца и накрая се провалих. В началото и предлагах по ФБ(по-принцип не правя така ,но тогава го направих от глупост). И отговора и беше ,че е още много рано за това.Пишехме си,излизахме заедно,в течения на обстоятелствата се стигна дори до целувки страстни и сякакви други(мислех ,че ме харесва щом се целува с мен) ,но преди 2 седмици се хвана с друг и ми каза ,че ме харесвала много ,но като приятел. И общо взето лапнах мекия. Явно не ми беше писано да бъда с нея. А относно темата. Според мен е доста трудно да разбереш ,че момичето ти намеква нещо. Момичетата обичат да се прегръщат,да се милват на момчетата и тнт. Да не казвам "никога" ,но трудно може да разбереш ,че момичето ти намеква нещо. Както каза освен да ти каже истината в очите друг начин няма. А това ,че повечето са идиоти и си мислят ,че могат да се подиграват с чувствата на момичето и ,че момичето ще чака тях ,тогава те много грешат. :)

Geor4
12-11-2012, 17:30
Зависи, ако знаех дали някой ме харесва, тогава и аз бих взел действия.

ForzaFelipe
12-12-2012, 13:07
Момчетата сме тъпички,няма кво да се лъжем...Намеците трудно ги разбираме или не че не ги разбираме,но не им обръщаме внимание,защото повечето момчета си мислят че всяко движение на дадено момиче е намек за нещо 8-) Аз лично не мисля че ако момичето си признае чувствата първа,няма да се приеме като признак за слабост(поне от мен) даже обратното,а дали ще се надуе момчето след това си зависи от него.

skromno
12-12-2012, 14:39
Абе тъпи сме били момчетата.Я не се излагайте.Всеки един от нас може да разбере дали дадено момиче се мъчи да му се хареса.Просто не винаги харесваме точно това момиче.С риск да прозвуча надут,наперен самохвалко ще кажа,че доста момичета са реагирали по странен за мен начин да дадени случки,но просто не отговарям на тяхната "игра",защото не са мой тип момичета.Просто и елементарно.Моя съвет е просто да направиш тук там леки намеци,че го харесваш и той ако изпитва същото към теб ще ти отвърне със същото. ;)

SHPAIdURmeN
12-12-2012, 15:48
от чисто мъжка гледна точка ти го казвам - НИЕ НЕ РАЗБИРАМЕ ОТ НАМЕЦИ. От друга страна пък и девойките понякога правят супер странни неща. Харесала си е примерно някой, но без да е показала каквито и да било признаци очаква той да направи нещо. А пича и идея си няма, че тя има изпитва нещо към него

Мдааа..... :D

Woland
12-15-2012, 23:26
Аз лично много бих се зарадвал ако момичето което харесвам ми признае всичко което изпитва.Не мисля, че е признак на слабост, но такива неща не се казват ей така, трябва да е в точния момент на точното място.