Влез

View Full Version : Харесвам най-добрия си приятел !

Ice cream
12-15-2012, 09:06
Мисля ,че от заглавието се подразбира проблема ... наистина страшно много се привързах към най-добрия ми приятел ... не искам да му казвам сега ,защото мисля ,че е рано ... познаваме се от 5 месеца ,но си мисля ,че и той ме харесва ... проблема е ,че хем се държи хубаво с мен ,но и ми споделя кой харесва ... обаче започвам да се съмнявам ,защото при един наш разговор дори не знаеше какъв цвят са очите на момичето :Д предполагам ,че има много хора които се интересуват и хора с по-голям опит от мен минали през този проблем ... много бих се радвала на всякакъв съвет ... особено от момчета в същата ситуация и ако може да ми обясните някой от действията си спрямо момичето ... Благодаря предварително:))

musicinmyveins
12-15-2012, 10:13
Ако наистина ти е най-добър приятел няма как да разбереш.Аз лично за 5 месеца не вярвам да сте си най-най ама ок.Та нещата са такива-Има шанс и 2мата да се харесвате,но да не ходите заради приятелството ви.Има шанс единия да харесва другия (в случая ти него ) пък той тебе не.Тогава ще гледа на тебе с други очи.
В крайна сметка си пре*бана и в 2те ситуации,защото ако наистина ти е приятел ще си развалите приятелството след като скъсате (което ще стане бързо съдейки за възрастта ти по написаното). Ако не ти е приятел пак си пре*бана.Ако му кажеш няма да сте в изходно положение.

Ice cream
12-15-2012, 10:29
Значи само разбрах ,че от цялата работа съм пре*бана :Д и как ще гледа на мене с други очи ?

Mary_Jane_69
12-15-2012, 10:32
успех :)

Dark_Angel_
12-15-2012, 11:20
една позната преди доста време ми каза следното нещо: тайната на една сериозна и успешна връзка е човекът до теб да бъде и твой най-добър приятел. В днешно време това почти не се случва, но ако успееш да го постигнеш печелиш наистина много. Жалко, че много хора просто не го осъзнават това - ще си спестят много разочарования :/

Ice cream
12-15-2012, 11:42
Благодаря ,че сподели и с мен ! :)

marilyn
12-15-2012, 12:14
Деца, не си разваляйте приятелствата, щото мислите, че се харесвате и тн...

mads13
12-15-2012, 20:57
Случи ми се нещо подобно преди време.. Само,че аз и моя най-добър приятел (момче) се познаваме от 7 години.. Първите няколко години се харесвахме,но после всичко изчезна.. Сега наистина сме най-добри приятели и мога да му споделя всичко.. Та по твоята тема.. Според мен не се познавате толкова добре..Поне година мисля,че е добре да има,за да го наречеш най-добър приятел.. Риск печели,риск губи.. Може да пробваш,да му признаеш чувствата си или поне да му ги намекнеш.. Пък,ако той се усети и чувствата не са взаимни му обещай,че в най-скоро време ще спреш да го харесваш и ще сте си приятели.. Пък според мен е по-добре,ако няма взаимни чувства,да имате колкото се може по-малък контакт,защото ще ти е много кофти,когато си намери аверка и така.. По мнението на Dark_Angel_ съм напълно съгласна,но мисля,че вие не може да се наречете най-добри приятели.. Помисли дали няма още какво да му опознаваш..Все пак успех ! :)

Ice cream
12-16-2012, 07:58
Аз нямам никакво намерение да му споделям чувствата си още , много е рано ... аз само намеквам ;д и си мисля ,че чак другата година може да стане нещо и тогава да рискувам ... а мен просто ме интересуваше дали има вариант ако той има някакви чувства обаче да ми каже ,че харесва друго момиче ... и момчета вие правили ли сте го ? :)

slimbo
12-16-2012, 10:20
Тука се отваря дилемата :
"Да бъдете най-добри приятели дълго или да имате връзка , след която приятелството ви най-вероятно ще отиде по дяволите " ти си прецени

Dark_Angel_
12-16-2012, 23:53
Тука се отваря дилемата :
"Да бъдете най-добри приятели дълго или да имате връзка , след която приятелството ви най-вероятно ще отиде по дяволите " ти си прецени

ммммм не съм много съгласен с теб, не е задължително винаги да става така :)

Renesme Cullen
12-30-2012, 14:57
И аз съм така, само дето го познавам от 7 години и половина и сме най-добри приятели от 2-3. По темата съм абсолютно съгласна с Dark_Angel_ и държа на такъв тип връзки, защото при тях познаваш отлично човека до себе си и няма какво да криете, както ако сте просто познати или приятели, ама не съвсем.

magita
12-30-2012, 15:49
как ставате най-добри приятели само вие си знаете... Да ви имам и приятелството (:

smilelady
12-30-2012, 16:14
Ами много е кофти в това положение. Била съм на твоето място, знам какво е. Но от друга страна ако не рискуваш, никога няма да разбереш и дори той да има нещо към теб в момента, ако отлагаш прекалено дълго, той може да реши, че нямаш интерес и да продължи напред.

wasch0
12-30-2012, 18:09
Ако мислиш, че го харесваш, че между вас ще се получи и приятелството ви е достатъчно истинско - действай! Намекни му, че го възприемаш като нещо повече, а ако и той изпитва същото към теб какво по-хубаво от това. НО ако си несигурна изчакай. Времето ще покаже всичко.

daniel1995
01-01-2013, 20:08
Аз на твое място би го завел на някое тихо и сладко местенце и бих го целунал. Рисковано е, ама е яко. :D

draid
01-01-2013, 20:18
То пък и едно приятелство така ... по -добре се опитай, може чувствата да са взаимни.

slimbo
01-02-2013, 09:35
ммммм не съм много съгласен с теб, не е задължително винаги да става така :)

Ами по принцип винаги има изключения ....

DENKAZ
01-03-2013, 00:39
Деца, не си разваляйте приятелствата, щото мислите, че се харесвате и тн...

Взимаш ми думите, тези глупости само развалят доброто приятелсвто (ако наистина е толкова добро).

Korrnyy
01-03-2013, 01:19
Дам.. Недейте да си разваляте приятелството. И аз бях в същото положение /само че с момчето се познаваме от 5 години и наистина ми е добър приятел/ преди 2-3 години, но реших да си замълча и ми мина.. Сега съм щастливо обвързана с друг мъж и се радвам, че приятелството ми с въпросното момче продължава да се развива с пълна сила :)

EternalDream
01-03-2013, 11:37
Потрай. Ще дойде ден, ще пораснете, ще се погледнете с други очи. Кой знае - може тогава и той да те хареса :)

dulcinea17
01-03-2013, 14:28
С времето ще стане ясно дали и какви чувства има и той. Не избързвай.

eli23
01-08-2013, 17:05
Не е много добра идея да ставаш гадже с най-добрия си приятел, аз съм правила тази и грешка и от приятели станахме врагове, е сега пак сме приятели, но....