Влез

View Full Version : старата любов

AneLLiqq
12-12-2012, 19:15
Според вас вярно ли е изречението " Старата любов ръжда не хваща. " :)

xXxPETYAxXx
12-12-2012, 19:18
Не.

TheBeliever
12-12-2012, 19:19
Донякъде.

Но това не означава, че като се появи бившия и ти се подкосяват краката от любов. Нито пък, че като ти свирне се връщаш. По-скоро остава едно топло чувство при спомена за "добрите стари времена". Спомен за любовта, но не и самата любов.

Azoria
12-12-2012, 19:20
Когато наистина обичаш един човек не можеш да го забравиш напълно. Може да няма чувства, но ще остане белег от тях. Именно този белег и носталгията по хубавото,което е било може да подтикне към възобновяване на чувствата и все пак не е задължително.

granger
12-12-2012, 19:22
Донякъде.

Но това не означава, че като се появи бившия и ти се подкосяват краката от любов. Нито пък, че като ти свирне се връщаш. По-скоро остава едно топло чувство при спомена за "добрите стари времена". Спомен за любовта, но не и самата любов.
Съгласна.

marilyn
12-12-2012, 19:28
Не.
Ако след години срещнеш някоя стара голяма любов и нещо ти трепне.. това не значи, че "ръжда не хваща". Може да е просто спомен, носталгия и тн...

Dark_Angel_
12-12-2012, 19:36
НЕ!!! Обичал съм и то доста силно, но тази, която обичах най-много г*за си да съдере не може да направи нищо, за да се върнат чувствата ми към нея.

HollyGolightly
12-12-2012, 19:41
Донякъде.

Ето това

3oPuTy
12-12-2012, 20:05
Относително е ... Зависи от човека,от обстоятелствата и прочие :)

IseeDEADbodies
12-12-2012, 20:05
ръждъ ни фащъ !

shmatarok
12-12-2012, 20:08
По-скоро не.

GLaDOS
12-12-2012, 20:52
Относително е ... Зависи от човека,от обстоятелствата и прочие :)
или

По-скоро не.

DragonLady
12-12-2012, 21:22
Донякъде.

+1
И много зависи от хората и това каква връзка са имали.

rusoto_baby_f
12-13-2012, 00:00
не, не мисля, че е вярно

ShtrudeL
12-13-2012, 03:59
Според вас вярно ли е изречението " Старата любов ръжда не хваща. " :)

Не.
Просто остава като хубав спомен.

fenkaaa
12-13-2012, 05:34
Макар че сегашният ми приятел е единственото момче,на което съм казвала "Обичам те" и единственият,с който съм го чувствала.. смятам,че по един или друг начин обичаме всеки,който влиза в живота ни по различен начин,с разликата,че винаги един/а от тях ще е онази "епична" любов,както се казва в 1 клип :D Но както каза TheBeliever,остават хубавите спомени за любовта,но не и самата любов :)

IoAnKa_SwEeT
12-14-2012, 14:28
" Старата любов ръжда не хваща. " хм според мен в сърцето на всеки човек остава малък белек от старата любов :)

abvd
12-14-2012, 18:00
По-скоро ДА !

slimbo
12-15-2012, 06:58
Донякъде.

Е извинявайте ама тва на наща възраст не е любов /в повечето случаи , ако беше нямаше да се зарязват хората толко лесно / ,но ако си обичал наистина си обичал дълго и продължително и е имало нещо / представи си 2 деца са били бфф после гаджета и така примерно до по - големки и в 1 момент поради обстоятелства се разделят и после като се видят мислиш ли , че ще са си безразлични / , но според мен любовта не е толкова в човека колкото в спомените , които са нещо отминало и , ако дадения човек се е променил :/ ... !

bitchwolf
12-15-2012, 08:23
И да и не. Някои хора преживяват нещата и продължават, обичат отново, на други им трябва повече време, а на трети нищо не им помага и никога не се откъсват от спомените. Като не говоря само за тинейджъри, а за хората във всички възрасти.