Влез

View Full Version : Мнение относно постъпката ми.

Mr.Killer
12-19-2012, 17:13
Здравейте! Вече може и да ви е писнало от мен ,но ето ме отново тук. Става въпрос за същото момиче от предишните 2-теми. Да пак за нея! Тя си намери приятел и месеците ,в които се борех да постигна нещо повече от приятелство с нея се сринаха. Знаеше ,че я харесвам беше очевидно,не успях да и предложа поради причината ,че не сме излизали,защото беше постоянно заета.Запозна се с това момче във фитнеса и сега ходят. Без значение. Беше ми гадно ,но с течения на обстоятелствата чувствата ми угаснаха. След ,като вече ходеха с това момче ми се обади за да си поговорим относно нещата м/у нас. Така и не се видяхме да си поговорим. Сега я подминавам. Дори едно здрасти не и казвам. Като се срещнем само се изгледаме в очите,а друг път се правя ,че не я виждам и си заминавам. Аз не губя нищо. От една страна не съжалявам ,че не се получиха нещата м/у нас. Харесвах я ,знаех за миналото й ,което не е от най-хубавите(не ,че настоящето е по-различно),но пак държех на нея. Бях заслепен ,но вече не съм. Не мисля да съм резервен вариант на нечия ку**а(прощавайте). За мен приятелство м/у момиче и момче няма,както искате го възприемайте. Ако искате ме обиждайте,но просто искам да разбера как възприемате постъпката ми(най-вече женският пол). Правилно ли постъпвам?

antineutral
12-19-2012, 17:32
Дали постъпваш правилно или грешно само ти можеш да решиш, защото ти си човекът, който държи сметка за постъпките си и решава доколко заслужават дадени хора да имат място в живота ти. Иначе личното ми мнение е, че от така изложената информация губиш известни позиции и слизаш на нивото на момичето. Сега ще е уместно ти да я потърсиш и да й кажеш каквото имаш да казваш, а след това ако искаш я поздравявай ако искаш недей.

nymphadora
12-19-2012, 17:35
Не,разбира се :D
Постъпваш като бебешор-понеже не те харесва 5и е тръгнала с друг,сега я подминаваш.Възможно най-тъпата реакция.

bitchwolf
12-19-2012, 17:36
Ами..не знам. "Правилно" е много относителна дума. Мисля, че всичко е в това изречение:

Така и не се видяхме да си поговорим.

ninjaiscrazy
12-19-2012, 17:42
Според мен правилно си постъпил.Ако тя е знаела,че я харесваш и все пак е тръгнала с друг,без да се видите или без да ти отдели време,според мен толкова и я е бъркало за теб.Имах един подобен случай с една,доста по-добре съм без нея...

Mr.Killer
12-19-2012, 18:42
Според мен правилно си постъпил.Ако тя е знаела,че я харесваш и все пак е тръгнала с друг,без да се видите или без да ти отдели време,според мен толкова и я е бъркало за теб.Имах един подобен случай с една,доста по-добре съм без нея...

Последните седмици не сме излизали. Само ми се оправдаваше ,че нямала време. Когато я питах ,защо ми се оправдаваш ,че нямаш време ми отговори ,че не е вярно просто наистина била заета. Видях е на няколко пъти с нейни приятели ,а уж нямала време. Ако я интересувах щеше да намери време. Без нея съм по-добре. :)

Kaena Smith
12-19-2012, 18:45
Без нея съм по-добре. :)

Тогава,защо все още не си я преодолял ? :)

Mr.Killer
12-19-2012, 18:46
Не,разбира се :D
Постъпваш като бебешор-понеже не те харесва 5и е тръгнала с друг,сега я подминаваш.Възможно най-тъпата реакция.
Още си блъскам главата и се опитвам да разтълкувам целувката ми с нея. Просто си играеше с мен и най-накрая ми писна.

shmatarok
12-19-2012, 18:55
Ако ти си удовлетворен от това, което си направил - окей. Едва ли някой може да ти каже дали си постъпил правилно или не. При положение, че си я целунал и тя не е реагирала положително, според мен постъпката ти е напълно обоснована - отдалечил си се от нея, за да я забравиш, едва ли някой може да те съди.

