View Full Version : СПЕШНО
Eskapel4o
12-18-2012, 19:54
Добър вечер точно в момента си пиша с едно момиче , можете ли да ми кажете някой въпрос с който тя да се почувства някак желана , важна за мен или нещо от сорта благодаря предварително :D защото точно в момента съм в една нелепа ситуация и не мога да измисля нещо ....
нереално...нереално просто. Не му е тук мястото да питаш как се свалят мацки,пич. Жалко.
Съвет: Седни и прочети малко за отношенията между мъжете и жените,как се свалят женски индивиди и така нататък. Пробвай и да практикуваш като ходиш някъде на кафе.
Eskapel4o
12-18-2012, 20:06
Горе пише че ми трябва някой въпрос . . . . . . много добре знам за отношенията между момче и момиче просто е малко твърда и ми трябва нещо с което да се поотпусне и да заговори повече някаква тема с която да подвържем разговор а не само ххахаха, мхм или разни такива
:lol: ако знаеше толкова нямаше да питаш,мойто момче.
Питай я нещо забавно,някоя шуротия. Кажи и ,че си си изгубил домашната катерица , Питай я дали я е виждала. Дайкратко име и описание на животинката.Номера минава,ако мацката е пич.
Eskapel4o
12-18-2012, 20:19
LOL това с катерицата помогна :D
shmatarok
12-18-2012, 20:20
Как очакваш ние да ти кажем какво точно да я питаш, след като не я познаваме изобщо, ти поне имаш някаква представа от нея? :?
Честно, удивлявате ме понякога.
Питай я нещо за края на света, знам ли, и без т'ва всички яко са се филмирали покрай това. ;о
Момче,кат' ти казвам,че разбирам от жени много повече от някоя мъже, не се шегувам. Че и pick up владея оттук,оттам :lol:
Eskapel4o
12-18-2012, 20:23
Момче,кат' ти казвам,че разбирам от жени много повече от някоя мъже, не се шегувам. Че и pick up владея оттук,оттам :lol:
еми разказвай може и да ми помогне с нещо :D
pifiella
12-18-2012, 20:29
Питай я какво прави нейната катеричка!
Зарибявай момичета на живо, не по фейсбука...