View Full Version : Един много кух въпрос, на който бих се радвал да ми отговорите...
Първо бих искал да попитам какво точно представлява женския оргазъм ? При мъжете е ясно... Ръгаш докато не ти стане готино и не свършиш, но при жените как точно се случва това... Имам предвид следното: Когато мъж и жена правят секс и когато мъжът свърши, значи ли, че жената също е свършила ? Не естествено... Смисъл когато един мъж свърши, на него не му се е*е повече... И как жената остава задоволена.. Или когато жената свърши, а мъжа не е още на жената не й ли е гадно ? ;д Какво точно представлява еякулацията при жената... И по принцип чувството на изтръпване на цялото тяло и най - вече там долу еднакво ли е при мъжа и жената ?
Секса е по-приятен когато не само мислиш за себе си, но и доставяш удоволствие на партньора ти. Има много начини да накараш човека, с когото правиш секс да "свърши", било то жена или мъж.
офф топик - на колко си? пол? девствен/а предполагам?
BloodY_MerY
12-11-2012, 17:49
Първо бих искал да попитам какво точно представлява женския оргазъм ? При мъжете е ясно... Ръгаш докато не ти стане готино и не свършиш, но при жените как точно се случва това... Имам предвид следното: Когато мъж и жена правят секс и когато мъжът свърши, значи ли, че жената също е свършила ? Не естествено... Смисъл когато един мъж свърши, на него не му се е*е повече... И как жената остава задоволена.. Или когато жената свърши, а мъжа не е още на жената не й ли е гадно ? ;д Какво точно представлява еякулацията при жената... И по принцип чувството на изтръпване на цялото тяло и най - вече там долу еднакво ли е при мъжа и жената ?
Няма как една жена да ти каже дали е еднакво при и нея и при и мъжа.Няма как да разбереш женския оргазъм няма и как ние да разберем вашия!
ShtrudeL
12-11-2012, 17:52
Когато жената свърши, а мъжа не - могат да си продължат докато и мъжа не свърши.
Когато мъжа свърши, а жената не - ..ами до там със същинския секс. ^^
BloodY_MerY
12-11-2012, 17:56
Когато жената свърши, а мъжа не - могат да си продължат докато и мъжа не свърши.
Не ти се отдава много философията.Дори самото ти аз трудно или пък въобще не може да си асимилира какво каза за да се направиш пак на интересна и ония подгласници - твоите да те аплодират пак.Ама то е само тук във форума както разбрах - навън не е розово положението!
KpacuMup
12-11-2012, 17:58
... Смисъл когато един мъж свърши, на него не му се е*е повече...
Кой е казал, че на мъжа не му се ебе след оргазъм? И при жените също? Напротив! Повече оргазми, повече удоволствие. ;)
Ако мъжът свърши,а жената-не.. има пръсти, език, 2ри, 3ти път... и такам.
Ако жената свърши, мъжът си продължава и такам. Жената може да си свършва много пъти...
Хубаво е човек да не е егоистичен в кревата и да гледа не само собственото удоволствие, ами и това на партньора.
^ Нещо подобно щеше да е и моят отговор.
Нее, това е само ако мъжът не може да продължи втори път (което ще е малко странно за млад човек). Тогава може да я накара да свърши с пръсти и език.
Стига яжте Щрудела бе ... :D