Влез

View Full Version : Как да постъпя с него?

antoniq_96
12-12-2012, 19:36
Много харесвам едно момче ,но той е срамежлив и едва ли първи ще се осмели да ми предложи за това реших аз да му предложа ,но как да стане?Някакви идеи нещо от сорта : Здравей много те харесвам ли ? иначе си общуваме от време на време много е мил е понякога странен и потаен ама нали е зодия скорпион :)

HollyGolightly
12-12-2012, 19:44
Опитай се първо да се сближиш с него, да го опознаеш. И може да не е срамежлив, просто да не му се занимава.

Azoria
12-12-2012, 20:08
Здравей много те харесвам ли ?

НЕ!

иначе си общуваме от време на време много е мил е понякога странен и потаен ама нали е зодия скорпион :)

Общувайте си повече. Ако усетиш, че има нещо към теб - изчакай удобен момент и го целуни. От там нататък....

smile12345
12-12-2012, 20:09
ама как си общувате (за какво си говорите, често ли..)..познаваш ли го добре, той въобще знае ли, че го харесваш?...Уточни малко..;дд...и само да спомена, че момчетата са тъпи и изобщо не схващат намеци-тоест добре си се ориентирала да му кажеш директно..

GLaDOS
12-12-2012, 20:49
...и само да спомена, че момчетата са тъпи и изобщо не схващат намеци-тоест добре си се ориентирала да му кажеш директно..

Тъпи е грубо,но Yep \\:D/

Dark_Angel_
12-13-2012, 04:09
и само да спомена, че момчетата са тъпи и изобщо не схващат намеци-тоест добре си се ориентирала да му кажеш директно..

смайлче са да те светна нещо, ние за нас можем да си говорим така, ама от вас казано звучи доста гадно, едва ли не сме някви пълни малоумници ...

HollyGolightly
12-13-2012, 05:04
...и само да спомена, че момчетата са тъпи и изобщо не схващат намеци

Ще ме извиняваш много , но ако наистина си на 15 както пише в профила ти, кога успя да натрупаш толкова опит, че си правиш такива генерални заключения?

fenkaaa
12-13-2012, 05:31
Сподели му как се чувстваш,по-добре да опиташ,отколкото да се чудиш какво би било.

smile12345
12-13-2012, 07:08
//съжалявам, не съм искала да ви обидя ;дд...ама си е така...//
Авторке, поговорете си малко по тая тема, може да се окаже, че и той те харесва и като си изясните нещата може да се осмели той да ти предложи..

Nakadah
12-13-2012, 08:40
и само да спомена, че момчетата са тъпи и изобщо не схващат намеци-тоест добре си се ориентирала да му кажеш директно..

Интересен начин да кажеш, че ние не витаеме в облаците и не мечтаеме 24/7 за разлика от тебе

//съжалявам, не съм искала да ви обидя ;дд...ама си е така...//

В цялото училище ли си известна?

sexa_na_kompleksa
12-13-2012, 10:13
Не е нужно да му признаваш какво изпитваш. Целуни го в подходящия момент.

Azoria
12-13-2012, 11:28
Ще ме извиняваш много , но ако наистина си на 15 както пише в профила ти, кога успя да натрупаш толкова опит, че си правиш такива генерални заключения?

еми в днешно време повечето 15 годишни имат по-богат опит и от родителите ни :lol: