PDA

View Full Version : Дилема..

усмивкаа
12-17-2012, 18:47
Даа.. Ами .. направих този профил набързо, за да мога да ви пиша на спокойствие без никой да ме знае коя съм.

И така. Нека сега на кратко и на бързо да си кажа проблема.

От няколко години се познаваме. Кратки афери. Нищо сериозно от негова страна. Ужасно много пропиляни надежди и чувства - несподелени чувства /през 90% процента от времето/ ..
Определено вече не знам в каква посока да продължа. Този човек ми е изцяло в съзнанието.
Постоянно мисля как да се свържа с него и както винаги - страхливото човече в мене си взима силата и .. не правя нищо.
Любовта ми към него - нараства и нараства. Обзел ми е на 95% акъла.
Та.. въпроса ми е. обмислям сега покрай празниците нещо да направя /тъй като се надявам (доста) да е свободен тогава/ и да си го попитам направо. Предполагам, че ако е свободен няма да откаже, ноо... да. надеждата крепи будалата!
Та.. след всичко, което ми е причинявал /etc./, струва ли си АЗ да правя каквото и да е било сега или да оставя всичко това така и да се опитвам пак с жалките си опити да го забравя?..

marilyn
12-17-2012, 19:22
Ако те е искал до сега, щял е да си каже/покаже. Не виждам какво се занимаваш още. Обсебена си. Не мисля, че ще излезе нещо добро от тази работа.

Azoria
12-17-2012, 19:50
Поясни малко, какви са ви отношенията.

усмивкаа
12-18-2012, 09:57
Като се видим сме като нещо повече от приятели / в границите на нормалното/, но на чат сме като само приятели.
Бтв той е от друг град..

Takaki Tono
12-18-2012, 10:07
Размърдай си задника и действай!!!!!!!

Azoria
12-18-2012, 11:03
Еми следващия път когато се видите и започне да се държи като "повече от приятелка" издебни удобен момент и му сподели как се чувстваш.

Goddess
12-18-2012, 11:37
Ако те е искал до сега, щял е да си каже/покаже.

Лошото е, че той може да си мисли същото за нея. И аз имам проблем с пустата гордост и като се забъркам с такъв, същия като мен, е много забавно.
Усмивке, какво ти е причинявал? Ако си решила - пречупи се и го потърси първа и си изяснете нещата.

sexa_na_kompleksa
12-18-2012, 11:37
Еми следващия път когато се видите и започне да се държи като "повече от приятелка" издебни удобен момент и му сподели как се чувстваш.

+1, но само ако смяташ, че би се получило нещо от цялата тази работа.

soul_train
12-18-2012, 11:45
Всеки от нас си има праг на търпимост за всичко, включително и разочарования. По това, което чета съдя, че ти не си достигнала своя, макар да си близо и който, каквото ще да ти казва, ти ще продължиш да опитваш, докато не остане незатворена врата. Тъй, че продължавай, щом смяташ, че това е най-доброто, с което можеш да ангажираш дните и мислите си.

mimi_we
12-18-2012, 14:48
След като постоянно мислиш за него, изяснете си отношенията и това ест не гарантира, че ще ти излезе от главата, ама поне няма да си правиш напразни надежди.

laila_94
12-25-2012, 22:09
НАПРАВИ ГО !