Mr.Killer
12-19-2012, 19:00
Ако ти си удовлетворен от това, което си направил - окей. Едва ли някой може да ти каже дали си постъпил правилно или не. При положение, че си я целунал и тя не е реагирала положително, според мен постъпката ти е напълно обоснована - отдалечил си се от нея, за да я забравиш, едва ли някой може да те съди.

Когато я целунах тя не се отдръпна и последва една дълга целувка. Случвало ми се е тя да ми каже "Дай ми една целувка". Но ,както и да е. Държа се по-този начин за да мога да я забравя. Защото ,когато изпитвах чувства си мислех постоянно за нея. Когато се хвана с това момче ми беше нервно няколко дни и реших ,че така ще е най-добре за мен. Като не и говоря и се отдръпна. И честно да ви кажа така ми е по-добре. Благодаря ви ,че ми отделихте време. :)

Kaena Smith
12-19-2012, 19:06
И честно да ви кажа така ми е по-добре. :)

Отричайки и омаловажавайки очевидния проблем,не си помагаш особено...
Спри да гадаеш и говори с нея.Изяснете си ситуацията.

granger
12-19-2012, 19:13
Съмняваш се в постъпката си, сега в момента искаш някой да ти каже,че постъпваш правилно,защото изпитваш угризения затова,че я подминаваш. Едното "здрасти" няма да те направи по-малко мъж.По-скоро ще покаже по-голяма зрялост.

Mr.Killer
12-19-2012, 19:22
Отричайки и омаловажавайки очевидния проблем,не си помагаш особено...
Спри да гадаеш и говори с нея.Изяснете си ситуацията.

След всичко това се съмнявам да ми проговори.

marilyn
12-19-2012, 19:38
Ти няма да я забравиш като спреш да я поздравяваш. Това е тъпо.. нищо не ти коства като я видиш да й кажеш едно здрасти, а не да я гледаш тъпо или да се правиш, че не я виждаш. Детско е.

snazzy
12-19-2012, 20:36
Няма какво да го мислиш толкова. Както ти идва, така прави. И другото нещо, ако едно нещо изисква много време, за да стане, то тогава най-вероятно няма да стане. Момичета много. Не го приемай толкова присърце.

LyingMyWayFromU
12-20-2012, 08:01
Не съм чела предишните ти постове. Но от това,което чета в момента,виждам,че се нуждаеш от подкрепа тук,защото не си сигурен в убеждението си,че си постъпил правилно. Все още мислиш за нея и имаш някакви чувства,колкото и да отричаш. Проблема не е в нея,а в теб самия. Всъщност ти се иска да обвиниш нея - че е курва,че е отвратителна,че не знае какво иска,за да се почувстваш по добре и за да се самоубедиш,че заслужаваш нещо по -добро. Миналото и бъдещето й,нямат абсолютно никакво значение,а само факта как се чувстваш,когато си с нея. Освен това, вместо да се бориш да постигнеш нещо повече от приятелство,защо нито един път не си говорил открито с нея и не си и казал какво чувстваш? От страх да не те отблъсне? Ти не си ядосан на нея,а на себе си,защото те е било страх.

strawberry88
12-20-2012, 10:05
Не си постъпил правилно.

xXxPETYAxXx
12-20-2012, 10:30
Искаш да знаеш, дали си постъпил грешно, като не си я поздравил?!
Това не е кой знае какво. Тъпо е да се правите, че не се познавате - не отричам, ама чак пък да е грешно, айде НЕ.
Ако тя искаше, щеше да намери време за теб, за да има основание да й е гадно, че не я поздравяваш, ама в случая мисля, че не й пука особено за теб, така че дори е по-добре, че си я подминал.

