Влез

View Full Version : Моят роман :D

kayns
12-16-2012, 19:34
Ето я и моята маалко странна и объркана история :D
1-ви казус
Всичко започна в края на миналата учебна година, когато отидохме на двудневна екскурзия с още един клас.Още на качване в автобуса мернах едно хубаво момиче, което не помня да бях виждал.Разбира се, запознахме се с Б.при първа възможност:D(тя беше с едно друго момиче, което вече познавах и явно бяха добри приятелки), а аз през цялото време се чудех как не съм я забелязвал,тъй като живея в сравнително малък град и горе-долу всички се познаваме-явно не беше от най-вървежните(е, на мен изобщо не ми пукаше, защото ме кефеше ужасно много).Та така, нещата потръгнаха:ходихме на басейн и в един манастир с другите.На 2-3 пъти ни се удаде възможност да се отделим тримата-аз, Б. и приятелката :D.Б. също се опитваше да флиртува, лекичко да ми се натиска(съвсем невинно) и искаше да се снимаме почти навсякъде. На всичкото отгоре разбрах, че се кефи на метъла също като мен. Като цяло Б. и приятелката се цепеха от другите, така че останах с впечатлението че си пада затворена.Още повече, че бях (почти) единственото момче, с което контактуваше.Някъде там разбрах, че всъщност е от едно близко село, което донякъде отговаряше на въпроса ми защо не съм я засичал.Когато се върнахме, й взех skype-а и реших да действам по-директно-все пак екскурзията беше минала добре, а и наближаваше ваканцията :D.След един-два дена чатене й предложих да се видим някой път, на което тя отговори:„Не излизам с момчета”.Аз, разбира се, се учудих и след известно разискване стана ясно, че времето не е подходящо.Бях подушил, че има някакъв проблем и я попитах направо, но тя отрече.Вече бях видял, че е неопитна и предположих, че просто не е готова, така че реших да я изчакам. Срещахме се случайно няколко пъти в даскало, но си говорихме клишета-Как си и.т.н. Аз пак опитах да поставя въпроса, но тя постоянно го отбягваше.Обаче аз винаги оставах с чувството, че се радва да ме види, особено ако не сме се виждали известно време-едва ли не зяпваше като ме види, усмихваше се и.т.н. Някъде там разбрах(по-точно се досетих) кой е баща й(аз го познавам и даже се сетих, че известно време преди това, когато бях в магазина му, той ме попита дали не познавам дъщеря му Б.(името й не е от най-разпространените при нас). Имах информация, че Б. му е от втория брак и че е доста… консервативен с децата си-има и по-голям син- и нещата ми се поизясниха. На няколко пъти ми се стори, че с приятелката си говорят за мен, защото когато се приближих изведнъж млъкнаха, а тя ме погледна доста изненадано.Абе, 50/50 работа:D.На няколко пъти опитах да се дистанцирам, ама нищо не се получи и сега сме нещо като приятели с всички горни особености :D.
2-ри казус
Малко преди екскурзията едно друго- вървежно(когато минава, почти всички момчета се обръщат след нея)- момиче от нейния клас(Д.) май се опитваше да ми се сваля.Чудех се дали да й отговоря, защото си беше тип „кифла” и май беше имала доста гаджета, обаче един ден ми беше тъпо и й „обърнах внимание” :D.После спрях, защото иначе най-вероятно щях да изгубя шансове с Б.После, вече през ваканцията, от един доста устат приятел разбрах, че имало клюка, че сме ходели с Д.(не му бях казвал за нея).А един друг приятел ми каза, че бил видял Д. и една нейна приятелка да влизат в моята забутана улица.След 15-ти септември бяхме на здравей-здрасти, тъй като аз още имах надежди за Б.В началото на октомври пътувахме по един проект и една вечер се събрахме в по-широк кръг в една стая в хотела, в който бяхме отседнали.Приятелката на Д. също беше там и ми каза, че Д. си имала гадже и не ме харесвала вече.Обаче след като се върнахме и разбрах, че няма мърдане от ситуацията с Б. един ден ми стана тъпо и от немай-къде заговорих Д.-тя откликна и се помайтапихме малко-не изглеждаше като човек, който има гадже.След това пак минахме на здравей-здрасти .Тогава изведнъж си дадох сметка, че сякаш нещо ме възпира от това да съм по-последователен с Д.Май подсъзнателно не искам да съм с Д., за да мога да съм с Б.-нещо, за което вече на практика няма шанс…И сега съм в този омагьосан кръг…

Благодаря, че прочетохте романа ми.Мнения и препоръки приемам всякакви:P

Nikolcheto24
12-16-2012, 19:44
На 18?!Ти нещо се базикаш.

