Влез

View Full Version : кола маска

sweety_anji
12-17-2012, 13:52
интересно ми е тези , които си имат сериозни приятели и си правят кола маска на триъгълника .. то след 1 седмица някъде пак почват да избиват косъмчета .. и тогава притеснявате ли се, че може да му е неприятно на приятеля ви или си правите секс без да ви пука .. или пък включвате в действие самобръсначката :D

mimsssssss
12-17-2012, 14:03
Ако се избръснеш, какъв е смисъла от кола маската?
Ами чакам си ги да поникнат :Д ама отдавна вече не бодат, а са мекички и нямам проблем. Не ги чакам да станат по 1см :Д пък и все по нарядко растат, така че определено си заслужава.

sweety_anji
12-17-2012, 14:05
и моите са меки и не са гъсти ама .. пак някак си не го приемам да правя секс и да имам някви косъмчето било то малки и по някой път си ги махам със самобръсначка .. не мога да ги търпя иначе

FuCKkK13
12-17-2012, 14:27
1во -как сметна че само хората със сериозни приятели си правят кола маска :?
2ро - на 3тата седмица някъде започват при мен да излизат
3то - има хора,които не им пречат и такива на които им пречат ---> говори с приятеля си,ние не сме него и не знаем дали за него ще е добре

sweety_anji
12-17-2012, 14:29
той ми е казвал , че не му пречат ама аз самата просто не се чувствам конфортно така и за тва понякога използвам самобръсначка или пинсета за някои косъмчета ;д

Малко_Човече
12-17-2012, 20:45
Аз си правя кола маска от доста време вече. Стига да са ви добри отношенията - няма от какво да се притесняваш. Гаджето ти не е тръгнало с теб, защото си била напълно обезкосмена отдолу, надявам се. Иначе няма причина да се срамуваш и да го мислиш. И аз в началото се чувствах странно, но не заради него, а заради това, че аз самата не можех още да се възприема така. След това се свиква. Няма човек, който постоянно да е обезкосмен до перфектност, а да ползва кола маска. Съвсем естествено е и много по-хубаво от бръснача. Аз от близо една година не съм ползвала подобно нещо и много добре се чувствам!
Ти сама прецени за себе си, след като видиш и останалите мнения.

katetohita
12-18-2012, 17:17
За да не правя нова тема искам да попитам тук, дали сами си правите кола маска с лентички или ходите на козметик ?

FuCKkK13
12-18-2012, 17:31
За да не правя нова тема искам да попитам тук, дали сами си правите кола маска с лентички или ходите на козметик ?

сама си я правя не с лентички 8-)

ShtrudeL
12-18-2012, 17:32
fuck
самобръсначка там долу няма да ме посети, та каквото ще да е.. :3 Това е най-ужасния от всички методи за обезкосмяване, който мога да си приложа. :3 Като 100% ще се порежа, ако го правя редовно. :3 УЖС
Епилатор/кола маска/пинсети -> this.
Като видя, че избиват косъмчета ги минавам с епилатора за 2-5 мин, а там където не се търпи - с пинсетка и тУваа ее. Не е гора, че да се пощя 2 часа, така че е 300 пъти по-добре от самобръсначка.
А инаК ако не те харесват/одобряват с 1-2 мм косъмчета тук-там понякога, проблема не е в теб.

FuCKkK13
12-18-2012, 17:35
^ нда.... да не казвам,че аз какъвто тренинг имам в това отношение за 30 мин съм напълно готова.. само след кола маска не влизай веднага в банята - поне 1 час след това трябва да мине + кремче ако ти е много чувствителна кожата