Mr.Killer
12-20-2012, 21:27
Благодаря ви за мненията. С нея ще си останем само на едно "здрасти" и нищо повече. :)

umri
12-20-2012, 21:46
Здравейте! Вече може и да ви е писнало от мен ,но ето ме отново тук. Става въпрос за същото момиче от предишните 2-теми. Да пак за нея! Тя си намери приятел и месеците ,в които се борех да постигна нещо повече от приятелство с нея се сринаха. Знаеше ,че я харесвам беше очевидно,не успях да и предложа поради причината ,че не сме излизали,защото беше постоянно заета.Запозна се с това момче във фитнеса и сега ходят. Без значение. Беше ми гадно ,но с течения на обстоятелствата чувствата ми угаснаха. След ,като вече ходеха с това момче ми се обади за да си поговорим относно нещата м/у нас. Така и не се видяхме да си поговорим. Сега я подминавам. Дори едно здрасти не и казвам. Като се срещнем само се изгледаме в очите,а друг път се правя ,че не я виждам и си заминавам. Аз не губя нищо. От една страна не съжалявам ,че не се получиха нещата м/у нас. Харесвах я ,знаех за миналото й ,което не е от най-хубавите(не ,че настоящето е по-различно),но пак държех на нея. Бях заслепен ,но вече не съм. Не мисля да съм резервен вариант на нечия ку**а(прощавайте). За мен приятелство м/у момиче и момче няма,както искате го възприемайте. Ако искате ме обиждайте,но просто искам да разбера как възприемате постъпката ми(най-вече женският пол). Правилно ли постъпвам?

Задаваш глупави въпроси и искаш одобрение за постъпката си. Давай по-уверено. Като цяло добре си направил, че не се занимаваш повече. Няма смисъл да влагаш време и нерви в момиче, което няма нищо към теб. От друга страна.. може да й казваш здрасти. Направила е избора си и ти трябва да го уважаваш. Тва не означава обаче, че трябва по какъвто и да е начин да се занимаваш с нея. Игнор и това е. И друга ще дойде.

DieselBlood
12-20-2012, 21:46
Братле, нито познаваме мацката, нито тебе. Не можем да те съдим, не сме никакви, че да те съдим. Щом си решил, че така е правилно-ок.

Mr.Killer
12-23-2012, 23:30
Благодаря за мненията. Нито я търся,нито и се обаждам. Кажете ,какво да направя ,когато се случи тя да ми пише. Вчера през ноща най-неочаквано ми писа. Не можах да се сдържа и отговорих.Беше ми любопитно ,за какво ме търси. Оказа се ,че пила с приятели и ме проверява ,защо не спя... Е к'во я бърка нея тази работа? Да си пише на приятеля си. Може би алкохола е накарал да ми пише. Все едно. Въпреки ,че всеки път си повтарям да не и отговарям на съобщенията пак го правя. Явно чувствата ми не са си заминали напълно.

antineutral
12-24-2012, 07:39
Благодаря за мненията. Нито я търся,нито и се обаждам. Кажете ,какво да направя ,когато се случи тя да ми пише. Вчера през ноща най-неочаквано ми писа. Не можах да се сдържа и отговорих.Беше ми любопитно ,за какво ме търси. Оказа се ,че пила с приятели и ме проверява ,защо не спя... Е к'во я бърка нея тази работа? Да си пише на приятеля си. Може би алкохола е накарал да ми пише. Все едно. Въпреки ,че всеки път си повтарям да не и отговарям на съобщенията пак го правя. Явно чувствата ми не са си заминали напълно.
Не се залъгвай, че ще спасиш достойнството си, като се оградиш със стени в отношенията си с нея. Прочети още веднъж мнението на LyingMyWayFromU, защото то казва доста верни неща. Явно това момиче за в момента присъства доста в живота ти и малко или много ще трябва да избереш каква позиция да заемеш, ти всъщност в момента точно това правиш и първите ти стъпки са били пълното игнориране. Ако ти се пише с нея - нищо не пречи да й пишеш. Не губиш кой знае какво от 2-3 разменени думи, добронамерен поздрав и т.н.. Далеч повече загубваш, когато тръгнеш да правиш неща единствено за да й се харесаш, без да те е грижа са самия теб. На тях обърни внимание и те са важните, които ще ти помогнат да разбереш доколко да я допускаш в живота си.

Alexandrabe
12-24-2012, 17:13
изглежда си добро момче и не си струва вече да чакаш нещо от нея.... обиден си може би по някакъв начин...по добре си караи живота и повярваи ми че ще си намериш момиче което да ти отвръща на чуствата и няма да те използва и ще си мн мн щастлив:)

Mr.Killer
12-24-2012, 19:44
Благодаря ви отново,че ми отделихте време. :)