Влез

View Full Version : Място за Нова година

polssa
12-17-2012, 17:43
Здравейтее :)
Не знам дали това е правилният раздел за темата, но исках да ми дадете някакви предложения къде мога да намеря място за празнуване на Нова година - става въпрос а компания около 20 човека, като се има предвид, че нямаме 18 и сме минали през варианта заведение, защото там трябва да си тръгнем след 10 часа, заради ''вечерния час'' . На много малко хора им се занимава да правят купон в жилището си, пък да висим на площад Батенберг пак не е яко... Освен варианта за т.нар. Парти център на о=Околовръстното, имате ли информация за някакви зали или помещение, където можем да направим купон ?
Мерси предварително (:

Goddess
12-17-2012, 18:30
Точно на Нова Година никой няма да ви изгони по часовник в 22:00 часа, ако сте си платили куверт.
Вече е късно да наемате вили и хижи, но в София се дават и апартаменти под наем за подобни цели.. :)

marilyn
12-18-2012, 14:26
Не знам дали някой ще се съгласи да ви направи резервация ако нямате 18 (в заведение).
Може би е трябвало да потърсите хижа някъде около Сф...

polssa
12-18-2012, 17:09
За какви апартаменти става въпрос ?
Имате ли повече информация , някакъв сайт или номера ?
Мерси иначе

Deni_028
12-19-2012, 13:58
Може би е трябвало да потърсите хижа някъде около Сф...

Мда, по принцип доста компании си наемат вили за Нова Година. Мои приятели също ще празнуват така, но те са над 18, а на вас сигурно трябва да ви я наеме възрастен и може би и вечерта трябва да има някой пълнолетен.