View Full Version : Объркана съм до няма и къде..
Да, не знам какво да правя, какво да кажа, това не съм аз...
Започвам от начало.. С него не се познаваме от дълго време, даже изобщо.. Мога да кажа, че съдбата изигра голяма, да не кажа огромна роля в запознанството ни.. От първия момент, в който го видях, нещо в мен трепна. По принцип това ми се случва рядко, както и да е.След постоянна комуникация се случи.. -последва целувка, втора, трета.. 10та.. Така сме от три дена.. Да, но той ме разиграва.. Това между нас било приятелство, нямало разлика дали е връзка или не.. Е как? Нали връзките уж са по-съкровени и интимни..
Когато е около мен не мога да мисля трезво, да , знам че ме разиграва, знам че съм поредната играчка в ръцете му, но винаги се вцепенявам.. Сякаш има змийска отрова в мен и не мога да помръдна, не мога да му кажа, че не искам да сме просто приятели, които се целуват.. Искам да знам, има ли смисъл да се боря, или да спра..но не мога, аз съм като кученце,като мекотело.. А по принцип аз контролирам положението, всичко става както на мен ми харесва..
Даже не знам защо я пускам тази тема.. Трябва да се стегна.
Няма как ние да ти кажем дали има смисъл и дали ще ти се получи нещо. Ама като той играе играта.. играй я и ти. Ако си струва де.
Тва дали си струва си го задавам сама на мен, ясно ми е,че не можете. Да я играя, лесно е да се каже.. по принцип би ми било лесно и да го направя.. ама сега както казах, просто не мога.
^^Тогава не се занимавай.
Нда, май е най-добре да му тегля хикса.. Въпреки, че като му зададох въпроса "Ти май само ме разиграваш", той отрече, а попринцип не е от типа хора, които крият истината... Колкото и да е гадна я казва..
Psyko Nuts
12-15-2012, 19:49
Не се виждай с него. :)
Не го заслужава , не си струва ...
тебе те боли , а той пирува .....
xXxPETYAxXx
12-16-2012, 06:29
Това не е разиграване, ако те разиграваше нямаше да знаеш как приема отношенията ви. Просто си е казал, че не иска да е във връзка.
Като не ти изнася това положение - излез от него.
Wednesday666
12-16-2012, 06:34
Не ми се вярва да не иска връзка с теб.
Може по принцип да не иска връзка, по-скоро да го е страх или нещо такова.
Според мен трябва да се дръпнеш малко, остави го той да поеме инициативата.
Ако го направи- значи има някакъв лъч надежда.
Violenza
12-16-2012, 07:53
Въпреки, че като му зададох въпроса "Ти май само ме разиграваш", той отрече, а попринцип не е от типа хора, които крият истината...
Да, сигурно в очите ще ти каже "ми да, само се развеселявам с теб". Много ясно, че няма да си го признае, колкото и директен и прям да е по принцип. Но е достатъчно показателно, че тръгва да те целува, а после ти обяснява, че сте приятели. Ако искаше връзка с теб и съответно както е в момента, ти си му показала, че също искаш, в никакъв случай нямаше да ти се обяснява за приятелството.
А ти след като ги осъзнаваш тези неща, което е хубаво, си в състояние да вземеш решение дали да се хващаш на въдицата.
Ох.. когато не съм с него мисля що годе трезво, казвам си "да, Павлино, всичко е до тук, ще отидеш и ще му кажеш,че той няма право да те разиграва" , а когато дойде времето да говоря.. всичко това се изпарява..
Не позволявай да те разиграват, сега ако на тия години свикнеш, че всеки си прави с теб каквото си иска... е утре в някоя наистина сериозна връзка?!
Когато нещо не ти харесва- отиваш, казваш, правиш така, че да се промени. Другото е мазохизъм.
sexa_na_kompleksa
12-16-2012, 08:52
Игнорирай го. По реакцията му ще разбереш дали да се откажеш от него наистина, или не.
strawberry88
12-16-2012, 09:04
Зарежи го.
Мдааа. Просто не се занимавай с него.
Остави го. Ако има нещо към теб ще те потърси. Ако не - си спестяваш излишния филм, който и ще разрастне с времето.
Нали.. аман от мъжки путки ;)
Ндам, знам че сте прави, стягам се и слагам край.. или поне така си мисля..
Хм, май няма да мога..
ще опитам пък квот-тва. : )
Никой не може, когато е завладян от чувствата, но си струва да опита..
Напълно съм съгласна.. в случая, както и във всички други попринцип е много важно да се мисли трезво, колкото и да е трудно.. и въпреки ,че го осъзнавам, въпреки че всеки го осъзнава, е наистина.. да не кажа непосилно.
Dark_Angel_
12-16-2012, 23:58
Ами някой малко по-горе беше написал/а и ти да играеш играта. Напълно съм съгласен. Игнорирай го за известно време. Остави го той да те потърси. А ако случайно не го направи, значи си направила правилния избор.
Добре, в крайна сметка ми кипна и си поставих нещата на масата както са, след ден и половина разговори и обяснения, той заяви,че желае да сме заедно...не просто като приятели..
да се надявам само, че това не е временно състояние или ,че не съм го притиснала..
това момченце, това момченце, под кожата ми е..
Е, ако се е почувствал притиснат.. не вярвам да се съгласи на връзка. По-скоро и той иска, но досега се е правил на големия женкар. :)