View Full Version : Страх ме е да и призная чувствата си!
anonimen3
12-14-2012, 23:01
Здравейте, имам един сериозен проблем и той е, че съм свръхчувствителен (това е ужасно)... Та има едно момиче което познавам от доста време и я харесвам неописуемо много всичко в нея ми харесва. Бих и казал, но това от което ме е страх е да ми каже, че не споделя същите чувства към мен. Тогава съвсем сериозно просто това ще ме побърка сигурно психолог ще ми трябва. Вече ми се е случвало с едно друго момиче и повярвайте ми дори да знаех, че тя не ме обича аз продължих да я обичам и да страдам години... Затова просто ме е страх да и призная чувствата си. Някак излиза така, че предпочитам да не знае и да страдам, отколкото да знае да не ме харесва и да страдам още повече... Просто не е нормално да мога да обичам чак толкова. Дайте съвети какво да правя?
Поне имаш ли някакви предположения,че те харесва? Ако да,кажи и какво чувстваш,пък дано ти отвърне,ако не .. по-добре си замълчи за момента,щом толкова много ти се отразява.Опипай 1-во почвата и тогава действай.
Това ,че един път се е случило,не мислиш ли ,че не е гаранция ,че ще се повтори?След като изпитваш нещо към някого,не е ли по-трудно да го таиш в себе си?Иначе ще стоиш в невидение още толкова време,докато сам не се откажеш,но не е ли по-добрият вариант да споделиш и да ти олекне,а има и вариант тя също да има нещо към теб.Мисля,че ти действаш по по-болезненият начин,не бъди мазохист.Каквото е писано ще стане,стига да имаш готовността да приемеш и отрицателен отговор.
Успех.
fenikss_
12-15-2012, 06:26
Просто не е нормално да мога да обичам чак толкова. Дайте съвети какво да правя?
^^ Oo,напротив,нормално е,но от това само ти ще страдаш.
Промени се или поне се опитай.
Да не ти пука,като те зареже една, си хващай нова, даже 2...или ги зарязвай ти,преди те да те зарежат.
Трябва да си по -непукист,за да ти е добре в тоя шибан живот.
Мисля, че трябва да опиташ. Не може да се случва само лошо, в живота има равновесие. Рано или късно ще ти се получи хубава връзка, но ако си премълчаваш чувствата това няма как да стане. Успех. :)
Dark_Angel_
12-15-2012, 11:10
как може да обичаш някого без дори да го познаваш, без да си прекарал някакво време с този човек ...... има ОГРОМНА разлика между това да си ВЛЮБЕН и това да ОБИЧАШ някого. Аз (колкото и да не ви се вярва) също съм доста чувствителен и знам как се чувстваш. Само че това не е обич, а просто влюбване. При някои хора отминава по-бързо, при други е по-бавно и трудно, но това са просто чувства и повярвай ми дори и в една връзка, рано или късно те изчезват, за да се превърнат, в най-добрия случай, в истинска любов, но това става с времето и най-вече като опознаеш истински човека до себе си (тва изречение май стана прекалено дълго о.О)
strawberry88
12-15-2012, 11:21
Признай и!!!
anonimen3
12-15-2012, 12:27
@Dark_Angel_ ние сме приятели от доста време и я познавам доста добре!
@fenikss_ като ме зареже просто няма как да не ми пука, а това да си търся нова е доста трудно защото много рядко се намират момичета които наистина да харесам. Пък винаги съм търсел сериозна връзка.
BitchPlease)
12-15-2012, 22:03
Не тръгвай изведнъж да и казваш какво чувсташ . Просто започни да се държиш по различно, направи някакви намеци да се досети и й следи реакцийте.