WindOfChange
12-16-2012, 19:47
Според мен изобщо не харесваш Д.
За Б. - Тъй като нея явно я харесваш може би трябва вече да и поставиш въпроса харесва ли те тя и т.н. и да не те мотае повече.

GLaDOS
12-16-2012, 21:54
Докато определяш момичетата като "вървежна" и "не от най-вървежните" и така си ги избираш,не мисля,че трябва да имаш приятелка.

Azoria
12-17-2012, 07:51
да мога да съм с Б.-нещо, за което вече на практика няма шанс…

Това как точно го установи? След като ти каза, че не излиза с момчета - ти попита ли я за причината? Ако те харесва, както се опитваш да го изкараш, все ще се намери вратичка.. ;)
Другото момиче първо я описваш като "много вървежната", после се чудиш, че държанието й не било на момиче, което си има гадже. Еми така стоят нещата при този тип кифли :D

marilyn
12-17-2012, 09:56
Абе вие на колко сте. Пробвай се с Б. ако я искаш нея...

kayns
12-18-2012, 15:04
Такаа...извинявам се за закъснението с отговора.
Под вървежна имам предвид просто момиче с опит.
Да, питал съм за причината, обаче нищо не ми казва.Винаги когато се опитам да я попитам нещо по-лично сменя темата или се измъква, а на мен ми е неудобно да я притискам много, особено като знам, че е неопитна(тя сама ми е признавала, че не е излизала с момче).
Все пак няколко пъти съм й предлагал да се видим, но тя винаги ме реже.
Azoria,имаш право.Но тя е от хората, които(почти) никога не поемат инициатива или отговорност.Така че ако АЗ не намеря вратичка, нищо няма да се получи.А аз вече пробвах всички за които се сетих...
Като цяло оставам с впечатлението, че ме харесва донякъде, но някак си просто не е на тази вълна и не й се занимава.
П.П.Не искам да звучи сякаш я обвинявам.Сигурен съм, че и аз имам някаква вина...

Azoria
12-18-2012, 17:51
Разходи се с нея след училище, било то и само да я изпратиш. Нека те поопознае. Впечатли я! Както казах - ще направи изключение, ако те харесва.

kayns
12-18-2012, 19:38
Добре, ще пробвам.Благодаря за мненията.

EverywhereWithYou
12-18-2012, 22:26
щом не поема инициатива и т.н. за кво ти е? връзка се гради от двама души... за тая д. въобще няма кво да се коментира

