youonlyliveonce
12-17-2012, 14:11
Запознах се с едно момче. Той учи в моето училище, но почти не сме разговаряли. Писали сме си около месец (почти два), всеки ден... НО (голямото ужасно 'но') когато се срещнем в даскалото...едно 'здрасти' не казва. Смисъл, имало е случаи... да ми се усмихне, ама на пръстите на едната ръка се броят. Иначе ми пише?!
Миналата седмица, аз вървя в двора с една моя приятелка, пък той и неговите си аверчета излизат от даскалото. И единия от неговата тайфа ме извика и каза, че моя 'приятел' имал нещо да ми казва. Обръщам се аз, оня се изчерви. А да кажеш, че сме малки - не (или поне той не е). Явно е много срамежлив човека :D На мен не ми пречи да завържа разговор, ама той все се мъкне с приятелите си...а те не са най-приятната компания.
Как да се сближа с него? Какво да направя...
Мдааа, thanks for reading, ако някой си е направил труда да чете де :D
Миналата седмица, аз вървя в двора с една моя приятелка, пък той и неговите си аверчета излизат от даскалото. И единия от неговата тайфа ме извика и каза, че моя 'приятел' имал нещо да ми казва. Обръщам се аз, оня се изчерви. А да кажеш, че сме малки - не (или поне той не е). Явно е много срамежлив човека :D На мен не ми пречи да завържа разговор, ама той все се мъкне с приятелите си...а те не са най-приятната компания.
Как да се сближа с него? Какво да направя...
Мдааа, thanks for reading, ако някой си е направил труда да чете де :D