Влез

View Full Version : Той е срамежлив.

youonlyliveonce
12-17-2012, 14:11
Запознах се с едно момче. Той учи в моето училище, но почти не сме разговаряли. Писали сме си около месец (почти два), всеки ден... НО (голямото ужасно 'но') когато се срещнем в даскалото...едно 'здрасти' не казва. Смисъл, имало е случаи... да ми се усмихне, ама на пръстите на едната ръка се броят. Иначе ми пише?!
Миналата седмица, аз вървя в двора с една моя приятелка, пък той и неговите си аверчета излизат от даскалото. И единия от неговата тайфа ме извика и каза, че моя 'приятел' имал нещо да ми казва. Обръщам се аз, оня се изчерви. А да кажеш, че сме малки - не (или поне той не е). Явно е много срамежлив човека :D На мен не ми пречи да завържа разговор, ама той все се мъкне с приятелите си...а те не са най-приятната компания.
Как да се сближа с него? Какво да направя...

Мдааа, thanks for reading, ако някой си е направил труда да чете де :D

fenkaaa
12-17-2012, 14:32
Ами щом си пишете,попитай го какво толкова се срамува на живо да си говорите?

shmatarok
12-17-2012, 14:39
Поздравявай го ти, като виждаш, че той не се осмелява да каже пръв здрасти. И го извикай да говорите насаме, може под някакъв предлог, уж че искаш да те придружи до магазина примерно.

youonlyliveonce
12-17-2012, 14:46
Е аз си го поздравявам като го видя, ама се е случвало да ме подминава като голям камък. Толкова ли съм невидима бе?! ^нашия разговор е до 'как си, що си' и това е (на живо). Не знам защо той не подхваща нищо друго, но аз съм до там, защото той е от онези момчета, които не изразяват чувствата си.. С нищо не ми е показал, че ме харесва или че съм му симпатична. Дори нямаме обща тема. Защо в чата може да ми пише, пък на живо нищо не казва, смисъл, как в чата намира обща тема с мен, а навън не може....Много ми е интересно..

Smilee_
12-17-2012, 17:16
Ходих с едно такова момче и беще ужасно.. В скайп ми пишеше колко много ме обича, но на живо почти нищо.. Понякога даже не ми казваше здрасти, а беше от моя клас.. Опитах се да го накарам да се отвори малко..но не стана. И просто не се получи.. трябваше да скъсаме. :(

youonlyliveonce
12-17-2012, 17:51
^ УжасТ ..Е па може в моя случай просто да не иска да ме поздравява :D

DisappointedDreamer
12-17-2012, 18:24
На колко сте?

marilyn
12-17-2012, 19:53
На колко години сте, наистина?! И къде ги намирате тия срамежливи момчета все?!?!?!

Azoria
12-17-2012, 22:21
Има разлика между срамежлив и незаинтересован. Все пак да го е срам да си говорите на живо - ок, но да не те поздравява..? :?

GLaDOS
12-18-2012, 11:00
Може много неща да са причина. Щом си пишете,накарай го в чата да излезете само двамата и ще си проличи като/ако се видите.

sexa_na_kompleksa
12-18-2012, 11:40
^Да, и аз съм на мнение, че трябва да го питаш дали иска да излезете. Но щом ти пише често, според мен те харесва, просто е много срамежлив, затова ти трябва да поемеш инициативата, иначе рискуваш цялата работа да отнеме много време и накрая нищо да не се получи...