umri
12-19-2012, 13:41
Ето я и моята маалко странна и объркана история :D
1-ви казус
Всичко започна в края на миналата учебна година, когато отидохме на двудневна екскурзия с още един клас.Още на качване в автобуса мернах едно хубаво момиче, което не помня да бях виждал.Разбира се, запознахме се с Б.при първа възможност:D(тя беше с едно друго момиче, което вече познавах и явно бяха добри приятелки), а аз през цялото време се чудех как не съм я забелязвал,тъй като живея в сравнително малък град и горе-долу всички се познаваме-явно не беше от най-вървежните(е, на мен изобщо не ми пукаше, защото ме кефеше ужасно много).Та така, нещата потръгнаха:ходихме на басейн и в един манастир с другите.На 2-3 пъти ни се удаде възможност да се отделим тримата-аз, Б. и приятелката :D.Б. също се опитваше да флиртува, лекичко да ми се натиска(съвсем невинно) и искаше да се снимаме почти навсякъде. На всичкото отгоре разбрах, че се кефи на метъла също като мен. Като цяло Б. и приятелката се цепеха от другите, така че останах с впечатлението че си пада затворена.Още повече, че бях (почти) единственото момче, с което контактуваше.Някъде там разбрах, че всъщност е от едно близко село, което донякъде отговаряше на въпроса ми защо не съм я засичал.Когато се върнахме, й взех skype-а и реших да действам по-директно-все пак екскурзията беше минала добре, а и наближаваше ваканцията :D.След един-два дена чатене й предложих да се видим някой път, на което тя отговори:„Не излизам с момчета”.Аз, разбира се, се учудих и след известно разискване стана ясно, че времето не е подходящо.Бях подушил, че има някакъв проблем и я попитах направо, но тя отрече.Вече бях видял, че е неопитна и предположих, че просто не е готова, така че реших да я изчакам. Срещахме се случайно няколко пъти в даскало, но си говорихме клишета-Как си и.т.н. Аз пак опитах да поставя въпроса, но тя постоянно го отбягваше.Обаче аз винаги оставах с чувството, че се радва да ме види, особено ако не сме се виждали известно време-едва ли не зяпваше като ме види, усмихваше се и.т.н. Някъде там разбрах(по-точно се досетих) кой е баща й(аз го познавам и даже се сетих, че известно време преди това, когато бях в магазина му, той ме попита дали не познавам дъщеря му Б.(името й не е от най-разпространените при нас). Имах информация, че Б. му е от втория брак и че е доста… консервативен с децата си-има и по-голям син- и нещата ми се поизясниха. На няколко пъти ми се стори, че с приятелката си говорят за мен, защото когато се приближих изведнъж млъкнаха, а тя ме погледна доста изненадано.Абе, 50/50 работа:D.На няколко пъти опитах да се дистанцирам, ама нищо не се получи и сега сме нещо като приятели с всички горни особености :D.
2-ри казус
Малко преди екскурзията едно друго- вървежно(когато минава, почти всички момчета се обръщат след нея)- момиче от нейния клас(Д.) май се опитваше да ми се сваля.Чудех се дали да й отговоря, защото си беше тип „кифла” и май беше имала доста гаджета, обаче един ден ми беше тъпо и й „обърнах внимание” :D.После спрях, защото иначе най-вероятно щях да изгубя шансове с Б.После, вече през ваканцията, от един доста устат приятел разбрах, че имало клюка, че сме ходели с Д.(не му бях казвал за нея).А един друг приятел ми каза, че бил видял Д. и една нейна приятелка да влизат в моята забутана улица.След 15-ти септември бяхме на здравей-здрасти, тъй като аз още имах надежди за Б.В началото на октомври пътувахме по един проект и една вечер се събрахме в по-широк кръг в една стая в хотела, в който бяхме отседнали.Приятелката на Д. също беше там и ми каза, че Д. си имала гадже и не ме харесвала вече.Обаче след като се върнахме и разбрах, че няма мърдане от ситуацията с Б. един ден ми стана тъпо и от немай-къде заговорих Д.-тя откликна и се помайтапихме малко-не изглеждаше като човек, който има гадже.След това пак минахме на здравей-здрасти .Тогава изведнъж си дадох сметка, че сякаш нещо ме възпира от това да съм по-последователен с Д.Май подсъзнателно не искам да съм с Д., за да мога да съм с Б.-нещо, за което вече на практика няма шанс…И сега съм в този омагьосан кръг…

Благодаря, че прочетохте романа ми.Мнения и препоръки приемам всякакви:P

На кви години сте, верно?

Иначе браво за подхода, че се запознаваш и действаш, щото има много, дето не го правят.

Ясно ми е, че си си харесал тази Б., но ще ти дам суровата истина, която няма да ти хареса. Харесваш я, тя със сигурност изпитва симпатии, но не е излизала с момче, много ти се дърпа на теб и отделно има консервативен баща и по-голям брат. Тва знаеш ли какво означава? Означава, че сума време трябва да се занимаваш и да нахалстваш, докато ИЗЛЕЗЕ с теб. След това ще мине много време, докато "тръгнете", а пък за секса и интимностите може да си почакаш и до сватбата.. И ти говоря напълно реално. Дори да не е до сватбата, в добрия вариант ще чакаш поне година и нещо. Така както обясняваш ситуацията, случаят е краен. Може да е гадно, ама в крайна сметка не може само ти да искаш от нея и да ѝ се вреш, а пък тя да ти обяснява как не излизала с момчета.. фащай Д. и подобни, трупай опит, сменяй ги, вей байрак, щото ако се хванеш с Б. - първо с големи мъки ще я навиваш за каквото и да е, но тъй като доста я харесваш, ще се съобразяваш с глупостите ѝ, отделно от това ще ти е съвестно и няма да излизаш и ебеш други момичета, заради нея.

Слагай случая на stand by и вей байрак. Тя, ако събере малко смелост и ако въобще те харесва ще предприеме и тя нещо, ако не.. да се оправя. Разбирам харесваш, харесваш, ама тия свръх срамежливости и отказвания и простотии.. да се оправя. И не се чувствай гузен в ситуацията, щото ти не си виновен.

пп. Тия над мен повечето не ги слушай, щото не са подходили адекватно.