Влез

View Full Version : Девствена .. искам да му пусна

miki589
12-17-2012, 20:38
Здравейте по темата за пускането.Девствена съм и искам да пусна на приятеля си и бих искала да се справя добре.Значи събличам се и оставям по бельо,след това се натискаме около 5 мин и след това се събличаме почвам да го целувам по устата ,врата и по надолу правя свирка и си слага презерватива и там каквото ще прави ще прави .. Нещо друго от мен съвет нещо моля ви кажете бих искала да се справя добре ! ":) и възможно ли е да се възбуди без да правя нищо по члена му

Irti
12-17-2012, 20:45
Колко теми още? Аре стига.

Отваряш си краката и тоя ще ти го налундзи като премръзнал терлици! Стига му мисли! :)

Възпей, о, музо ти делата,
възпей гърдите и краката
и подвизите най-достойни,
и сладострастия безбройни,
възпей ти тази Месалина,
най-първа в нашата Родина
отдала целий си живот
на хуй, държава и народ!
Позна тя курове достойни,
мъже различни и безбройни,
но перлата и яка волна
не бе от никого доволна.
И най-накрая тя прие
с магаре да се наебе.
Но тоз въпрос ще се разгледа
във епилога най-последен...

DragonLady
12-17-2012, 20:47
1тема не ти ли стигна?

ShtrudeL
12-17-2012, 20:50
и възможно ли е да се възбуди без да правя нищо по члена му

..

Azoria
12-17-2012, 20:53
Очаквах да попиташ дали е възможно да правите секс без членът му да участва... :lol:

Много е глупаво, че искаш хора във форум да ти напишат план за първия път. :(

Irti
12-17-2012, 20:53
ShtrudeL, възможно е. С молитви..

marilyn
12-17-2012, 21:08
Значи натискайте се точно 5 минути, това е ключовото....

Деца, залягайте над уроците и не се занимавайте с такива неща, не са за вас все още....

granger
12-18-2012, 12:43
Значи намери отнякъде флейта. След това шарено килимче. Сложи си тюрбан . Сядаш в поза лотус на килимчето. Почваш да свириш на флейтата и члена му като някоя кобра ще почне да става и ще танцува под вълшебните звуци на флейтата !!!

Пък ,ако искаш просто може да правиш секс с него,но мисля,че първия вариант за теб е по-удачен!

ledenakrasota
12-18-2012, 12:48
Значи намери отнякъде флейта. След това шарено килимче. Сложи си тюрбан . Сядаш в поза лотус на килимчето. Почваш да свириш на флейтата и члена му като някоя кобра ще почне да става и ще танцува под вълшебните звуци на флейтата !!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

stefinkaa7
12-18-2012, 13:29
Еее, не .. хахахха .. miki589 на колко години си? 12-13? Както ти казаха по-горе, сядай да учиш !! :)

xXxPETYAxXx
12-18-2012, 14:16
Както казах и в предната тема, щом интуицията и страстта не ти подсказват как да действаш, замисли се колко си готова реално!

DeniseWallace
12-18-2012, 15:52
Ако наистина искаше толкова много да му пуснеш щеше да си го направила до сега без да пишеш такива малоумни теми :D

chushkopek
12-18-2012, 16:12
Мислех да напиша нещо полезно, но вече ти казаха....:Д:Д:Д:Д Добре бе момиче, грам мисъл трябва, за да си отговориш.

Brook
12-18-2012, 16:18
виждам че си на 15 години ако разбира се не си естествена.Според мен малок ти е раничко за това поне на 16 години да си нагоре.Но и на тази възраст би могла да опиташ ако си готова но проблема е че не си реално готова заа това или се претисняваш много и това няма да ти помогне.Наиситна глупаво е да правиш план защото гарантирам те точно обратното ще стане няма да мине така както си мечташ и предстаяш .Другото то е че от само себе си ще стане това предласполагане предполагам момчето ще подготви някаква подходяща среда за това и от там каквото почувстваш и действаш било то предръдги целувки каквото ти идва от вътре.Не може да се опиши това тук няма да срещнеш съвети а по скоро насмешка и шеги на твой гръб.Ако наистина си готова хубаво и не се претиснявай отпусни се и не му мисли толкова

DeniseWallace
12-18-2012, 16:24
Пиши после как мина, разви ли се всичко по план. Не забравяй часовника, та да засичаш минутите. :D

pifiella
12-18-2012, 19:52
miki589, мила!

Вземи му пусни на тоя, защото накрая ще се нервирам и ще дойда аз да го очеластря!

dimnazavesa
12-18-2012, 21:34
Мила незнам какво си решила да правиш , дали ще се събличаш дали ще се обличаш не според мен за секса няма сценарий просто всичко е въпрос на страст и вътрешни чувства и според мен е нелепо за дама като тебе където и предстоят такива хубави и топли мигове, или не дотолко хаха , да пита толкова глупав въпрос.